86

макето

преди 12 години

някой хора дали са си мерили температурата

85

роднини

преди 12 години

Границата от 250000 лв, се отнася сумарно за всички роднини до второ коляно, включително по сватовска линия.

84

ирландски глад

преди 12 години

Първата стъпка е приемането на закон, който забранява на местното население да притежава или неама земя.Глада и мизерията са само следствие.Имперската политика в действие.

83

Smurf

преди 12 години

6 апартамента в Изток горе долу се връзват по пазарни цени - 600 000 евро. Това е доста над приетия праг Цветанов има 6 месеца да нагласи заплатите на тъщата.

82

do 89

преди 12 години

SLUSHAI ***, SAMO ZASHTOTO BSP TI E USIGURILA LESEN I LUKSOZEN DOHOD, NE E NUJNO DA NI NARI4ASH MARZELIVZI- MNOGO OT NAS NIAMAME RABOTA ILI SME NA 240 LV ZAPLATA ZASHTOTO TLASTITE PARI SA U VAS-4ERVENA ***.

81

Анонимен

преди 12 години

Давай Бойко, дано скоро се похвалиш и за ефективни конфискации!Ама като се има в предвид колко много има за конфискуване, трябва това да остане трайна политика!

80

винету

преди 12 години

кой ли ще е ПЪРВИЯТ КОНФИСКУВАН ,има ли прогнози вече

79

Анонимен

преди 12 години

ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ТЪПОТА - ЕДНО БОКО!

78

Аз

преди 12 години

Какви 250,000 лв. Трябва да се конфискува всичко над 50,000 лв.БЕЗ НИКАКВО ОТЛАГАНЕ!!!

77

ЦВ.ЦВ ДА Е ПЪРВИ

преди 12 години

А СЕГА ДА ВИДИМ НЯКОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ ЛИ МИЛИОНИТЕ НА ЦЕЦО ОТКЪДЕ СА.ЩОТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА БАБИНИТЕ ДЕВЕТИНИ ЗА МИЛИОНИТЕ НА ТЪСТОВЕТЕ ПЕНСИОНЕРИ.ТЪЙ ДЕ, ГЕРБ ТРЯБВА ДА ДАДАТ ЛИЧЕН ПРИМЕР КАТО ГО ПОДЛОЖАТ НА ИСТИНСКА ПРОВЕРКА И ТОЙ ДА Е ПЪРВИ.

76

ДО 101

преди 12 години

Ти си болен. Според теб око в България има 6 милиона недоволни значи всички са комунисти Егати и логиката.

75

Анонимен

преди 12 години

Цялата държава виси на тази гнила правосъдна система. Каквото и да стане е пееш си пенкеле кой ли те слуша. Съдебната влас е най-големия проблем на България и нищо никога няма да има смисъл ако тия не се вземат в ръце. Никое правителство и никой не може да се оправи в тоя компот на държавния апарат. Губят се папки, изчезват доказателсва, разболяват се свидетели стеля се на месо по съдебни медици. Много много отдавна още 89 г. българската мафия е разбрала кое е най-важното звено в цялия държавен апарат. Там са назначени хора на политици и няма как да се разбере кой кум кой сват и кой на булката....

74

Анонимен

преди 12 години

разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони.

73

Анонимен

преди 12 години

Да направи втората стъпка, тогава да се хвали!

72

evgeni

преди 12 години

До: info***parliament.bg, office***parliament.bg, press***parliament.bg, webmaster***parlament.bgОтносно: до народните избранници.Дата: Петък, 2012, Май 4 20:04:06 ЕЕЩГоспода депутати,празнувайки "празници"определени от служители на "звяра"-попове и папи,и приети като национални,ние фактически почитаме "истината " на Сатана и по този начин кланяйки му се,почитаме зависимостта описана в последната глава на "Откровение"-там където се казва:"И които притури и който отнеме от тази пророческа книга....".Тези празници,определени на хора и човешки имена са всъщност онази зависимост и ПРЕДСТАВЯЪКИ "формата" на посредничество към Месията,от която всъщност няма нужда нито Господ Исус,Който е Посредника към Отец Йехова,най малко пък ние хората,защото е казано :"Аз Съм -пътя,истината и живота" ;и още:"Няма друг освен Мене".Това са думите на Господа на Силите и кой може да ги опровергае ???!! Тогава тези празници канонизирани от нечестиви хора,опитващи се да заблудят вярващите чрез ПРЕДПОСТАВКАТА,като по този начин ОБЯВЯВАТ/в подтекст/ и канонизират себе си като "нужното" за посредничество към Бога.Не толерирайте неща и празници,които са най-малкото пагубни за българския народ,допускайки да бъдат въвлечени към това нечестие и богохулство.И после се чудиме защо по този начин се развиват нещата !!!

71

Анонимен

преди 12 години

Добре се е похвалил със закона, но да беше се похвалил и с миналото си.

70

Анонимен

преди 12 години

Интересно е Цветелинка как ще докаже доходи, с които си "купи" банка Целия НАП със седмици да се напъва, пак няма да може да измисли праводоподобна версия

69

Анонимен

преди 12 години

ЩО КВИЧИТЕ БЕ ***?

68

Анонимен

преди 12 години

България - единствената държава в Европа, която си е избрала свободно човек, който е бил престъпник преди 10 години. Сигурно зад Борисов има не малко трупове, пряка или ковствено. Най- малкото от СИК са изтрепали доста хора, накрая и между тях си почнаха да се гърмят. Половината от тези с който Борисов е правил бизнес днес не са живи - Димата Руснака, Поли Пантев, и др. видни сикаджии...

67

Анонимен

преди 12 години

ЩО КВИЧИТЕ БЕ ***?НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ,БАТ БОЙКО ЩЕ ВИ ...