19

buksata

преди 11 години

youtube/watch?v=AeREYBAHL3s&list=FLIuYN4wgeiDqlOOsoZsJLFQ

18

сексманиак

преди 12 години

Дайте съвет как да практикувам често, гордостта ми да е с 5 сантима по къса, когато е в работно положение ?25 сантима плашат девойките и съм се видял в чудо ! Моля, посъветвайте ме как да го скъся чрез практикуване !Пробвах с йога, *** не ще !

17

Samodiva

преди 12 години

И Слава Богу че е така ! Аз съм живото доказателство !

16

:)

преди 12 години

знаете как Рокфелер го е постигнал. 1 ябълка, 2 ябълка...

15

Анонимен

преди 12 години

"Много хора смятат, че за да станеш много добър в нещо, трябва да имаш вроден талант за това. Но научните изследвания опровергават тази представа."Да, може да си *** и упорит :)

14

до 14

преди 12 години

Ксенофобът си ти, при нас това е инстинкт за самосъхранение. Ние не сме програмирани да унищожаваме чужди държави.

13

Гошо Тъпото

преди 12 години

Всичко в живота се...гради и крепи на...волята;имаш ли...такава,значи си на...половината път,от поставената цел.

12

до 14

преди 12 години

Недей така неблагодарен *** такъв.И дъждоносните червей не са за подценяване.Току виж някой ти докарал потоп.Ама ти и без тва си ***-някой трябва да пусне водата в "нужника".

11

млад политактивист

преди 12 години

Със слагачество, коварство и предателство няма нищо невъзможно - ние сме младите лъвчета мрррр :р

10

До 7

преди 12 години

Аз пък те поздравявам!

9

Да правилно!

преди 12 години

Аз съм живото доказателство за това.Имах желание да не върша нищо и посветих 10000 часа в невършене на нищо и сега съм царя на нищоправенето.Всичко е въпрос на желание, ако бях решил да открия лекарство срещу рака и прекарал 10000 часа в тренировки вече да имам Нобелова премия.Великолепна статия -- само, че по начина по които е написана се съмнявам авторите да са прекарали повече от 100 часа в постигането на дейността с която се занимават. А, очевидно и талант им липсва.

8

Анонимен

преди 12 години

иха колко минуси са натряскали на 7 явно има *** на сайта. ха. ха. а 7 явно не говори празни приказки.

7

иво

преди 12 години

абсолютна глупост е,че човек може да постигне ОТЛИЧНО ниво в каквото и да е. Ако нещо не ти е заложено - примерно талант на художник, можеш да усвоиш техниките, но пак ще си си посредствен! Дори примера с мускулите не е верен. Ако нямаш генетика, колкото и да блъскаш в залата, с редовни усилия не можеш да направиш тяло като на Адонис.

6

Анонимен

преди 12 години

Статията е страхотна, но се изисква поне минимално ниво на интелигентност и култура, за да я разбереш, а повечето от коментиращите тук далеч не могат да се похвалят с това.

5

Анонимен

преди 12 години

"Гените не са определящи" - идете го кажете това на грозните, ниските, слабите, дебелите, черните и т.н.:) за справка, евреите от края на втората световна целенасочено се смесват с хора с руси коси, бяла кожа и сини очи и по възможност високи... който е виждал натурален евреин знае за какво става въпрос:)) иначе известен факт от живота е че повечето хора искат да създадат деца съвместно с блондинки(блондини) ФАКТ! "аз пък харесвам брюнетки" е за тези които не да могат да си позволят блондинки(блондин), по същите причини по които и диамантите не всеки може да си ги позволи( редки, скъпи и количеството им намалява със всеки изминал ден).

4

tosh

преди 12 години

жалко, че много малкко хора ще възприемат статията, въпреки че в нея има много истини и полезни неща. Все пак поздравявам автора и му благодаря.

3

Анонимен

преди 12 години

Тъпотии!

2

tosh

преди 12 години

прекрасна статия

1

Анонимен

преди 12 години

Тая "остроумна" статия със съвети как да постигне отлично ниво я пратите на Президента ни! Определено има нужда да научи как става!