128

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова? Искали да си платят парното!

127

антиЕС

преди 12 години

браво на юнаците и да не забравят да почерпят

126

весел

преди 12 години

"Бял мерцедес ме преследва в живота"....(music)

125

Анонимен

преди 12 години

Весел Великден,момечета!Да се знае,че не само банките могат да обират!Дано не ви хванат!Халал да са ви парите и да си ги харчите със здраве!

124

ZZZ

преди 12 години

Браво със здраве да си харчат парите и дано да има повече като тях.Нека и банките пострадат малко поне.Най-хубавото в този случай е че няма пострадали хора.

123

местопрестъпление

преди 12 години

Това е работа за Хорейшо!

122

с.

преди 12 години

Банките трябва да бъшат клатени ежедневно!Честито да им е на пичовете!Хубаво ще си изкарат празниците!

121

до 135- Debora

преди 12 години

Скъпа Дебора, хората навсякъде по света си заслужават въздуха който дишат.

120

DVD

преди 12 години

Като чета, се чудя на психиката на нашенеца. Да аплодираш подобен акт - си е абсолютен марксизъм, на фона на това, което ще похарчи нашенеца по Великденските празници - около 100 милиона лева.(по информация от радио).

119

бах ти хайдуците

преди 12 години

Докарахте собственият си народ до просешка тояга ,и както казва 118 обвинявате само малцинствата ,които представляват едва 8% от населението! Крадяхте преди комунизма ,през комунизма и след падането на комунизма продължавате да крадете ! Естествено е ,че на такива коментари + не слагате ,не харесвате да ви критикуват дори и да е правилна критиката , и за това сте на този хал ! Не слагайте и минуси ,уж не сте прочели коментара ,направете се на приятно разсеяни ,както винаги сте го правили !

118

безпартиен

преди 12 години

Всичко в тази глупава държава се пречупва през партийни пристрастия: стане нещо, каквото и да било и се почва - "Айде бе мръсни комуноиди". "Кво бе Герберасти" и незнам още кво си...има хора не им пука за дебилните партии:)))

117

Пазарни партизани

преди 12 години

Народа озверя и най-сетне разбра, че това е единственият начин за забогатяване в милата ни родина, ако нямаш роднински връзки с управляващата върхушка. Майната им на парите, дано няма жертви само.

116

Българче

преди 12 години

Мотивираща новина.Искрено им завиждам!Рискуваш - печелиш : ) А не цял живот да блъскаш като магаре за 250 евро на месец.

115

Анонимен

преди 12 години

ВЕЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПАДА / СЪС 6 ДОЛАРА/,НО УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СА СЕ УМЪЛЧАЛИ И НЕ БЪРЗАТ ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ!ОСТАВА ДА ИЗЛЕЕМ ПРОКЛЯТИЕТО СИ ВЪРХУ ТЯХ,КОЕТО ЩЕ ГИ СТИГНЕ СКОРО!ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ!

114

Анонимен

преди 12 години

ПРОФЕСИОНАЛНА РАБОТА, ПРЕДПОЛАГАМ ДОБРЕ ИЗПИПАНО, НО НЕ МОЖЕ ДА НЯМА "ВЪТРЕШЕН" ЧОВЕК КОЙТО ДА Е "СНЕСЪЛ" ИНФОРМАЦИЯТА И ДА СЕ НАПРАВИ УДАРА В ПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ, А ТИЯ КОМЕНТАРИ КОЙ УПРАВЛЯВА , КАК УПРАВЛЯВА И Т.Н. СА ПРОСТО ЗА ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИТЕ...

113

DD

преди 12 години

Със здраве да си ги харчат - такива новини да има всеки ден - в крайна сметка няма само нас да ни обират банките

112

Анонимен

преди 12 години

бкп закъса за пари,но ако е от банка може!

111

kuku

преди 12 години

i za 6ofior4etata 6te ima procent

110

Анонимен

преди 12 години

Wild Wild West!!!

109

Анонимен

преди 12 години

Поздравявам новите червени партизани за акцията снощи!Песен за Червените ***:На всеки сантиметър мелодията е същата като На всеки километърНас червена *** роди!Ние сме на всеки сантиметър,ние сме на всеки сантиметъри така до края на дупката на ***!Пада вътре другарката-хлебаркатапада в теб, червена смрад!Станишко е нашия командир!Трипера е нашия богатир!И така до края на смешната ни партия!Ура другари, ура ***!Ние ще победим, ние ще победими дружно в *** ще полетим!Евалла, машалла, аферим-оригна се Доган ефендии всички БСП-*** ги нахендри!Така завърши таз позорна историяза червената *** партия и тяхната беззъба аудитория!