13

Анонимен

преди 12 години

" Не заравяй старият кладенец преди да си изкопал нов" - стара арабска мъдрост. "Тази ваша лакомия ни е.а майката, но ще е.е и вашата"! - българска истина.

12

mila34

преди 12 години

Напълно подкрепям министър Найденов, че този път е отказал да влезе в полемика и да се оправдава, защото същата тема беше разисквана преди по-малко от месец и тогава се разбра, че всички тръби, които са дадени за скрап са напърно ненужни. Провоказиите от страна на депутатктата от БСП са прозрачен ПР, който да обтегне допълнително ситуацията около действията на министъра. Прави ми впечатление, че от опозицията нямат точна преценка точно кои министри не са си на мястото, просто чакат удобна ситуация за искане на оставки.

11

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че когато си тръгнтал да сменяш нещо старо и остаряло, първо трябва да теглиш заем, да направиш ремонт, а като го построиш, тогава да извадиш старите тръби и да ги издадеш като скрап, за да погасиш донякъде загубите. Това е държавническо отношение - първо правиш, ремонтираш, възстановяваш, след това продаваш. Както обаче вървят нещата навсякъде ми се струва, че без Пиночет май няма да минем. Прекалено много хора започнаха да се гаврят с България.

10

Анонимен

преди 12 години

СТРОИМ СТРОИМ БЪЛГАРИЯ - РУШИМ РУШИМ И ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ И ДОРИ ЩЕ Я ОТРОВИМ, ЩЕ Я СЪСИПЕМ, ЩЕ Я ПРОДАДЕМ, ЩЕ ИЗГОНИМ И БЪЛГАРИТЕ НАВЪН, ЩОТО СМЕ ГРОБ, ПАРДОН ГЕРБ, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ /ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ/

9

Анонимен

преди 12 години

Абе дайте целата държава за скраб и да се приключва.

8

Анонимен

преди 12 години

Кой да полива??? Нали водата за поливане я направихте на цената на бензина???

7

Анонимен

преди 12 години

Значи за това в нашия регион (при нас тръби за напояване въобще няма) свалиха почти всичките капаци от бетонни распределни шахти, които се ползваха миналата година, а работниците, които ги рязаха ни казаха, че правят ремонти :(

6

ето защо...

преди 12 години

просто селяните да си се върнат по селата и да си работят земята.всичко е частна собственост, от собствениците зависи, ама те са сервитьори в София.

5

Крадливи демократи

преди 12 години

Мръсните комунисти,строили,превили,22 годин не можем да го окрадем....

4

Анонимен

преди 12 години

Жалка картинка сме, може ли нещо, за което мечтаят в цял свят, ние да го унищожаваме и да не се опитваме да го използваме. Старите помпени били енергоемки, ами сменете ги, имало инсталации за много поливни площи, ама нямало кой да ги ползва, ами накарайте ги да ги ползват, това е от полза за всички.

3

tongga

преди 12 години

h.s sa kaput

2

Анонимен

преди 12 години

Ами то цялата държава е тръгнала за скрап, явно с цел "оздравяване"....

1

optimist

преди 12 години

Оставаше и някой да повярва на глупостите и манипулациите на БСП...