61

Ба; Майстора

преди 12 години

Вкарайте още *** отвън,че малко имаме в България !!!!

60

az

преди 12 години

браво 64! най-доброто нещо, което прочетох !

59

Анонимен

преди 12 години

Отде ше внесете *** мозъци в индия един даскал зема 700 долара кой ще доде тука ако доде некой то е само с диплома като калинка от земеделието

58

D

преди 12 години

Ще внасят, след като изгониха нашите специалисти по чужбина. Анестезиолозите ни са във Франция и Канада, гинеколози и хирурзи в Англия, инженерите е Америка и т.н.

57

Анонимен

преди 12 години

ДА СИ ВНЕСЕМ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ВЪН!ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВИМ НЕ ВИЖДАМ.КОЛКОТО И ДА СА КОРУМПИРАНИ НЯМА ДА ДОСТИГНАТ РАЗМЕРА НА БЪЛГАРСКИТЕ.

56

Лекар

преди 12 години

Вие луди ли сте!

55

horus

преди 12 години

74 - като гледам моите студенти и аз това се питам всеки ден - защо идвате в университета и защо държавата плаща субсидии за бройки в кандидат-студенските списъци ! Хайде сега българските студенти да кажете - всяка вечер сме на купон и дискотека, по цял ден спим, ходим на лекции от дъжд на вятър, дори не знаем къде точно се намира в библиотеката а ученето е за "задръстеняци дето нямат гадже" ОБАЧЕ, питаме що взимат хора от чужбина - ами щото сте мързеливи, *** и некадърни

54

Анонимен

преди 12 години

Значи за мен няма работа,но викаме отвън специалисти.За какво сме учили и за какво са харчени средства по нас?

53

до 70

преди 12 години

Какво за българските специалисти? В статията ясно е написано, че се взимат специалисти от трети страни в сфери и за длъжности, на които има недостиг на български кадри. То пак може да си квалифициран, но да на пазара на труда в България да има излишък на специалисти по твоята специалност. Примерно, не всички можем да сме програмисти.

52

успял

преди 12 години

Смях в залата, българите бягат че няма работа те пък взимат иранци и индиици. Аз ли не съм в час или ???

51

Идеяяяяяяя

преди 12 години

Да си внесем широки управници,че нашите се престъпници,се ***!?

50

Анонимен

преди 12 години

А какво става с българските специалисти?

49

123

преди 12 години

А българите, които са високо специализирани,ще ходят в чужбина да вършат нискоспециализирана работа,ПОЗОР!Имаме си достатъчно специалисти!

48

horus

преди 12 години

Български работодатели назначават специалисти от трети страни ?!?! При условие че всяка година родните вузове бълват стотици безработни ! Ако бях на мястото на премиера до сега просветния министър да е изял един хубав здрав ритник в *** !!! Щото, г-н министър в България университетите обучават на БРОЙКА !! В резултат - даваме дипломи на хора за "вишо" дето и името си не могат да напишат без правописни грешки ! В резултат - бизнеса търси специалисти от чужбина !!!

47

Анонимен

преди 12 години

Това си е явна дискриминация - значи за бътлгарин половин заплата а за чуждоземец 1.5 заплати. Това само гробар може да го измисли.

46

те това е

преди 12 години

Ами какво искате от червени комунисти станали сега капиталисти,те никога не са обичали България и българите...

45

Анонимен

преди 12 години

59, стават и то добро, ама първо трябва да им сложим един надзирател с камшик да ги подканва, в СВ едно време така работиха

44

Анонимен

преди 12 години

"Внасяме си тесни специалисти от трети страни"Тесни,тесни...Колко тесни...Цепеняци???

43

zavar4ik

преди 12 години

Kakvi zavar4izi se tarsiat v Bg, gluposti. Ot zavar4ik se prevarnah v 4ista4. Na tezi diskusii vaob6te si niamat predstava ot ni6to. 4uli ne do4uli

42

D-r Haus

преди 12 години

I kakvo obshto imat lekarite na snimkata sus zavarchicite-e bati idiotijata,njamam dumi.