17

Анонимен

преди 12 години

Всички плюем и критикуваме под такива новини и пак се почва - цвъко, боко, серго, турчина, костов всички са корумпирани и вземат пари. На по чашка, как ги храним... Утрешния ден като ни спрат за превишена скорост обаче бутаме двайсетолевки, синчето да влезе някъде - под масата пари, буклука и фасовете - през терасата... Българина иска да забогатее за 24 часа без да работи, разликата е в мащабите. Докато не почнем всички заедно от единия край да дърпаме въжето, ще си мизерстваме като цяло!

16

Манго Цигански

преди 12 години

Аааааа ний ни крадем! Туй не е кражбъ, ний си вземами!

15

секретарицата

преди 12 години

Писна ми вече от тези кражби на горива, на желязо, на дърва и пр. Спрете да крадете за да се стабилизира държавата. Не мога да понасям телефонните измамници, подлеците, крадците и наркотрафикантите. Не понасям и хората, които търгуват с жива плът, дори продават и бебета извън България. Спрете се хора, престанете да вършите измами с имоти, с наркотици и други работи.

14

емигрант

преди 12 години

Ами с една учителска заплата не може да се живее останалото е схема.ГЕРБ замразиха доходите и вдигнаха цените и цъфнахме и вързахме.

13

Педро Де Ла Росса

преди 12 години

детската градина се отоплява 12 часа максимум,докато се стопли водата трйабва доста нафта,но след това само се поддържа температората и помпата върти водата,като се спре горелката има поне о6те един час,докато изстине сградата.Къда са били кмет,об6тински съвет,контролни органи

12

Българин

преди 12 години

ОФ като почнете,,, само тука се краде, само тука политиката ни на никъде, само тук еди си кво?!?! А вие какво правите за да го промените? замислялисте се?

11

Анонимен

преди 12 години

В община "Родопи" досега всичко се разграбваше. Добре че се смени кмета, че не ги виждах....

10

до 13

преди 12 години

жал ми е за теб и всички, които реват, че искат повече пари, по-възможност в комбинация с по-малко работа - ей заради това мислене и дребните ви кражбички и други *** тарикатлъци сме в това положение! да умирам от глад, не мога да открадна, а е имало моменти, в които наистина не сме имали никакви пари...

9

Българче

преди 12 години

Когато една заплата не е в състояние да осигурява нормален житейски стандарт всички се принуждаваме да крадем за да оцелеем физически-и ако някой оспорва тази констатация значи не живее в България!

8

Анонимен

преди 12 години

мръсно и крадливо българско племе, винаги ще бъдем утайката на света с този нулев морал

7

Анонимен

преди 12 години

Циганизиран народ майката си трака ...

6

1

преди 12 години

Как изчислиха , че цял ден ще отопляват триетажна сграда с 48 л. гориво /една обикновена нафтова печка , за 1-2 стаи гори около 10 л./ . Наистина 60 л./ч. са много , но за да се топли сградата , горелката ще изгаря не по- малко от 22-23 л. на работен час.

5

Чиновник

преди 12 години

Абе вие така и не разбрахте, че никога няма да се оправим, ако всички крадат.

4

Анонимен

преди 12 години

Все още нямам не мога да разбера какво им е мисленето на такива хора? Възможно ли е да правиш нещо подобно и да си мислиш, че то ще е вечно, безкрайно и никой никога няма да разбере? Трябва да си прекалено неадекватен, за да си мислиш, че това няма да има край. Да откраднеш веднъж, е по-логично, но да го правиш системно...?

3

Огняр

преди 12 години

И все пак това е нищо. Най-големия точилар е държавата която прибира ей така 60% от крайната цена на всеки литър гориво. Т.е при 60л на час 36 литра прибира държавата а 24 за отопление на децата.

2

тихата_стъпка

преди 12 години

Някой хитрец пак е задействал ганьовските си схеми. Келепира се търси дори и в заведенията с деца- училища и най- пресния случай- дома за сираци в Плевен. Това не са българи за мен, дори и хора не са, а по- скоро безгръбначни и мекотели.

1

Анонимен

преди 12 години

Браво, намери се един кмет да спре тези безобразия. Бившият кмет на тази община Йордан Шишков беше голям мошеник. Обществена тайна е за далаверите, които въртеше и за това, че караше общината към фалит.