194

Анонимен

преди 12 години

И какво стана - песовете ще продължават да се мотаят из улиците за радост на кучешката мафия? Така ли?

193

mila34

преди 12 години

Министър Найденов за пореден път показва желанието си да се включи в диалог по решаването на въпроса. Мерките, които той сам взема, кореспондират изцяло със ситуацията, в която се намираме, но за съжаление колкото повече мнения се дават по даден проблем, толкова решаването му започва да се отлага във времето.

192

Анонимен

преди 12 години

Къде да кандидатствам за зоополицай?Там ще е голяма лежачка!

191

НОВО НПО

преди 12 години

Дайте да направим НПО за защита от кучетата и кучеизма в България.Така или иначе сме 80% (според телевизията) тези, дето не обичаме да ни ядат кучетата.И тогава правителството ще защитава нашите интереси, а няма да се чуди къде да прибере ***.А и изобщо не ме интересува колко ще загубят НПО, които печелят пари от кучеизма.

190

Бълхария

преди 12 години

Миро (а.к.а. Разваленото месо) има доста прегрешения, за някои от които неминуемо имат информация от 4лапи, 5ташака и др. крадливи организацийки, така че в момента просто тече поредното пряко договаряне завоалирано като "диалог в гражданското общество". Докато всички хора не профилактират кварталите си (включително и яки шамари за дебилните кучкари) нищо няма да се промени.

189

Анонимен

преди 12 години

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Това ми хареса!Акоравновесие!!!! :)))))))))))Тия нямат акъл да пазят равновесие.... с екология се хванали.Оня ден имаше разговор за къчетата - Кучеистите бяха много кръшни и смешни.

188

Анонимен

преди 12 години

Долу Акоравновесие! Да живее хигиената

187

Анонимен

преди 12 години

Да живее кучеизма! Онзи ден гледах един природозащитник - човеко ходеше с каручка с конче насред софия, смърдеше на 2 преки разстояние и край каручката тичаха 7-8 кучета.И вие искате да премахнете тази идилия от Красива София? Ми то столицата ни после няма да е същата. Ще вземе да заприлича на скучен град.Освен това ще лишите някои хора от спомените им за кошарите, което не е хуманно!

186

природозащитник

преди 12 години

Много "природозащитници" в тази държава,бре!!! Щом е така в тази криза на производство на БГ месо да започнем да си гледаме по терасите я коккошки, я патки, крави и прасета, ползата ще е много по-голяма- няма да има толкова гладни граждани.И моля не наричайте кучезащитниците , природозащитници, защото двете неща нямат нищо общо!

185

Анонимен

преди 12 години

Неправителствените организации да осиновят кучетата, а ако не могат - да лекуват нахапаните хора. Проблемът е, че малката групичка, която печели милиони от ***, не иска да си изпусне бизнеса, но пък аз не съм съгласен да ме хапят кучетата им.Хайде неправителствените да носят материална отговорност за нахапаните - един кучелюбец няма да остане, вервайте ми.Чудя се как така 100-на души се организират да тормозят 1000000... че и повече, а тормозените не могат да се организират... странно...

184

българия

преди 12 години

за 100 човека , които печелят от разни фондации да страдат милиони, както винаги българска работа - простотия, простотия, простотия.

183

еколог

преди 12 години

Да нахраним всички бездомни кучета с бездомните и безработните хора.България е лидер по заболяване от кучешка тения 48% от всички в Европа.

182

торбалан

преди 12 години

някой помияролюбец да вземе и да ми обясни ползата от *** освен л*йната , нахапванията , заразите ......каква е ползата една противобясна ваксина е 500 ? , а нахапаните за година са повече от 1000 ако можете смятайте , но аз не искам да плащам данъци за ***

181

гласоподавател

преди 12 години

Ще гласувам за лидер на партия който има здраво семейство без куче!

180

до мърша#245

преди 12 години

Какви пари от ЕС те патят пък теб? Ако някой англичанин или германец дарява пари за приют за нашенските песове, ръцете трябва да му целувате, не да плюете. Тези, които искат да хвърлят отрова по улиците, са същите простаци, които 20 години изхвърлят кучета, защото пикаели, лаели, или просто пораснали. Наистина има много *** има във форума, ама чак цял Перник да идва да пише, странно е.

179

Сульо

преди 12 години

Като гледам много *** има във форума... Някакъв *** каза че всички били против кучетата. Бе не са всички много са ЗА кучетата ама не опонират на *** в измислени форуми, а работят - грижат се за бездомните кучета и не им остава време да цвъкат глупости по коментарите. В белите държави, като дойдат хората от село в столицата си запазват селския манталитет в добрия смисъл на думата и лѝбовта към природата/животните. тук дивите шопски селяни в София се срамуват и гледат да не показват

178

Анонимен

преди 12 години

За сведение на Миро Найденов - никой не си изхвърля породистото куче, а хората ги продават дори да е за един лев.Ако иска може да пита Бат Бойко. Единствено кучетата на уличните *** са по улиците. Ама природоНезащитниците най-добре си знаят. Сигурно са ги"осиновили" за милионите евро, които получават от ЕС, и които ние ,глупаците, ще изплащаме с лихвите. Защото се знае, че безплатен обяд няма. Тия пари дето ни ги дават на час по лъжичка за разни програми, с лихвите ще ги връщаме

177

Анонимен

преди 12 години

Кой *** си мисли, че парите от ЕС не си ги плащаме ние, българите. Вземат ги обаче мършите от 4 лапи и другите природоНезащитни организации, заедно с крадливите общински фирми. И фъндъкова каза, че са в комбина. Едната ръка мие другата. Уж да имало контрол. Видяхме го тоя контрол. Изядоха цял човек в центъра на София, а властниците викнали психарите от 4- лапи. И какво като са чужда фирма. Да не би в чужбина да няма душевно болни.

176

Анонимен

преди 12 години

4 лапи лапат заедно с общинската екоравновесие. Защо за смъртта на професора ги е викнал Миро Ментата? Защото с тях се заиграва още от общинарските си години

175

Мърши

преди 12 години

Явно найденов е мобилизирал цялото министерство да пише глупости тук, плюс фандъковчетата от кметството. Кви четири лапи, кви пет лева ви гонят. Това е международна организация, и не е взела и лев от бюджета, за разлика от екоравновесие. Защо не квичите срещу тях, а с 4 лапи сте се хванали? Така са ви наредили, затова! Ако ви слуша човек ще рече че ви разкъсват по улиците и сте застрашен вид, мръсни оядени *** на държавна хранилка.