41

Mitko

преди 12 години

ДО 40....само да кажа, че "спарката" също е бойна машина.

40

Генерал-майор Попов

преди 12 години

В този форум много хора пишат,военнослужещи от ВВС,а е работно време...Колесниците се обират на височина100-200м,да го обереш на полосата е не глупост,а безумие.Кой е виновен ли,ще ви кажа,няма виновни,кога ли е имало...Виновни са фотографите,наредили се покрай полосата,Те са искали да правят снимки на Българси ас,искали са шоу,зрелища.

39

1

преди 12 години

offff zakvonie e taia tupa armi nemoga da razbera ima smisal samo da ia ima za vutreshni bezvredici za drugo za kvo

38

тъпа армия при ГЕРБ

преди 12 години

Наще кавани пишман авиатори требва да им купат двукрилки с платнени крила,лесни са за обслужване и можем сами да си ги правим. в Ловеч имат опит.и тогази да ви питам там няма катапулти.то не е армия а ***. това е то управлението на ГЕРБ - няма доходи, няма работа, няма зплати, няма пенсий сега няма армия. Те утри всички ще изпопадат като круши ама да изпопадат върху Банкя. Авиаторите на Кадафи са по-добри могат да излитат без да одират пистата.Какаваните що не са хвърлили горящата бака?????

37

За Калинчо

преди 12 години

Калине, поздрави на червото, от което си излязъл!

36

ceci_

преди 12 години

Ако е вярно това което пишат по вестниците че "г'осин министъра е казал че, пилотите са били от най-тренираните ни а единия !!!Дори!!! е налетял 29часа за последната година... то това не е армия а неясно какво. Че щом човека е успял да се катапултира с тази "натренираност" значи е бил схватлив и се е справил идеално... Ама то е ясно като ни погледнеш министъра и всичко за армията е ясно. 29часа нальот за година, смях. Да си ни жив и здрав Аню, развесели ни!

35

глупости на търкалет

преди 12 години

Запалване на самолета и пилотска грешка никак,ама никак не ми се връзват!

34

до 28

преди 12 години

Първата загубена при катастрофа машина е през 1996/7 - и беше бойна, а не "спарка". Поради доказана пилотска грешка - лека му пръст на командира на "Равнец" (уби се пред очите на всичките си подчинени) доказа че и най-добрите грешат- изпълняваше гръбен полет на пределно малка височина но не прецени че пистата не е равна - и стабилизаторът я закачи, поради положението "гръб" - не можа и да се катапултира...

33

До 28

преди 12 години

Много неща са ми ясни но явно на теб не са. 7-ми казва че през соца не са падали изтребители, но ти явно не четеш а се изказваш не подготвен. 29-ките идват в България след времето на Соца така, че и тук си не подготвен - това ясно ли тие? Знаеш ли въобще в каква област си се наврял да даваш мнения или просто си чешем пръстите по клавиатурите.

32

ЦРУ

преди 12 години

Много са добри Миговете, сами си падат без дори да се налага да се използва ракета земя-въздух!Аз се чудя, защо в Сърбия въобще не излетяха при нападението от НАТО, сигурно са много добри???Руско нещо хубаво има ли?

31

Наум

преди 12 години

Момчета , Четете преди да пишете...../ airwar ru, suhoy, f16 ,f22, f15, / и каквоте се сетите още на най - различни сайтове и тогава пишете.....

30

Калин

преди 12 години

ТЕ ТЕЗИ ФОРУМЦИ КЪДЕ ХВАЛЯТ РЪЖДЯСАЛИТЕ МИГОВЕ .. ДА НЕ НОСЯТ ЧЕ НА ТЕНИСКИТЕ .. И ДА КУЛТУВИРАТ СРАМНИ ВЪШКИ.. ТАКА ТАКА .. ОТБЕЛЯЗАЛИ .. ХАХА .. НА ДОБРИ ДЖУРОВ .. СИНА И КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ОЩЕ .. КАК ЗАГИНА БЕ .. НАЛИ НЕМАЛО ИНЦИДЕНТИ..ТЕХНОЛОГИЯ ТА ДРЪНКА .. СПОРЕД ТЕЗИ ФОРУМЦИ .. АМА АЙДЕ .. ЯСНИ СТЕ :)

29

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Редно е сега всички русофобски кратуни дето оплюваха МиГ-29 да си посипат кратуните с пепел! Както отбелязват форумци, МиГ-29 е един от най-добрите и надежни истребители в света от 4-то поколение. Друг е въпроса, че нашите летци поради липса на средства летят по-малко и по този начин нямат възможност да придобият необходимата натренираност.

28

Анонимен

преди 12 години

да сподели в локален конфликт с Турция или Гърция примерно, за колко време ще стигнат 15-те истребителя? -------------- пич, прибери се в лудницата... какъв конфликт с Турция и Гърция?Ти си 20 години назад в историята...

27

Анонимен

преди 12 години

Сега какво ще кажат умниците, дето тръбяха, че ще се използва случая, за да пробутат ф16?

26

В.Златев

преди 12 години

Сигурно са заредили МИГ-а с Лукойлска нафта.

25

Анонимен

преди 12 години

мухльовци!

24

той

преди 12 години

До 15 След написаното в поста ти съм убеден че си бил в ОХР.Нямаш никакви познания по авиация.И не само ти от пишещите тук. Има си правила за излитане. НЕ СЕ ПРИБИРАТ КОЛЕСНИЦИТЕ ПРЕДИ ДА СИ НА НЕОБХОДИМАТА ВИСОЧИНА. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ...ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ.

23

Bace

преди 12 години

Ангелов върви да гледаш внуци стига си крал . Как може при толкова безработни хора в трудоспособна възраст да сложат тоя дятка за министър ? Защо министъра Младенов не вземе отношение по въпроса ? Що се касае до случаят с тази авария мога да кажа че дементият ни министър се изказва прибързано и некомпетентно . Според мен грешка има или в наземният персонал или просто е бил толкова стар че не е имало как да не се запали. Важното е че няма загинали .Въпросът е че ще ни крадът за нови самолети

22

Анонимен

преди 12 години

анюююооо, калпава ти е армийката!