120

До №79

преди 12 години

Аноним 79, явно ти си майстор на свирките. Само никога не казвай "руски ***", особено за самолетите! Това никой американски или европейски пилот не го казва - пилотите са мъже! За разлика от теб. Усъвършенствай свирките!

119

Bojidar

преди 12 години

do Pavlov: kak sa dnes bg pilotite, dobre li sa, koi dokteri i kak se grijat za tyah? iskame da vidim pilotite i da im pojelaem otlichno i barzo da ozdravyavat fizicheski i psychicheski!

118

Павлов

преди 12 години

Добре, че е само това. Ако на някой не му е известно, днес имаше инцидент в Испания с един техен военен самолет. За нещастие, двамата летци не са оцелели.

117

Рая

преди 12 години

От първия приведен транш за спасяването на Гърция, ще бъдат закупени 80 най -модерни изтребителя Юрофайтер за 4 милиарда евро. Тази държава има национално мислещи политици, а не безропотни провинциални марионетки.Пък се чудим защо 500 години са ни тъпкали като безропотно стадо овце-рая.

116

аа

преди 12 години

Пичове, истинската причина е рано обран колесник. Централната бака се тръкнала у цименто и файр.... Добре, че хората оцеляха. Рядко летят момчетата и ето резултата.

115

m

преди 12 години

За съжаление това е последната двуместа 29ка на какво ще се учат бъдешите пилоти не е ясно

114

Анонимен

преди 12 години

За съжаление само една държва със силна икономика може да си позволи сносен военен бюджет. За съжаление България в момента е по-зле и от някои африкански държави. В предвид на това - имаме прекалено много самолети. А ако наистина искате да имаме силно ВВС - плащайте повече данъци. Или си мислите че парите падат от небето?

113

CNN-продължение

преди 12 години

Сега сериозно ! МИСЛЯ, ЧЕ САМОЛЕТА Е СВАЛЕН НАРОЧНО ! Просто прочетете пак едно скорошно изказване на Плевнелиев, как трябвало обновление в БА или по точно за авиацията на БА говореше . Още тогава имаше коментари че ще ни набутат някакви Ф-16 , дето Канада отказала на САЩ ...Тогава помислих ,че платените драскачи просто плюят. Ама май са прави ...

112

CNN

преди 12 години

Серхио Рамос какво направи бе ? Твоята топка падайки днес някъде в България свалила самолет МИГ-29 ... :))

111

Bob

преди 12 години

125- дано му помогнат , да се възстанови човека. Моите най-искрени уважения към малкото ни останали военни пилоти.

110

Анонимен

преди 12 години

Позор за нас дето сме ги избирали и продължаваме да ги избираме - като верно стадо, подчиняващо се на стадния си инстинкт.

109

Bob

преди 12 години

Добре, че са се спасили хората. Ама то колко изтребителя останаха? Два- три... Като се сетя едно време летище Чешнигирово какво чудо беше, сега- пустиня.. Позор за всички, дето са я управлявали тая държава.

108

Приятел

преди 12 години

Направо не е за вярване, колко злоради коментари има по случая, а всъщност тези пилоти са съпрузи и бащи и техните невръсни деца ги очакват да се приберат в къщи..... Безумие е, как в подобна трагедия може да се говори със сърказъм. *** народ сме за това сме на този хал и затова няма и да се оправим скоро.

107

Анонимен

преди 12 години

Вероятно капитан Петко Методиев ще остане инвалид на количка докато е жив.

106

Анонимен

преди 12 години

Без малко да станат зян овчиците.

105

Анонимен

преди 12 години

колко глупости пишете и колко сте ***.поне да бяхте докосвали някога самолет да видите що за птица е това.айде спирайте.

104

Анонимен

преди 12 години

тогава удари гребена в полосата поради стръмното излитане и след това кацна поради тази причина.

103

Анонимен

преди 12 години

НЛО

102

t666

преди 12 години

На авиошоуто в Крумоно миналата година имаше състезание на МиГ29 с болид. Стартираха и след малко Миг-а го приземиха преждевременно - казаха, че най-вероятно е ударил птица. Най-вероятно е имало повреда. Ако е същата машина - няма какво да гадаят, явно не е била изправна.

101

ТИКВЕТО

преди 12 години

Постепенно се доближаваме до план 2015 , а той е следния -12 изтребителя,6 хеликоптера,80 танка , 100 артилерийски системи до 155мм,23000 личен състав!Проблема е ,че в момента управляващите така са *** положението откъм поддръжка на техниката и подготовка на личния състав,че до 2013 година армията ни ще е със състав 2 души - Аню и шофьора му!ЗА 1300 г. не сме имали по-небоеспособна и технически необезпечена армия !90% от военните в момента не могат да се наберат по 5 пъти на лоста!