29

Анонимен

преди 12 години

Имах си хас вместо литургия другия път да пишете, че са играли сварка и нашия като примерен агент го е обрал до шушка. И след това, понеже оня се е ядосал здравата, нашите са му дали малко подаръци...

28

Киркорчо

преди 12 години

За човека не трябва посредник да се моля за не що бога. Тези в злато и часовника за 50 хил. евро към бога и вяра нямат отношение. Аз сем вярвам в бога, а не в тези посредники.

27

Калин

преди 12 години

всичките ..отбрани комунистически *** .. наредени в черквата .. КОЙ ЩЕ ПРОВЕТРИ ?:)БОГА ПРИПОЗНАЛИ.. УСТЪЙ

26

Пешо

преди 12 години

На тези двамата вече им е време да видят как расте здравеца откъм корените и после право в казана със катрана!!!

25

Пешо

преди 12 години

КГБ и ДС рамо до рамо!

24

бгъ +

преди 12 години

НИНА нито първото нито второто. БЪЛГАРИ.И за ваше сведение обединителят на Русия е св. Киприан Българин, итой е от рода Цамблак от Велико Търново.Социализмът ви промил мозъка. Инак щяхте да знаете,че от Киевска Рус до Иван Грозни Граматиката е Българска.

23

Хасму

преди 12 години

Албанчето, кой си ти и кое е твой проблем!? И това, че американо-албанския анклав се самообяви за държава, не означава че ще пребъде!

22

КОСОВО.....

преди 12 години

....Е АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА....!!!!РУСКИТЕ МОНАСИ В КОСОВО, НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ...ПЪК И НЕ ПОДОБАВАНА ЕДИН ДУХОВЕН ВОДАЧ , ДА СЕ МЕСИ В ПОЛИТИКАТА НА БАЛКАНИТЕ...!ТОВА СИ Е НАШ ПРОБЛЕМ---НЕ НА РУСИЯ!!!!!!!!!!!

21

Хасму

преди 12 години

Дори, само за позицията си спрямо Косово, патриарх Кирил заслужава дълбок поклон. На варварската албанска *** трябва да бъде попречено напълно да унищожи люлката на Сърбия - Косово.

20

ГОЛЯМА ЛИТУРГИЯ ..

преди 12 години

---СЪВСЕМ КОМУНИСТИЧЕСКА---С АКТИВНОТО УЧАСТИЕ НА ГОЦЕ И "УРИНАТОРА"....!ЧУДНО , КАК СЕ Е СДЪРЖАЛ , СЛЕД ПОРЕДНИЯ ЗАПОЙ...??!!!..ЯВНО ,КАТО ЧУЕ ЗА *** И РУСИЯ , МУ СЕ ДРЪПВА УРИНАТА...!!!!

19

Нина

преди 12 години

Не съм в българия за щастие, а вие славянски народ ли сте или турци /тюрки/. Индентифицирайте се.

18

"""&q

преди 12 години

Добре че са отслужили литургия,че направо не ми се мислеше какво щяхме да правим ако бяха отказали да отслужат!Сега(след литургията)вече нещата са къде къде по-добре!!!:))))))))))Ба*ти и Т*ПАЦИТЕ!!!

17

инук

преди 12 години

този комунизъм съвсем ти е изпил мозъкът .

16

тв зрител

преди 12 години

на тв7 успяха да дадът ПИЯН на мотика,ГЛЕДАЩ КАТО ДРОГИРАН другарят РУМЕН ПИЯНКАТА гледащ тъпо!?? Там е бил и ГОЦЕ трипера което довежда до мисълта от крадец масон комунист ПРАВОСЛАВЕН -НЕСТАВА !!

15

ew

преди 12 години

"Македонската църква" трябва да е част от българската, ех тия руснаци, винаги са били срещу българите в Македония и са подкрепяли сръбската агресия.

14

Анонимен

преди 12 години

Духовници като Максим и Кирил превърнаха православието в тоталитарна идеология, а духовенството в една тайна държавна секта. Двамата са си лика прилика и първи кандидати за ада.

13

Анонимен

преди 12 години

Сега ще пренапишат канона както е угодно и на двете страни! Тук Бог отдавна не е в сметките важни са овцете!

12

Анонимен

преди 12 години

На снимката - политически театър-постановка, нямаща нищо общо с религията или Бог.Но Господ гледа и въздава според заслугите ... с Господ сделка не можеш да сключиш нито рушвет да му дадеш.

11

Анонимен

преди 12 години

Хората все по-малко внимание им обръщат на тези от снимката. Това може да се изтълкува и като добро и като лошо.

10

НЕ на религиите

преди 12 години

Това религиите (без изключения) и вярата (а също и суеверията) са голямо зло - може би най-голямото в човешката история, от мен да го знаете. Водят единствено до невежество и духовна слепота. Духовността присъства във и е фундамента на всички форми на изкуството, създадено от хората. Вярата е псевдодуховност, а вярващите се опитват да натрапят собствените си заблуди на мислещите и разумни хора. Учете се, хора, и наистина ще сполучите. Давайте всячески отпор на религиите, независимо от названията и идолите им. Невярващите, съмняващите се, скептиците и трудните за манипулиране поради разума си хора са бъдещето и просперитета на човечеството, каквото и да ви бръщолевят неуките роби на измислени богове и богочовеци. Колкото по-образовани, толкова по-малко вярващи и толкова по-мъдри и истински духовни ще бъдете. THINK :)