11

До ii 4

преди 12 години

Не си запознат с проблема.Такова семейство получава солидна сума месечно за отглеждане на детето. Ако това дете е с някакви увреждания, държавата дава над 800 лв месечно на приемното семейство. Именно заради това има толкова много желаещи сред *** да станат приемни родители. Получава се омагьосан кръг. *** с кръвосмешения създават увредени деца,изоставят ги, а държава плаща на други ***,за да ги вземат и отглеждат заедно със своите ***.Друг е въпросът какви "грижи" ще полагат

10

Анонимен

преди 12 години

Децата не са виновни, но те си носят *** ген в кръвта - да мързелуват, да крадат и лъжат, да мамят, все другите да са им длъжни...Мои познати преди години осиновиха момиченце ***.Бяха доста възрастни хора, но амбициозни и отговорни.Бутаха я и тя с триста зора завърши висше , но си остана лъжлива и мързелива *** и *** мамата на осиновителите си.

9

Анонимен

преди 12 години

Вярно е че не всичките са ***,но статистиката показва че са повече от 85%.Вярно е че са деца,че не са виновни,но *** толкова поразии направиха,толкова нагло живеят за наша сметка,че не искам да чуя за *** и техните ***!

8

Анонимен

преди 12 години

Абе кви са тия глупости???Кви са тия приемни семейства?Все едно е радостно?трагично е трябва закон да вкара в панделата всичкото *** които са си оставили децата и социалните да им дишат във врата как си ги гледат,искам си Тодор Живков!!!!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

И аз не харесвам така наречените "роми", но ако си мислите, че всички по домовете за сираци са *** много грешите. ТОВА Е ФАКТ. И да ви харесва и да не ви харесва - ТОВА Е ФАКТ.

6

Луд

преди 12 години

Още 330 паразито-носители ходят сред нашите деца ! Неваксинирани, без хигиенни и хранителни навици , без култура , диваци *** !

5

777..

преди 12 години

ИЗПРАТЕТЕ *** ***, ПО ДОМОВЕТЕ НА БРАЙВИК. ТОЙ, ЩЕ Я ОБГРИЖВА ДОСТОЙНО!А ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ БЪЛГАРКА ДА СИ ЗАРЕЖЕ ДЕТЕТО!*** И НАГЛАТА ***!МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА Е :,,ДЕТЕ НО ДА Е МОЕ, А НЕ ЧУЖДО .КАМО ЛИ ПЪК *** .,,И СА СИ ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ ! Т. Н .ИНСТИНКТ ЗА ВЪЗПРОИЗВОДСТВО, А СРЕЩУ ПРИРОДАТА НЕ СЕ РИТА!

4

kl

преди 12 години

Някой може ли да ми обясни безумната снимка???

3

ii

преди 12 години

Давайте ги тези деца за отглеждане по семействата. Какво ги държите в тези домове-концлагери.Хем ще спестите и държавни пари, хем децата ще са по добре в нормална обстановка.Ако имаше мерак този проблем можеше да се реши за 1 година максимум.

2

Анонимен

преди 12 години

Вече на ромите,*** и *** българчета ли им викат ??? Не съм расист,но всяко нещо си има марка.

1

Анонимен

преди 12 години

Леко да не са българчета.Не съм чул българка да си зареже децата,но докато жена ми излезе от родилно(3 дни),3 *** избягаха и все едно не са родили.