88

до-86

преди 12 години

Напълно си прав.........от десет дни вървят новите сериали на ТУМБСТОУН!!! ПРОЖЕКТИРАНИ В ***!!!!!!!!!!1 обири,кражби всякакви и т.н

87

МИЗЕРНИЦИ

преди 12 години

Wild Wild West , добре дошли в ДИВИЯ ЗАПАД , където маскирани и въоръжени обират банки , дирижабли и хора ! Аре бе аграри къде сте да кажете , че това го има в цял свят , че е нормално да обират инкасо автомобил с автомати ПОСРЕДБ БЯЛ ДЕН , чакам сега някой едър земеделец да каже , че всичко е ОК , че това в Америка през час става , и да ми обясни колко е спокоен и добър живота в България ! :)) След малко , завчера.бг ще пусне статия , че дигат яицата в Испания и , че тама са ЗЛЕ хахахах )

86

Ха-ха-ха !!!

преди 12 години

ГЕРБ пълнят партийните каси с обири ! ...

85

Анонимен

преди 12 години

Какво ли прави Марин? Дали това не са от неговите хора. Ах колко сте елементарни, но народът почна да се осъзнава въпреки пропагандата. Позитанци, днес пак ли ще има много работа? Смешковци.

84

гурбетчия

преди 12 години

След като минат няколко дена "жертвите" и нападателите ще си поделят парите и всеки ще си продължи по пътя ! "За всичко са виновни *** и турците, разрушиха държавата тези ***"!

83

Промиване на мозъци

преди 12 години

Такова чудо не е било и по Бай Тошово време !!!Не стига, че всеки ден Бойко Борисов ни се озъбва от някоя телевизия и ни обяснява колко добре управляват ГЕРБ, а и по всички телевизии в момента гейбери ни промиват мозъците.По Канал 1 - финансовия министър Дянков.По BTV - здравната министърка По NOVA - вътрешния министър Цветан ЦветановПо ТV7 - пак гейбер ...А в същото това време народа обеднява, цените растат, а убийствата и обирите са ежедневие !

82

!

преди 12 години

Ужас! Колко още власт и пари им трябва на управляващите, за да въведат ред в една 7 млн. България?! Или то се оказа, че за това трябва и акъл?

81

ицо

преди 12 години

Само да се върне от празниците и Цецо ще ги нагласи той,та свят ще им се завие...Този не е бил за даскал по физкултура,този е бил за народния театър....

80

пачи

преди 12 години

Евалата пич аз съм бивш охранител предложиха ми от випсекюрити 280лв заплата естествено отказах,сега съм на борсата.нека да ги обират.Атия дето работят за такива пари направо ги съжалявам!!!

79

Анонимен

преди 12 години

В коя държава няма престъпност?

78

Анонимен

преди 12 години

Гаранция 100% , че има замесени вътрешни хора.

77

ММ

преди 12 години

Хахаха, лелееее къв ЕС ги гони нашите управляващи, та ние сме във времето на Уайът Ърп...... дано да са думнали паричките на некой ДСееец, бълха го ухапала, интересно че крият кой е бившия притежател на кинтите

76

Дани

преди 12 години

*** се засилиха нещо! Преди бяха мандри и овчарници, сега банки и трезори. Колко си приличат нещата. Но историята няма да се повтори. Никога вече нов 9-ти септември. Стига ни това наследство, което ни оставиха. Трябва да минат още 20 години, за да минат в забвение Позитано 20. Куртевци, вие сте наред! Хахаха.

75

bobi

преди 12 години

za nomer 79 imam predvid

74

bobi

преди 12 години

male kolko si tup, mai ne si spal taa nosht bash. milicionerite sa si srali v joba, moo samo mene i drugite kokoskari da tormozat. tva sa si bili hora na mesto.

73

Анонимен

преди 12 години

БОЖЕЕЕ, МАТЕРИАЛЪТ Е ОТВРАТ, ОТВРАААТ, ВИЖТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ, ВИЖТЕ СИ ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА, ВИЖТЕ СИ НЕГРАМОТНОСТТА, ГРОЗНИ СТЕ, *** СТЕ, ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ НЕЩА, ЗА КОИТО САМИ ПИШЕТЕ. ГНУСНОООООООООО.

72

ф-1

преди 12 години

кой знае дали са преоблечени или на работа....

71

Анонимен

преди 12 години

Де го Цвъцко или *** да се изкажат професионално за намалялата престъпност и за професионализма с който ръководят държавата? За 10-ина дни застреляха двама души, обраха банка и инкасов автомобил, *** късат обеци барабар с ушите... Май се връщаме в началото на 90-те години. Ама що ли се чудя? Той Премиера ни тогава си направи мутренските кинти и явно се чувства добре в такава житейска среда.

70

Бандити ????

преди 12 години

"Бандити преоблечени като полицаи" ???А да не би случайно да са били истински полицаи ? :)Трудно е за всеки мислещ човек да допусне, че днес, когато по улиците и междуградските пътища гъмжи от полиция, някакви обикновени престъпници ще нападнат по този начин. Още повече съмнения хвърля факта, че обирджиите са били облечени в полицейски униформи и са били тежко въоръжени.Явно ГЕРБ пълнят предизборно партийните си каси по нестандартен начин ... :)

69

аватар

преди 12 години

Каде си бе другарююююю Цветанов,нали "родната полиция ни пази",май само големи приказки в ефир и на изборите келипир !!!!!!!!! Бойко Бойко не послуша ти НАРОДА,а само се правиш народен !!!!!!