83

111

преди 12 години

Колкото до потреблението на газа,ние не сме чак толкова голям консуматор-нито имаме градове напълно газифицирани, нито имаме някакво голямо производство, за което да се нуждаем от толкова много газ. Говорим за износ на газ, а какво ще кажете за внос на пшеница,царевица и вода? Плюс високите разходи за лечение на хората, които живеят в Северна България - а концесии за проучване и добив на шистов газ са дадени в цяла Северна България.Не е само Добруджа

82

111

преди 12 години

1. Искам тези, които обясняват колко е скъп руският газ да ми обяснят защо като получаваме газ с 11% по-ниска цена, в същото време в България за крайния потребител цената се вдига с 12,5%?2.Твърдо съм за ЗАБРАНАТА да остане, защото по цял свят държавите започнаха да ограничават тази технология, да налагат мораториуми и да замразяват добивите, заради замърсяванията на околната среда и водите - Ню Йорк САЩ, Квебек - Канада и т.н.3.Приоритетите на ГЕРБ в програмата им са-земеделие и туризъм

81

Анонимен

преди 12 години

абе *** вие ди този ли газ опряхте да спаси България???Стига вече с тия нагли американци-да си копат в Америка=вън от моята родина убиици такива вън - Аз искам чиста България и моята чиста плодородна земя за която се е борил Левски И Ботев и мн.други!!!!!!!!

80

Питанката

преди 12 години

В България масово се карат автомобили на 15-20г. и тия трошки със съмнително техническо състояние ни тровят бавно и полека всеки ден.Като сте толкова загрижени за бъдещето ми как един не скочи и да каже:СПРЕТЕ ВНОСА НА *** НА ЕВРОПА.Аз ще ви кажа защо,защото не гледате нашите интереси,а чуждите.

79

До Всички

преди 12 години

Абе хора,като купуваме газ от Русия му вдигат цената всеки месец псувате правителството.Когато правителството се опитва да използва НАШИТЕ изкопаеми горива,пак го псувате.На вас никой не може да ви угоди.Заради вечното ви черногледство,ще си седим на дъното,вечно мрънкащи и недоволни от всеки и от всичко.

78

Кратун

преди 12 години

Една питанка към всички, които вярват, че американските компании ще свалят цената на газа у нас: Защо така загрижените за нашата енергина независимост американци сключиха договор за изкупуване на 100% от произведената електроенергиа от ТЕЦ Марица Изток 3 (американската) НА ЦЕНАТА НА ВЯТЪРНАТА енергия? Защо вярвате на заблудата, че газът щеви се продава по-евтино от руския?

77

Анонимен

преди 12 години

Ми като пречи на добива на конвенционален газ да сменят само числото за позволеното налягане, така че хем да не пречи хем да остане твърде ниско за шистов газ та да няма опасност от замърсяване. Какво се правят на ударени. Нарочно записаха твърде ниска граница на налягането и сега "наивничко" се опирват да я отменят вместо да я изместят!

76

Анонимен

преди 12 години

ПИТАХТЕ ЛИ УОРЛИК?

75

azz

преди 12 години

Значи, предстои когато подлите и коварни американско - шевронски империалисти да започнат масирани атомни бобардировки, от Янтра до Черно море, с ядрени ходрофракове, подсилени и с химическо оръжие за масово унищожение. Та, всички се увивате с по един бял чаршаф и тръгвате бавно към гробищата. На въпроса: "Защо бавно?", радио Ереван отговаря: "За да не се всява паника!".....МУ-ХА-ХА-ХА-ХА!

74

с.

преди 12 години

Лично Путин призна,че шистовия газ е заплаха за руската икономика!Направо по три кожи ни смъкват!Аз съм за проучванията!Фракинг се прави от десетилетия и не съм чул някой да е пострадал!Конвенционални сондажи с цел проучване не пречат на никого!Ако имаме залежи и е сравнително безопасно да се добива защо не!???

73

Анонимен

преди 12 години

В Мексико има силни земетресения, а се радваха, че им откриха големи залежи от шистов газ! Искаме пълна забрана за шистов газ, а и външното министерство да направи НОТА на румънците да не правят опити и добив на българските покрайнини!

72

СРАМОТА!

преди 12 години

ЕТО ГО ПОРЕДНИЯТ АКТ НА ЛОБИЗЪМ В ПАРЛАМЕНТА! НЯКОЛКО ФИРМИ БИЛИ НАПРАВИЛИ КОНТАКТ! ЗА *** ЛИ НИ ВЗИМАТ, БЕ ? БЪЛГАРИЯ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТО ЦЯЛАТА РАБОТА С ШИСТОВИЯ ГАЗ НЕ Е ФИРМЕНА, А ДЪРЖАВНА, РУСКА ПОЛИТИКА! ...бил се забранявал добива на дълбочина по-голяма от 200 метра - ТОЧНО ЗАТОВА СА ТЕЗИ МОРАТОРИУМИ! ДА ЗАБРАНЯВАТ! ТОЯ ЗАСЛУЖАВА РАЗСТРЕЛ! За предателство на отечеството! Срам! СРАМ!

71

1

преди 12 години

E vremeto she si pokaje posle pak she vikame daje i romancite sa po dobre.Ama kato tia neshta gi reshavat ne y4eni a hora deto gledati film4eta po neta takae.

70

Анонимен

преди 12 години

Любопитен факт е,че цената на газа от Русия за 11 от последните 13 ТРИМЕСЕЧИЯ е била по-ниска за нас,отколкото за Румъния,Гърция и още куп държави.Но ако Боко тиквата продължава да плюе по Русия да не очаква намаляване на цената.А тея популистки сравнения с Германия са за ***,те тръбите са немски бе,тикво такава,какво сравняваш цените с Германия? Що не кажеш в съседните ни страни какви са цените,турско *** такова?

69

Продадоха ни

преди 12 години

Американо-турската партия ГЕРБ продаде България на американците и турците за пари...Боко ходи да обсъжда как ще внасяме енергия от Турция,премиера в сянка Уорлик натиска за добива на шистов газ...

68

Анонимен

преди 12 години

ne na 6istovia gaz prodajnici..

67

Анонимен

преди 12 години

в сащ има земетресения заради този газ, най-добре пълна забрана !!

66

Pilot

преди 12 години

8020vision/2011/04/17/congress-releases-report-on-toxic-chemicals-used-in-fracking/Без думи,който разбира английски ще му стане ясно какво ни чака ,за да могат еврейчетата да печелят!!!!

65

ГЕРБ = КРАДЦИ

преди 12 години

Шистовият газ е една голяма лъжа ! Добруджа е безценна ! Румъния под натиска на хората прекрати проучванията ! Българите и румънците са от едната страна на барикадите, от другада са продажните политици и алчните компании от рода на "Шеврон" !Не на добива чрез ФРАКИНГ И още - СОЛИДАРНОСТ С ГРАЖДАНИТЕ НА ВАРНА ЗА СПАСЯВАНЕ НА МОРСКАТА ГРАДИНА !!!ГЕРБ лъжци,крадци, мутри и "калинки" !

64

anonimen

преди 12 години

A tozi DOBREV sondaz v zadnia dvor ne iska li