118

муспи

преди 12 години

Другари, пускайте през три четири номера 128 - "А какво става когато арабин, евреин или *** спаси живота ви". Този работен комунистически майтап разсмива в момент на робство. Също така - потънете в шеола *** на йехова!

117

до ВН

преди 12 години

Че той Брайвик е комунист не знаеш ли? *** :)

116

до 129

преди 12 години

Ти ако пишеш коментарите си толкова време, си е твой проблем :) Вярно че повечето пишман-расистчета не сте много грамотни, ама чак пък толкоз :) Едва ли мога скоро да очаквам отговор, сигурно си се потил над предишния цял следобед :)

115

doc. N. K.

преди 12 години

До всички които подкрепят лудата, скопена норвежка *** Брайвик. - Вие май сте по-луди и от тази ***! Той сега се чуди какво да усуква за да се оправдае! Борил се срещу исляма - ха-ха, по-голяма глупост не съм чул! Интересно как се бори-като убива 77 християнски деца ли?!!! Много жалко, че в Норвегия обществото и властта са дълбоко уродливи, и дават думата на този нечовек да повръща душевната си смрад в медиите и да трови хората! В нормална държава биха го рязали бавно на парчета до смърт!

114

до 128

преди 12 години

нали си наясно, че докато пишеш тоя коментар евреина ти изпива заплатата по кредита, *** бие дядо ти на село а дъщеря ти се радва на негърските *** от чужбина... не че са виновни *** за последното, културата ни е такава.

113

Анонимен

преди 12 години

До пишман-расистчетата националистчета, хванати за полата на мама и квакащи смешните си лозунгчета пред монитора, както и до другите форумни герои:А какво става когато арабин, евреин или *** спаси живота ви?

112

az

преди 12 години

Ot suma ti vreme ne bjah chela tolkova inteligentno napisana statiq! Evala za avtora.

111

Анонимен

преди 12 години

Виждам че голяма част от стадото е готово да върви след *** като Брайвик. А после същите тези *** се чудят как немците били тръгнали след Хитлер. Никаква мисъл. Просто стадо.

110

Анонимен

преди 12 години

Като е националист защо избиваше норвежци, а не да кажем *** или араби? Тоя просто е поредния ***-психопат, който просто обича да убива, има много такива.

109

Анонимен

преди 12 години

Тоя Брайвик е един най-обикновен *** с психически отклонения и течаща лига. А някои тук го превърнаха в месия мухахахахахахахахахаха

108

boika

преди 12 години

ave kvo si igraite stoy maniyk kastiraitego toy *** da otiva po dyvolite dago 4ukat toy pandiza da pravi svirki tam

107

Анонимен

преди 12 години

ЕС е едно обединение на различни етности, култури, с различен стандарт, мироглед....Просто няма как всичко това да се обедини в едно хомогенно цяло...освен всеки народ да загуби историята и идентичността си...Не може да няма напрежение и объркване в тази метаморфоза! Нужно ли е това?! Какъв е смисъла? Лично аз не мисля, че ЕС е добра идея. Това е мое лично мнение, може да греша...но по-добрия вариант беше- всеки народ в държавата си- с взаимно уважение, взаимопомощ и т.н!

106

платена статия

преди 12 години

Няма подобни неща в норвегия. Пишете само слухове. Брейвик трябваше да почне от вас журналистите на днес/бг

105

Анонимен

преди 12 години

И в тая помийна яма турция това трябва да става, дори ежедневно!

104

....

преди 12 години

Защо Европа никога няма да е като САЩ, много просто, европейците са наистина кореняци, живели хиляди години на този континент, какво е САЩ? САЩ е млада държава, с 99.9% население чиито основни корени са от другите държави. Ако някой от вас е живял в чужбина, би ме разбрал, в чужбина или там от където всъщност не произлизаш, начина ти на живот и мислене е много по различно и много по добре би приел различен от себе си човек в общността. Но в една древна Европа, нещата са много различни.

103

kamadev8

преди 12 години

jalko e razbira se 4e e razstreljl deca.da o4isti evropa ot islama e blagorodno delo,no sam njma da moje.B-G da go pazi kakto da pazi i nas ot varvarite musulmani.

102

Анонимен

преди 12 години

Разбира се че Брайвик е идеологически продукт на норвежкото прокомунистическо общество изградило го като дълбоко прикрит комунист и типичен представител на новата генерация от вискомерни скандинавци със силно изразено материално самочувствие дължащо се на превъзходството по жизнен стандарт на социалните им(социалистически) страни над по изостанлите капиталистически държави в Европа и от третия свят !

101

анонимен

преди 12 години

Човекът просто не желае в подредената му страна да живеят индивиди, възползващи се от социалната им политика и да смучат като кърлежи от благата.Защо ли ми напомня за *** у нас, въпреки, че не сме така подредена и богата държава.Между другото днес в училище учителката каза на едно ***, че не разбира *** и да говори на български, а той и каза, че той нямало да научи български, а тя щяла да научи ***.Размислите са за Вас.

100

wwe

преди 12 години

Трябва да го извикаме в българия за да оправи проблема с турците и ромите.

99

анонимен

преди 12 години

БРАЙВИК - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ И ВЪПРОСА С КАТУНИЦА И РОМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ Е РЕШЕН