47

Анонимен

преди 10 години

А помните ли Филип Боков ,или май забравихте-много ви е къса паметта .

46

Анонимен

преди 12 години

Dori i s Turkmenistan ne moje da se srawnqwame we4e. Mislq 4e nai-dobroto srawnenie na Bylgariq e s afrikanskite "demokracii". I te kato nas sa we4no w prehod, deligiran ot psewdo demokrati.

45

бг

преди 12 години

Това няма как да се случи в България, където кражбата и корупцията на управляващите са нещо нормално. Вижте кой е начело на държавата, за крадливите му министри няма какво да говорим. МАФИЯ!

44

Анонимен

преди 12 години

Точно пък тези изобщо не могат да служат за пример, освен негативен!!!! В обществено развитие са сто години след маймуните. Демагогия има навсякъде, всеки диктатор се прави на народен човек. И това сме го играли.

43

пилот

преди 12 години

Това на снимката е Брежнев : ))

42

Анонимен

преди 12 години

Властта и парите оставят след себе си дълбока и грозна диря в тези които нямат рамене за този товар. Много хора не вярват, но наистина всичко се плаща в този живот. Трябва да си наистина ЧОВЕК за да се справиш с големите отговорности на високата позиция иначе си жалък *** и за грешките ти ще плаща цялата фамилия.

41

Анонимен

преди 12 години

за всички, които викат "браво": вярно, солта в Туркменистан е безплатна, хлябът на символична цена, но всичко останало се получава с купони и ограничения, повече от половината население няма работа и ходи на гурбет по строежите в Турция; като пуснат фонтаните по иначе прелестните ориенталски булеварди, водата не стига над втория етаж по блоковете наоколо; всеки чужденец е придружаван непрекъснато от служител на тяхното МВР, който участва във всеки разговор...мирен и покорен живот, да ;-)

40

анонимен

преди 12 години

Браво, този президент Гурбангули Бердимухамедов е за България, а не момата Плевнелиев, ако е той президент на България, то 90 на сто от управляващите у нас ще бъдат уволнени - на нас ни е нужна здрава ръка !

39

до 42

преди 12 години

стига с тази атака! видяхме ви по време на събитията в Катуница - *** призиви за етническо насилие на ниво футболни хулигани, които предизвикаха единствено репресивни действия срещу протестиращите българи. вие сте ***, изпълняващи най-мръсните политически поръчки.

38

Анонимен

преди 12 години

СТИГА РЕВАЛИ *** ТАКИВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА- ДРУГИТЕ ГИ ВИДЯХМЕ !!!!АКО БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ ОТ АТАКА МЕ ЗАПЛЮЙТЕ И КАЖЕТЕ НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ !!!

37

Аз помня

преди 12 години

Бях в тийнейджърска възраст,когато соцът залязваше,но си спомням добре как хората се възмущаваха от безобразията,които вършеха децата на червените велможи.И тогава се говореше,че комунистите ще заздравят разклатения си авторитет,ако започнат да отнемат званието "Активен борец против фашизма и капитализма" на онези,чиито чеда се изявяват като особено безочливи хулигани и престъпници /защото са възпитали гадове/.Но това само се шушукаше.Простите *** си мислеха,че са докопали властта завинаги.

36

ан

преди 12 години

БРАВОи аз съм отдавна на това мнение, че човек ,който не маже да възпита собствените си деца и да изгради добро семейство не трябва и да управляваа какво се получава у нас-министри ,чиито деца отдавна учат по чужбините оправят нашето образование или мамини синчета ,които си имат жилища в чужбина и имоти до 10 коляно драпат към властта да ни управляватбкп-то поне използваха умните хора и ги слагаха на възлови места ,а тия сега мамини калинки

35

Анонимен

преди 12 години

Още един самозабравил се диктатор!

34

Анонимен

преди 12 години

Там си е абсолютен феодализам, факт. Царя им се е направил на справедлив. Глупости на търкалета, кой знае откога е чакал повод за елегантно разчистване на сметки.

33

ттт

преди 12 години

Браво на Гурбангули Бердимухамедов! Само ние не можем да си намерим достойни управници.

32

до 29

преди 12 години

съм, по pабота ми се налага да годя до там ...

31

Анонимен

преди 12 години

ама имената на тия талибани изкъртват - Гурбангули Бердимухамедов ...Ярмухамет Оразгулиев....Гулшат Мамедова

30

гурбетчия

преди 12 години

Това в Бг. никога не може да се случи ! Хората там имат съвест и доблест ,за разлика от Бг.!

29

Анонимен

преди 12 години

Правилно,да се готвят сем.Бокови...

28

Анонимен

преди 12 години

ако ректора беше направил поне една чалготечка за младите стоденти, те немашее да очастват в нелегални гонки по ноштите. Ей тва е оправление от управленци достойно за евала