7

Анонимен

преди 12 години

То контрол ще има, ами въпросът е дали да преди нас или след нас!

6

yazoniks

преди 12 години

Не трябва да има граничен контрол за европейските граждани нали зова се нарича Европейски съюз.Все едно в Съединените щати като влизаш от един щат в друг да те проверяват.Това е пълен обсурт.По- добрата идея е да се създаде европейски граничен контрол,които да може да охранява границите на EU

5

nik

преди 12 години

do 4 ami za6to smqta6 4e nie sme ne6to powe4e ot tiq mqjmuni. izlez ot bg wij kak jiweqt w evropa i6te widi6 4e ot nas po golemi majmuni nqma

4

коки

преди 12 години

всяка жаб да си знае гйола.не ни трябва маймуни от трети страни,и без това наще са много.

3

Интересно

преди 12 години

Границата на България с Турция, вътрешна граница ли е, че не е обезопасена с мрежа поне. С това си поведение, допускам, че България ще бъде изгонена от ЕС, след като е и икономически очушкана напълно.

2

Анонимен

преди 12 години

Всяка страна би трябвало да може да възобнови граничния контрол при нужда, по своя преценка и за неопределено време. Това е!!! Иначе ЕС ще стане разграден двор и няма да може да се справи с приливната вълна! Трупа се огромно напрежение между коренното население и мераклиите да ти седнат на трапезата непоканени.

1

европесимист

преди 12 години

имиграцията не е заплаха за сигурността на държава но води до демографско и социално напрежение между местното население и пришълците.това от своя страна рано или късно ще доведе до заплаха за сигурността.ес е абсолютно вредена организация която е в полза на шепа международни финансови мафиоти.ес ще се разпадне първо от тези страни които са го създали.