14

123

преди 12 години

А КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ДО 240?НАЛИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ. ТОВА ЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗВА,ЧЕ 240 ДЕПУТАТИ СА МНОГО ЗА ТАЗИ БЕДНА ДЪРЖАВА.НАМАЛЕТЕ ГИ ПОНЕ НА ПОЛОВИНА.ТАКА И ТАКА НИЩО НЕ ВЪРШАТ,А САМО ПАРИ И ПРИВИЛЕГИЙ ИСКАТ.НАРОДЕЦА ДУША НЕ МУ ОСТАНА ВЕЧЕ.

13

Анонимен

преди 12 години

Много думи, само клюки, а нищо по същество. Какво е предложено? Защо е оспорвано? Какви са съображенията и доводите? Всъщност, като махнем словесната плява от "новината", какво обсъждаме? Или само цитираме имена, за да започне "стрелбата" на безумните коментари?

12

доволен

преди 12 години

Уф, най после ще му вземат милярдите на Костов.

11

Анонимен

преди 12 години

Чрез този закон ГЕРБ ще могат да разследват депутатите от тройната коалиция които по време на тяхното управление са си гласували закон който гласи, че следващото правителство не може да разследва правителството било на власт от 2005 до 2009. Ето защо депутатите от БСП и ДПС са против този закон. От спора се вижда кой е крал яко от българският народ!

10

Томас

преди 12 години

депутати и къртовски труд - тия неща са несъвместими. Те са си за смях отдавна. Лошото е, че народа страда от тях

9

до глупака hagen

преди 12 години

Хора четете, не оставяйте друг да ви води за носа. И ти като бойко не четеш, а преповтаряш казаното. Амнистията е само за непредпазливи престъпления, а нито едно длъжностно такова няма как да е непредпазливо, а защо не кажеш нещо за законопроекта НК с намаляване наказанието за непрепазливи престъпления до 3 г. от до 5 г. л.о.с., което означава, че всяка смърт при ПТП ще се наказва с ...глоба от 1000 до 3000 лв., а цецко лъжеше родителите на пострадалите най-нагло в очите...

8

БГ Съдия

преди 12 години

Мая Манолова какъв *** е, не е истина просто, няма толкова корумпиран и злобен човек.

7

hagen

преди 12 години

"Тя допълни, че по този начин законът, предлаган от ГЕРБ, ще позволява конфискация на имущество на хора, нямащи нищо общо с конкретно извършено престъпление."Майче защо се косиш.Нали вие приехте закон за амнистията която ви позволява да крадете без да ви съдят.Твойто откраднато няма да ти го вземат.

6

Анонимен

преди 12 години

Хвани едните, та удари другите, депутатите изобщо приели ли са някога закон, който да е в полза на избирателите им?

5

Анонимен

преди 12 години

Вече им стана навик на ГЕРБ да приемат най-важните и най-опасните закони по сред нощите. Лошото е, че тези безмозъчни същества премат всичко, което им нареди вожда,без да мислят. Капаните, които залагат на обикновените хора инай-вече на политическите си противници след някоя и друга година ще се обърне срещу тях самите. А това,че няма да има нито едно конфискувано имущество на съмнителен бизнесмен е повече от сигурно. Видяхме какво стана след разходката с хеликоптера,пострадаха 2 рибарски колиби

4

препоръчително!!!

преди 12 години

Крайно време е депутатите да излезнат ваканция за три-четири седмици.Направо са каталясали от работа горките!

3

Даола

преди 12 години

Този закон сега е необходим, защото преди това другите закони са дали възможност за незаконно, дори разбойническо обогатяване.Законите служат да възпрепятстват тези кражби в особено големи размери, но очевидно у нас това не се случва. Каквито и закони да се приемат, пак има вратички. Най-голямата порта е всъщност корупцията.

2

Анонимен

преди 12 години

БСП защитава кражбите от народа в името на народа

1

Майчето

преди 12 години

да не е била ухапана от бясно куче и да е пропуснала да се ваксинира. Бареков като я кани друг път трябва да си купи един синджир да я връзва и един намордник с автоматично заключване, за да даде думата и на другия поканен.:))))))))))))