71

Ivan

преди 12 години

Ама тъй като ние сме си богати няма смисъл да свалят цените при нас...htt://forexdiscussions

70

Любо

преди 12 години

Хванете да се ограмотите малко , че има една поговорка . Който сам нещо си направи никой друг не може да му го направи . Престанете мислете само как да покажете , че сте по добре от съседа и мислете малко по позитивно , че иначе за НИКЪВ Х....Й НЕ СТАВАТЕ

69

az

преди 12 години

утре очаквам цените на бензина да се вдигнат

68

до 73

преди 12 години

а още пушиш ли кошче...?

67

Анонимен

преди 12 години

Не са ни виновни руснаците ,просто си продават петрола на борсовите цени като навсички останали .Виновни сме си ние ,че се навряхме в евросъюза , а там хич не им дреме какви сани заплатите.Даже днес се чу ,че от гестапо /еврокомисията/ ,още искали да вдигат акцизана нафтата. Не ща повече да съм "горд европеец" ,стриган и доен от брюксел ,те и нашитекрадливи хрантутници ни стигат.

66

Логично е ...

преди 12 години

Веднага се усети. Цената на газта скочи с 3 ст. цената на бензина и дизела не мърда, значи петрола в белия свят поевтинява. Да живее ЛУКОЙЛ. Мръсни %#@$#@ ....

65

лукоил

преди 12 години

Пада но тук се повишава...

64

Анонимен

преди 12 години

Дянков и ГЕРБ планират нов данък акциз върху дизела.

63

Анонимен

преди 12 години

Така е в ЕС. Цените трябва навсякъде да са еднакви, а за заплатите всеки да се оправя. Руснаците не са ни виновни, че заплатите са ни малки. Доколкото виждам трафика не намалява, явно цените на горивата не са проблем за хомо булгарикос.

62

сократ

преди 12 години

Русия ни мрази така си е.

61

РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА.

преди 12 години

...ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!ОТКАК ТУК Е СТЪПИЛ РУСКИ КРАК ---БЪЛГАРИЯ БЯЛ ДЕН НЕ Е ВИДЯЛА.ЗА ПОСЛЕДНО БОЛШЕВИКИТЕ ОТ РУСИЯ НИ ОГРАБИХА НА 9.09.44г., И ИЗНЕСОХА ЦЕЛИТЕФИНАНСОВИ РЕСУРСИ НА СТРАНАТА, ИСТОРИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И АРХИВИТЕ ОТ ВЕКОВЕ , ЗА ДА НИ НАПРАВЯТ ТЯХНА ВАСАЛНА РЕПУБЛИКА.ЦЕЛТА БЕШЕ ДА СЕ ЛИКВИДИРА ИСТОРИЧЕСКОТО МИНАЛО НА БЪЛГАРИТЕ И СЕ НАПРАВЯТ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ!РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ ---ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД!

60

Анонимен

преди 12 години

Цената на петрола може да е намалялано цената на горивата у нас ще се увеличи.Лукоил ще измисли как и защо.Такава е руската политика.Удушиха ни с цените на горивата.

59

За сократ...

преди 12 години

...И СРЕЩУ КАКВО ДА ПРОТЕСТИРАМ БЕ СМОТАНЯКО , СМОТАН...??!!РУСНАЦИТЕ ОТ "ЛУКОЙЛ" НИ ОГРАБВАТ И НИ ВДИГАТ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА.....ТЕ ИСКАШ ДА ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ ЕС ...???!!!!!!!!

58

точно съм

преди 12 години

браво на сократ-прави ми впечатление че щом някой като сократ напише истините за племето си и всичкото *** престава да пише щото явно го досрамява от себе си-сократеееее терминал 1 и 2 няма оправия-българите отдавна избягаха това тук е само *** и негови разновидности-по черен по кестеняв по кафяф-чакат някой да им направи революцията да ги оноди така де да ги оправи щото ги е страх-да не си загубят важната работа за 250евро....

57

сократ

преди 12 години

Защо не си признаем,че сме ***.Виновни сме си ние.Всеки от нас се прави на по-велик от другия.Никой не говори за доходите ни и какво можем да си купим с тях.Само ни говорят какви цени са в гаднярската Европа.Жалко,че съм част от един народ неспособен да обедени себе си в протест и затова ще не е..ват всички народи.Да си признаем,че не сме повече от едно торище наречено кратко-БЪЛГАРИ.Излезат 100 на протест,а 200 тичат да докладват на властващите,че 100 са рипнали срещу власта.*** сме .

56

Анонимен

преди 12 години

ПЕТРОЛА ПАДА...РЕЙТИНГА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** И ТОЙ ЛЕТИ НАДОЛУ....-------ВСЕ ДОБРИ НОВИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

55

Анонимен

преди 12 години

DA KAJEM NE NA EVRO SAUZA

54

iwan.iwanow

преди 12 години

Е и като падне цената на петрола какво ни топли това? нас няма да ни огрее споко ще измислят за какво да вдигнат цените. Все пак имаме гладни политици трябва да си ги храним и да траем.

53

Анонимен

преди 12 години

Я гледайте новините че казаха ЕС ни гласял нови правила някакви които щели да повишат цените на дизела.Егати скапания ЕС съсипаха ни.

52

НЕМА ЛИ КОЙ....

преди 12 години

...ДА ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ ШИСТОВИЯ ГАЗ, БЕ...???!!!МЕНЕ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА МИ ХАРЕСВА....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...!!!!!!