11

АНОНИМЕН

преди 9 години

ПРЕЗ 1993 ГОД. В ТЕХНИЧЕСКИЯ С ПРИЕМЕН ИЗПИТ БЯХ ПРИЕТ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ СПЕЦИАЛНОСТ ПРАВО И ДЕЙСТВИТЕЛНО ТАМ ДОЙДОХА СТУДЕНТИ ОТ СВОБОДНИЯ БЕЗ ДА СА ПОЛАГАЛИ ПРИЕМНИ ИЗПИТИ, ТЕ БЯХА ПАРАШУТИСТИ. ЗАМ. ДЕКАН БЕШЕ ДОЦЕНТ ПЕТЪРЧЕВ НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ И НАЙ-КОВАРНИЯ КОГОТО СЪМ ВИЖДАЛ, ТОЙ НЕ БЕШЕ ЮРИСТ А БЕШЕ ЗАМ.ДЕКАН НА ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ СЪЩО ПАРАШУТИСТ КАТО ДЕКАНА ДОЦ. КЕМАНОВ. ЖАЛКОТО Е, ЧЕ В ТОЗИ И ДРУГИ УНИВЕРСИТЕТИ В ЮРИДИЧЕСКИТЕ ФАКУЛТЕТИ ПОПАДАТ

10

анонимен

преди 12 години

Хайде бе, как тази Страшимирова родена 1974 г. е завършила право в техническия и набързо е станала доктор и доцент ? И аз съм завършил право в техническия, но по-добре тя да отговори дали не се е прехвърлила от свободния дето ги приеха без приемни изпити с тройки и през 1993-1994 год. срещу рушвет на доц. Петърчев зам.декан, тези парашутисти се преместиха от свободния в техническия като легитимен по онова време и сега се правят на големи юристи !

9

Дядо Петър

преди 12 години

Маските отдавна паднаха!Титаничната битка между Рапона и Доган завърши със страхотен успех - беше гътнато едно барбекю.Целият цирк за наивници не може да скрие простия факт, че ГЕРБ, ДПС, БСП, НДСВ и т.н. са ГЛАВИ НА ВСЕ СЪЩАТА ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се опървем вече 23 години.

8

nue

преди 12 години

елате да им видите колите пред офиса на комисията! Все едно сте пред офис на банка. А въпростният господин се появява с кола, която дори в съня си не съм си я представял. едно американско чудовище, което не знам кола ли е, камион ли е......... абе държавен служител!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Още една Калинка от ГЕРБ ...

6

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези заплати ? Нали сме в криза? Хората не си получават, а те си раздават космически заплати.

5

бг

преди 12 години

Този бг турчин що още не си е заминал, след като мандата му е изтекъл ?!Май си кюта тихичко, взема си заплатата, нищо не прави и чака. И що някоя институция не се сезира - да го махне и върне парите взети след 13.04.2011. Дали ще стане. А дано, ама надали..

4

Анонимен

преди 12 години

абе за какъв баланс приказва хипопофидоскова, като само тя заема място за четирима?

3

Анонимен

преди 12 години

да се сезира КЗП! от къде накъде, ще командва комисия, след като е с изтекъл срок на годност! да го бракуват немедленно!

2

калинката

преди 12 години

Първо да проверят дали дипломата й не е менте

1

Анонимен

преди 12 години

Юридически факултет на Технически Университет:))Всъщност, това не е ли онзи, не закония факултет, дето го обявиха за нелигитимен преди 5-6 години и дето го откриха за да могат разни депутати и "наши хора" да получат юридическо образование,за да могат да се настанят по разни предсъединителни програми и комисии и получаваха дипломи, без дори да са се вясвали във Варна?