34

Анонимен

преди 12 години

И аз харесвам мераклиите,мераклийски защитават интересите на банкери и милионери,а защитавали работниците....

33

Анонимен

преди 12 години

43,не говорим за няколко пикливи жилища,а за жилищни територии,не говорим за малко хотелче с две липи отпред,а за хотелски комплекси,не за тук,там по нещо,а за милиони отгоре.Ако ГЕРБ не си спази обещанието да конфискува незаконно придобитото,губи изборите и избираме Куневица-да видим тя какви ще ги направи.

32

df

преди 12 години

Къртовски труд - да ги ожалиш, да е ба и мафиотите!

31

Анонимен

преди 12 години

Аз пък си харесвам червените-защото крадат и лъжат с мерак.

30

Анонимен

преди 12 години

Значи според Миков да вземат да махнат паркинга пред парламента,а да не конфискуват откраднатото от червените братя.

29

недоволна

преди 12 години

Този законопроект за закон за отнемане на имущество предобито от престъпна дейност, дали ще се спазва, май не, защото всички тия дето са в парламента имат големи жилища и то по няколко, а колко от тях имат фирми макар и да са под друго име но на техен близък, колко от тях не плащат данаци и дори заплати на работниците. Нима това което претижават е законно и няма да отнемат такива жилища а ще отнемат и ще съборят някоя барака или някой селянин построил в двора си допълнително я гараж или друго.

28

Гейбераст

преди 12 години

Бочко е по-нежен от Манолова. И по-чувствителен. Душа човек.Затова си го харесвам. Хлъц.

27

do 35

преди 12 години

Серьожа ,спокойно...Знам ,че обичаш Доган

26

Анонимен

преди 12 години

ДА ИЗФАКАМЕ ТАЯ ЧАФКА във ФЕЙСА

25

Анонимен

преди 12 години

ТАЯ ЧАФКА ЗАЩИТАВА ИМОТИТЕ НА МАФИЯТА

24

Анонимен

преди 12 години

Понеже разследващите престъпленията не ги бива да събират достатъчно уличаващи материали и за да се развържат ръцете на некадърния физкултурник Ц.Ц.,сега педерунгелите от ГЕРБ измислят закон,който ще проработи чрез доноси! Такована му е мамата на всеки,който не е съгласен с политиката на ГЕРБ!

23

Дупетат

преди 12 години

Имитираме дейност ! И не си мислете, че ще питаме Цвети и другите като нея, как изкараха по 2-3 милиарда ! Ще изгорят 2-3 бушона и толкова !

22

Стършел

преди 12 години

.....ние си помислихме, че само два члена са га гласували тоя закон, а то и Мая Манолова била там :-)).....не могат толкова лесно да се резделят с краденото, много им се е усладило на всичките. Добре, че от Еропейския съюз натискат Борисов за тоя закон, защото едва ли и на него ще му стигне куража сам да го иницира!

21

Анонимен

преди 12 години

ПРЕМАХНЕТЕ КОМЕНТАРА И СНИМКАТА ПОД НОМЕР 13 ! ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ Е ТОВА ?????????????

20

hagen до глупака18

преди 12 години

Затова в закона е включена амнистия и на леките престъпления - непредпазливи, които се наказват с максимум 5 г. затвор, и умишлени, за които се предвижда най-много затвор до 3 г. В първата категория влизат и случаите на непредпазлива безстопанственост - текстът, който според правителството амнистира предишните управляващи.Това са думи на Милчо Паликарски и ако не го знаеш че е светило по наказателно право си само един злобен Кутев драскач.

19

Анонимен

преди 12 години

П*тка ви лелина където казвате "къртовски труд" ... нито е труд нито е къртовски. Голяма работа, че се сетили тия *** 2 пъти в годината да поработятКво медали ли да им дадем ?! Това не трябва да е новина, а нормално ежедневие за тия хрантутници смотани

18

Най-голяма

преди 12 години

великденска ваканция в Б-я имаха депутатите /10 дни/.Сега отпочинали и оядени с пълни сили могат да творят по цели дни и нощи/240 тунеядци/.

17

Анонимен

преди 12 години

Само крадците са против този закон, а то се вижда кой е най-против .... БСП

16

Gila

преди 12 години

Милите, живи да ги оплачеш... и гърбици им излезли сякаш!

15

поведението

преди 12 години

на Мая Манолова в НС може да се сравни по невъзпитание и простотия само с това на Волен Сидеров:))))))))