138

мм

преди 11 години

До Биби мисля че не е .телевизията много ти влияе .помисли трезво.утре като дойдат и започнат да ти диктуват живота по тяхните правила за какво ти е била тази (демокрация)

137

Анонимен

преди 11 години

До Буревестник Ами ако бяха смазали Италия,Австрия и ...Да попитам аз сега кой щеше да се радва на Давинчи Микеланжело и др.или им е все едно на някой.Не се знае и ние какво сме загубили при условие че сме си създали сами азбуката.

136

Биби

преди 11 години

Този е психично болен!

135

musi

преди 12 години

ti da go ***ş ti si mnogo prost

134

НЕ СМЕ НАРОД!!!

преди 12 години

Ех,Ех,Ех Не уважайми мои сънародници,ВСЯКО СТАДО СИ ЗАСЛУЖАВА ОВЧАРЯ!!! Оставяте вече 22 години да ви МАНИПУЛИРАТ ,ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ КАТО БИ ТИ ВИ, И СТОИТЕ ПО КЪЩИТЕ СИ ОБЗЕТИ ОТ НИХИЛИЗЪМ И ОМРАЗА ЕДИН КЪМ ДРУГ ОСТАВЯЙКИ СЕ СИСТЕМАТА ДА ВИ КОНТРОЛИРА И НАКРАЯ КОГАТО НИЕ МАЛКОТО БУДНИ ВИКАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА СЪПРОТИВА ВИЕ МИНАВАТЕ И ЗАМИНАВАТЕ ВСЕ ЕДНО НЕ ВИ КАСАЕ!!! Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.

133

някойси

преди 12 години

Като го гледам на снимката /по горе/ само дето не е казал "хайл Хитлер'"!Дано ние и бъдните поколения имамеме късмета да живеем в мир.

132

Анонимен

преди 12 години

Бяла стая с под от фаянсови плочки . Металните белезници са свалени.Изтрел. Съдебен лекар.

131

do 140

преди 12 години

Брайвик НЕ СЕ оправдава.Той излага ПРИЧИНИТЕ, поради които е дествал така.Медиите в статиите наистина доста филтрират. Той разказва как най-добрията му приятел в ранното тийнейджърство е бил от имигрирало семейство, мюсюлмани. Казва, че още тогава му е направило впечатление техните действия в неговата държава, която ги е приела с 'добре дошли', когато са бягали от война или бедност. И не, не го подкрепям в избора на мишена.

130

Анонимен

преди 12 години

Вие, които подкрепяте Брайвик, които сте за него??????Бели? Расови? Та той първо вас ще ви изтреби.

129

Анонимен

преди 12 години

ВЕЛИК СИ БРАИВИК..ВЕЛИК.

128

Анонимен

преди 12 години

Нашите политици се държат като виновни пред тези, чиито деди клаха българите, арменците и други цели 500 години! Аз се чудя защо повече от 100 години не са сменени турските имена на български села, местности и други?На какво прилича това?!Недоверието ми се оправда, когато ДПС подкрепи отказа за Белене.За коя страна работи ДПС?

127

НФСБ

преди 12 години

България на българите! Да се сринат до основи всички джамии - гнезда на антибългарски действия и ерозия на държавността! Докога ще търпим сервилността на политиците ни? Докога ще си затваряме очите пред незаконната ДПС? Докога ще толерираме палачите си?

126

интелектуалец

преди 12 години

Тъпите мохамедани искат да ни превземат с прекомерно раждане на ***! Къде е в тях интелекта и хуманизма да проумеят, че с тъпите си популации са безполезни и вредни! Ние преценяваме как ще отгледаме, възпитаме и осигурим бъдеще на нашите деца, а те само раждат някакви *** и искат помощи и посягат на всичко наше! Ще позволим ли тази *** да оскверни нашите огнища и родова памет? Малко ли ни клаха като пилци? Ненаситни хиени!

125

Буревестник

преди 12 години

*** тръгнаха от османския бейлик. Бяха 10 хил. ***. С ятаган и огън заграбиха 12 арменски области, изклаха десетки милиони християни, съсипаха Византия, Киликия, Фригия, Месопотамия, обезкървиха гърци, българи, сърби, кюрди и напредват към Европа. Каква толерантност може да ги накара да се интегрират? Никаква! Те са обсебени от исляма. В много от сурите и аятите на Корана се зове за джихат - свещена война с християните. Единственото нормално поведение към тях е да бъдат прогонени от ЕС!!

124

doc. N. K.

преди 12 години

До всички които подкрепят лудата, скопена норвежка *** Брайвик. - Вие май сте по-луди и от тази ***! Той сега се чуди какво да усуква за да се оправдае! Борил се срещу исляма - ха-ха, по-голяма глупост не съм чул! Интересно как се бори-като убива 77 християнски деца ли?!!! Много жалко, че в Норвегия обществото и властта са дълбоко уродливи, и дават думата на този нечовек да повръща душевната си смрад в медиите и да трови хората! В нормална държава биха го рязали бавно на парчета до смърт!

123

658

преди 12 години

Браивик трябва да е президент на Балгария а Волен премиер.

122

Анонимен

преди 12 години

Има едно много просто нещо-държавата има закони, важащи за всички.Религията е отделно от държавата и тя няма право да доминира по никакъв начин в светския живот.Гостите да се съобразяват с правилата на домакина, който ги е поканил и да се постарае да се държи така, че довакинът да спи спокойно, без да се опасява, че докато спи, ще му направят джамия в хола.Проблемът е в колониално-обременени западни правителства, пронеждали недалновидна АЛЧНА и използваческа политика.

121

Атака

преди 12 години

Нормално е да го подкрепяме, като виждаме какво става в България:- *** крадат, мамят и се плодат;- както казвате еврейските банкерчета ни пият кръвчицата с безбожни лихви;- всякакви посланници и чужденци си позволяват да ни говорят глупусти;- ЕС постоянно натяква, че все нещо не сме направили, като на фона на скандалите за милярди с Вили Клаас, Гърция, Ирландия и др. сме нищо;- не на последно място, точаянието на хората е стигнало до там, че искат някой такъв да почне да решава нещата

120

Анонимен

преди 12 години

що не писаха че плака по време на процеса паралиите са го зомбирали но вьтре е пьлно с по големи зомбита от КОЛОНИИТЕ НА КРАЛИЦАТА

119

Анонимен

преди 12 години

между християнската цивилизация и ислямското варварство ДЕМАГОГИЯ СЛЕД ХРИСТИЯНСКОТО ВАРВАРСТВО САМО АЛЧНОСТ И ПАК АЛЧНОСТ КЛАДИ И НА ДВА КОНТИНЕНТА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ СВИХА СЕ ДО РЕЗЕРВАТ DEMAGOGIYA коя религийа е по толерантна