16

Анонимен

преди 12 години

Сираково бяло дупе, подхожда идеално на *** сините под*уенци.

15

Анонимен

преди 12 години

Когато в Европа чуят за Левски се смеят. Върнете ни Апостола, прасета сини!

14

Do

преди 12 години

12 и 16 е Световен ***, който не си спомня имената на отборите отстранили подуене в близкото и далечно минало. Няма какво да се обяснява.

13

Кура Ми Янко

преди 12 години

БДИН Видин мачка , гази , кърти , чисти , чупи ,извозва...

12

Schutzstaffel

преди 12 години

Термина ***, е измислен от европейската преса, много отдвна, за един отбор, от един велик квартал на София. Само Байерн.

11

ЛЕВСКИ-ЦСКА 50:41

преди 12 години

ЛЕВСКИ има огромно и практически незаличимо предимство срещу прекия си съперник ЦСКА. В мачовете помежду им за първенство и различни видове купи ЛЕВСКИ има 13 победи повече. Само за първенство ЛЕВСКИ и ЦСКА са играли един срещу друг досега 127 пъти в А" група. Балансът до този момент - 50 победи за сините, 41 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 187:174 в полза на ЛЕВСКИ! Сигнализирахте за неуместен коментар

10

Ot 13

преди 12 години

Допуснах грешка! Евроспорт ви е определил като "футболните *** на Европа"

9

До 12

преди 12 години

Абе пубер може да наричаш *** който си искаш но вашата "титла" беше дадена от Франсфутбол! Тези които номинират и за златната топка! ЦСКА не е влязла в някакви антирекорди на УЕФА както подуянци успяха! Във вече бившия турнир Купата на УЕФА беше записано с черни букви: Антверпен - Витоша(Подуяне) - най-големия обрат за най-кратък срок! Добре че поне тогава не се излагахте с името на Апостола из Европа!

8

ЦСКА-Евроидиот

преди 12 години

ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

7

До 4

преди 12 години

Както днес една жива легенда на ЦСКА каза: Лефски ще се борят за Купата на Панаирните градове! Тези броил ли си ги бе теле?

6

Анонимен

преди 12 години

Уж Лудогорец бяха отбор с нов манталитет а всички плюят че съдиите ги орязват!? Делиорманците имаха нахалството дори в мача с Литекс да твърдят че са били ощетени при положение че за Литекс не бяха свирени ДВЕ чисти дузпи в края на мача!!! България няма нужда от такъв отбор! Нежеланите от ЦСКА все някъде ще си намеря къде да играят!

5

ЛУД ОТ ГОРАТА

преди 12 години

EЙ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА СПРЕТЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА МАЧОВЕТЕ ТОЧНО НА КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО?МОЖЕ ЛИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ИЗЛЪЧВАТ А ТУК ДА СТАВА ВСИЧКО ПО БЪЛГАРСКИ?НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА!!!

4

Do 4

преди 12 години

Сините са селски отбор, и всяка победа над ЦСКА е голямо постижение. Няма такива селяни като подуенци. Погледах в нета да видя имената на отборите отстранявали "Ритни топка Герена".Бате Борисов, ТамПере, уЖилина. Има и други но сам си ги намери.

3

Ракия и ШопскаСалата

преди 12 години

А бе не ме занимавайте с глупости бе. Ние имаме ли още БеФеСе? :)))))))))

2

ЛЕВСКИ-ЦСКА 50:41

преди 12 години

ЛЕВСКИ има огромно и практически незаличимо предимство срещу прекия си съперник ЦСКА. В мачовете помежду им за първенство и различни видове купи ЛЕВСКИ има 13 победи повече. Само за първенство ЛЕВСКИ и ЦСКА са играли един срещу друг досега 127 пъти в А" група. Балансът до този момент - 50 победи за сините, 41 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 187:174 в полза на ЛЕВСКИ!

1

Анонимен

преди 12 години

дори и ЦСКАто да станат шампиони да не си мислят, че ще им е лесно в останалите 5 срещи!в Разград ще ги разбием... и съдийската помощ няма да им е достатъчна в този мач!!!