70

айде бе

преди 12 години

Войната в медиите добива трагикомичен вид, явно на комунистите много яко им се пече г*за!

69

Shark

преди 12 години

Работещите в тези агенции няма какво да недоволстват, защото и без това 99% от тях са пришълци в София. И престанете да наричате цяла България провинция , защото София е най-голямата и дълбока провинция. Ходил съм в европейски столици, София е като *** гето пред тях, стига сте се перчили че ставате смешни.

68

ELEKTORALNI EDINICI

преди 12 години

A NIE STE SI GO PREMESTIM V DRUGIA KRA4OL KATO BATI BOIKO

67

fox

преди 12 години

ко са пали мартинката неговата рода ли са налага да мести?аиде да са облажат и други!риба в софия ама само замразена марто!

66

Анонимен

преди 12 години

Само ще кажа дано не ви се наложи да ви трябват 3-4 от тези агенции да обиколите за 1-2 дни и те да са в 3-4 различни града - е тогава ЖАЛНА ВИ МАЙКА и ще има да псувате кой *** ги е пръснал из разградения двор наречен България!!!

65

anonim

преди 12 години

Е това същество мартинчо какво коментира.Да си ходи там на евангелистките литургии и да си трае.Едно смислено решение да вземе смотаното ни правителство и ще си отвори устичката.Защо не защити Белене този *** когато Боко се отказа?То затова от разните сдс-та и дсб-та не остана нищо и май за последен път са в парламента.Освен ако мартинчо не смени религията и не влезне от дпс в следващия парламент

64

Анонимен

преди 12 години

АГЕНЦИИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МЕСТЯТ А ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ.

63

преди 12 години

Всичките служители в държавните институции ---ЦЪКАТ БЕЛОТ ,ТА СЕ КЪСАТ !Никой в Бг не е осъден за КРАЖБА НА РАБОТНО ВРЕМЕ -------САМО В Бг!

62

експерт

преди 12 години

Лошото е, че провициалистите в тези агенции няма да се върнат по селата си, а в оставащтите в София агенции ще стане още по-тясно. Веднъж докопали се до кокала няма да го пуснат..

61

Анонимен

преди 12 години

Този път Тиквата яко сгази лука.Май неговият принцип разделяй и владей този път ще работи срещу него.Идеята му е много плоска( като него самият)- да прати гербаджийски избиратели от София по големите градове.Веъпросът е излизайки от София дали те ще останат такива?и ив очаквайте скоро как Борисов ще излезе по някое време и сам пред всички ще се обяви против нарив местенето.Гледай сеир народе

60

Анонимен

преди 12 години

вАРНЕНЦИ ПОСТОЯННО НЕДОВОЛСТВАХА ЗАЩО РИБАРСКА, МОРСКА И ПРИСТАНИЩНА АДМИНИСТРАЦИЯ СА В СОФИЯ.А ИСТИНАТА Е-ВСИЧКИ В РИБАРСКА, МОРСКА И ПРИСТАНИЩНА АДМИНИСТРАЦИЯ-ДОСЕГА С ЦЕНТРАЛА В СОФИЯ СА ОТ ВАРНА. ЕТО СЕГА ТЕЗИ ТРИ АДМИНИСТРАЦИИ ГИ МЕСТЯТ ОТ СОФИЯ ВЪВ ВАРНА И СЕЛЯНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ. НАЛИ ИСКАХТЕ ПРИСТАНИЩНА АДМИНИСТРАЦИЯ ДА НЕ Е В СОФИЯ-ЕТО ЖЕЛАНИЕТО ВИ Е ИЗПЪЛНЕНО. ИСТИНАТА Е-ВАРНЕНЦИ БЯХА ДОВОЛНИ,ЧЕ ПРИСТАНИЩНА АДМИНИСТРАЦИЯ Е В СОФИЯ-ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ НАЧИНЪТ ЛЕСНО ДА ДОЙДАТ НА РАБОТА В СОФИЯ-ПРОСТО СОФИЯНЦИ НЕ КАНДИДАТСВАТ ЗА РАБОТА В ТЕЗИ СТРУКТУРИ И СЕ НАЗНАЧАВАТ МАСОВО ХОРА ОТ ВАРНА. НО ЩОМ МНОГО ЗНАЕТЕ-СЕГА ТЕЗИ АДМИНИСТРАЦИИ СЕ ВРЪЩАТ ВЪВ ВАРНА ТАКА,ЧЕ ВИЕ ВАРНЕНЦИ РАБОТЕЩИ В СОФИЯ-ЗАПАЗВАТЕ СИ РАБОТАТА И ЗАПЛАТИТЕ-НЯМАТЕ ПОВЕЧЕ АРГУМЕНТИ ДА СТОИТЕ ТУК-ВРЪЩАЙТЕ СЕС ВЪВ ВАРНА! хората от Пристанищна администрация-София-честито ви връщане в родния ви град-нали така искахте-нали искахте пристанищните структури във варна-ето желанието ви е изпълнено-приятен ви път към родните места във варна!

59

makita

преди 12 години

Ами как да изкат, като са си купили апартаменти в София, децата им ходят на училише в София, приятелите им са в София, предпочитания ресторант и автосервиз са в София... Да е**а тъпия шоп загубен да е**а! Парламента трябва да е в геометричния център на страната за да е удобно на всички. Ама тогава шопите ще земат да тарикатеят и пак ще се натискат да стават столичани. *** сте, софиянци, стойте си в софето през лятото, комплексари :)

58

:)

преди 12 години

Като почнете да сравнявате село България с Германия и Щатите направо ме кефите !

57

до 59

преди 12 години

По закон, при преместване в друго населено място се заплащат транспортните разходи в т.ч. и за преместване на покъщнината и се полага компенсация за живеене под наем + 1 месечна брутна заплата обезщетение т.н. преводни :))), а в случай, че преместването е на повече от 100 км. и за повече от 1 година се полага и допълнително месечно възнаграждение в размер на 1/4 от брутната заплата за всеки член на семеистото, който служителят или работника издържа :))

56

Иван

преди 12 години

до 57 Нека да си останат селяните в София - ще ги броим по празниците като тръгнат за буркани по родните си места.А за работата във Варна или в другите градове ще се намерят хора.

55

!

преди 12 години

Това с местенето е МАЛОУМИЕ и яка далавера за милиони.

54

Анонимен

преди 12 години

Вашингтон не е нито най-големия нито най-"гъзарския" град в щатите въпреки че е столица. Не съм чул нито една известна личност да иска да си купи имение във околностите на Вашингтон. Министерството на отбраната на американците се намира във Вирджиния, макар и близко до Вашингтон все пак си е друг щат.

53

Иван

преди 12 години

Може би съпругите на тези недоволните работят в тези агенции.Това е добър подход за да не се концентрира всичко в столицата.Който не е съгласен с местенето / чиновниците / да си търсят работа.В провинцията също има специалисти.

52

Анонимен

преди 12 години

това местене ми напомня времето на комунизма, тогава се създадоха едни области/9/- за чудо и приказ.....и една голяма глупост

51

Олеее до 54

преди 12 години

Третo - kак ще накараш хората да се преместят в друг град, след като имат жилища в София, деца, приятели... То вярно, че *** и пульо се настаниха навсякъде, ама и правителството да поощрява това - идва в повече!