13

без коментар

преди 12 години

Нов, крайно начетен депутат се пръкна в редиците на управляващите от ГЕРБ. При това начетеният депутат не е някой редови гербаджия, а е от онези, които уволняват министри като Трайчо Трайков член на Политбюрото на ГЕРБ, т.е. на Изпълнителната комисия на партията.Цял ден вчера в най-тъжния за християните ден от годината Разпети петък, варненският депутат Павел Димитров бодро поздравяваше от страниците на пресата с Честито Рождество във великденски поздрав към жителите на морската стол

12

Етнически Турчин

преди 12 години

Честит празник на всички :)

11

Spacer

преди 12 години

На никому не са притрябвали псевдо-философи да се изказват по теми, които са им напълно необятни, позовавайки се на теорията на ''великия'' Дарвин...Всеки има право на мнение, но яростните поучения относно християнството и жалки факти, измъкнати от компетентни източници така и така няма да променят нищо...колкото и да ви се иска :) Весели и Светли Празници на всички!

10

Ути Бъчваров

преди 12 години

Време е за голямото преяждане.Дядо поп ще облажи брадата от многото ВиК вярващи(варващи само за Великден и Коледа

9

мария

преди 12 години

по-добре да вярваш в една сила която може само да ти помогне,отколкото да те заблуждават политици че ще помогнат за по-добрия живот....

8

Уейлън Смитърс

преди 12 години

До WOwИзобщо не става въпрос само за християнството. Както би забелязал всеки интелигентен човек, по-долу се обобщава "религиозни" традиции, не конкретно "християнски" такива.Християнството не прави никакво изключение и както всички останали религии е просто едно узаконено суеверие. А суеверито е форма на /само/заблуждение. Отрова за здравия разум.

7

WOw

преди 12 години

Малей що за *** коментират тука, все някакви празниглави мухлъовци, вие май не се смятате за християни, да не би да сте някакви платени *** да пишете глупости и да ругаете християнството , а? Инъче весели празници на всички християни,, които почитат религята си и са останали вярни на нея!

6

Уейлън Смитърс

преди 12 години

Освен че са примитивна демагогия, тези религиозни празници и обичаи са и колосален кич!

5

Анонимен

преди 12 години

"На Велика събота вече над 2000 години хиляди вярващи от цял свят пристигат в Йерусалим, за да станат свидетели на чудото."Това е лъжа.Християнството се налага като разпространена религия чак през 4-ти век.Освен това, за какво чудо говорим ?????Свещенници ( Като ги гледам колко са свещенни от БПЦ-то се съмнявам, че това е точната дума ) запалват свещички от "свещенния" огън.Какво чудо? И аз мога да правя такива чудеса.

4

Анонимен

преди 12 години

Do 4.Da,be, vmesto da dadat na teb benzina,che da si karash izgniliya Opel,nali.

3

Анонимен

преди 12 години

Излишни пари за керосин,я препрочетете 2-та Божия заповед!

2

*

преди 12 години

"Нищо добро не чакам от йерусалим"...и от светият синод

1

патилан

преди 12 години

Нищо добро не чакам от йерусалим. и вие не чакайте.