51

Ils

преди 12 години

не забравяйте, че не само наистина дебелите се мислят за дебели. Познавам много момичета тежащи около 47 кг., които постоянно си мислят, че са дебели. Всяка втора жена би минала на диета преди да тръгне на фитнес. Тия на снимката им е малко късно, освен ако нямат бали с пари за пластични хирурзи да им изрежат излишната кожа след отслабването. И тия 13% дето са самоуверени също не казано, че са слаби или дори красиви. Самооценката може да е и самозаблуда.

50

adel

преди 12 години

по добре един ден срам от колкото цяла година фитнес!

49

до 45

преди 12 години

на теория може и да има любители на безформени купища сланини, но колкото неомъжени хипопотамки познавам - всичките са злобни, отмъстителни и незадоволени. а дори и някои от омъжените

48

еколог до moi

преди 12 години

Еколозите обръщат внимание на много повече неща от китовете. Не е зле и вие да го правите, ако не искате децата ви да изглеждат така. Обръщайте повече внимание на произхода на храните, с които ги храните, защото затлъстяване вече имло и при 4-5 годишните деца. Най-добре си отглеждайте храната сами!

47

Темерут

преди 12 години

Нищо подобно, Нина! Те и само те са си виновни за телесата си! Човек, като иска нещо в крайна сметка го постига! Достатъчно е да поискат да отслабнат, и да започнат да правят нещо по-въпроса, а не само да се притесняват, че били дебели!

46

нина

преди 12 години

много тъжно е това...всички сме отговорни за начина,по който се чувстват

45

Анонимен

преди 12 години

ехеееееееееееее за тея двете ти трябват 2 чувала брашно минимум

44

до 45

преди 12 години

не е вярно съвсем това,че на дебелия родител детето също ще е дебело. Като имаш предвид колко енергия изразходват децата ( при правилно възпитание), и съответно не качват лесно в тази възраст. Няма как да го оправдаваш с майка му и баща му, а по-добре виж какво му дават да яде. Щом те са дебели то е защото ядат *** (най-често това е причината) и не се движат и съответно детето им няма друг избор и става такова, а не че е предразположено генетично видиш ли.

43

Анонимен

преди 12 години

Тази снимка може да убие всякакви сексуални намерения.

42

Orent Express

преди 12 години

Това дясното девойче, където го барнеш, все цица...

41

anonimen

преди 12 години

Taя отдясно е ***

40

Анонимен

преди 12 години

За гаджета не ги мислете, тук имаше поне 4 коментара на мъже, който си падат по дебеланки. Иначе според мен от една страна стоят вредните храни. Не яжте МакДоналдс, супер вредно е, то това даже не е храна, не се разваля (и сандвичите и картофките). Ако си купите храна от някоя баба от село ще видите какво е храна. От друга страна стои въпроса, че детето на дебел родител е дебело още от първи клас и само с много труд ще се пребори с килцата.

39

Киро Пора

преди 12 години

Тая отдясно е Адел

38

Охранител

преди 12 години

Да, ама ако си като Фидоското имаш по-голям шанс да те изберат за дУпедат...!!! Иначе не ставаш! Като не ставаш за секс, поне за дУпедат да те харесат...

37

Охранител

преди 12 години

Значи да ходят на басеин или на море и да показват телеса не ги притеснява, но когато става въпрос за трениране...да побягат, да направят няко е и друго упражнение в парка се притесняват...странно...друсали били телеса...хахахах...

36

Мира

преди 12 години

Ами това е от качеството на храната,и не само дебелеенето,ами съм сигурна и раковите болести.Стия хормони за растеж,с които тъпчат животните,ГМО,Е-тата...То само погледнете какви пилета се продават по магазините-надути,надути....като пилета-сумисти.Гнусна работа,едно пиле да тежи близо 3 кг,това не е нормално.Ами само това ли?

35

Охранител

преди 12 години

Дааа, за съжаление ако не 90%, то поне за 50% тове вече се отнася и за българските жени. И не мисля, че е толкова от яко ядене, колкото от стрес...но то до друго не може да доведе начина на живот, който е насочен основно към материалното...

34

Бела

преди 12 години

Ми като ги мързи да спортуват, да си сложат малко цедка на устите бе! Тя не стига, че храната им е отвратителна, ами и нагъват като невидели бургери, спагети, лазани..каквото им попадне!!! Вместо да наблегнат на протеините и зеленчуците (които също са на катастрофално ниво, но все пак!) те напук на 130-те си кила минимум, без ДДС, набиват възможно най-гадната, гнусна, калорична и изкуствена храна, която докопат! Че то ние българите имаме по-висока хранителна култура от тия червендалести надувки!

33

лай-лай кучка

преди 12 години

Всичко е въпрос на крайности. Да си припомним резултата от стремеж към липса на кгр. - анорексия , в обратна посока - затлъстяване. Изводът : както всичко останало в живота и храненето да е в оптимални граници ,защото "апетита идва с яденето".

32

522

преди 12 години

Не е смешно жалко е не само за англичаните.Напоследък все по често и в България се срещат такива момичета за жалост повечето са деца.