587

МАРИЯ

преди 11 години

Щом тази дейност не е ефективна и не носи печалби- да я спрат. А не да я защитават със закон. Не може, за да печели Топлофикация- всички в топлофициран блок да са длъжни да плащат- дори и да не ползват услугите им! Това е абсолютно потъпкване на всякакви човешки права! Няма ли кой да осъди тая държава в Брюксел!? Що за демокрация е това- да ми натрисат Топлофикация и техните сметки, без да искам да ги ползвам?

586

Andro

преди 12 години

Бат Бойко ша плаща парното, ако го плаща аз съм съгласен! Той и без туй нищо не е напрайл барем парното да плаща ще е добре.

585

borpet3

преди 12 години

Ето това се казва любов до гроб.

584

Анонимен

преди 12 години

Значи Предлагам да се забрани със закон, сравнението на България с ЕС, докато заплатите ни не станат Европейски !!!! така било в Европа...... е да ама тука не е!

583

В

преди 12 години

И как ще ми се намали сметката като ще ме задължат докато съм на работа всички радиатори у дама да ми работят на макс а ако вече си свалил радиаторите то сметкатата ти ще бъде все едно не си го направил пак на макс и умножен по техен си коефициент като наказание, че в дома ти се опитваш да икономисваш.

582

неработещ

преди 12 години

Запълниха работното време на служителите от Топлофикация да щракат с червеното копче на компютъра все едно са възмутени граждани от коментарите тук.

581

Анонимен

преди 12 години

Пълни Герберски глупости. Опротивяхте на народа. Вървете си час по-скоро, за да има шанс България да бъде спасена.

580

gledaite

преди 12 години

***.bg/news/59636-уго-чавес-вдигна-минималната-заплата-с-32.htmlments

579

Вальо Топлото

преди 12 години

Виж ся братя, аз джакузито съм го изплатил, но този новият, който го сложиха на моето място иска къща на 3 етажа с разгърната площ 2400 кв. м. в Бояна и си я строи ако не вярвате питайте арх. Диков, защото са първи дружки, та в това е въпроса, че къщата струва пари и за да може "нашто" момче да си направи требет спешни приходи и точка. Добре дошли в BulGAYria - страната на най-големите ГЕйРБ-ерасти

578

Анонимен

преди 12 години

В апартамент с добра дограма, даже и да не пускаш парното, вътре температурата е около 19 градуса, при външни температури до около минус 5-6 градуса и ако не духа силен вятър. Много хора точно това и правят - топли ги парното без да пускат радиаторите си, защото все пак парното е предвидено да топли цялата сграда, а не отделни помещения, както са климатиците. С един климатик топлиш едно помещение, а останалите са студени. За градовете парното е не само най-евтино, но и най-удобно.

577

Анонимен

преди 12 години

Едни приятели живеят в малък 4 етажен блок с 4 апартамента по около 120 квадрата - по един на етаж. Разбрали са се помежду си как да ползват парното, не се крадат един други сега през студените декември, януари и февруари нямаха сметка за парно над 80 лева. Други едни приятели живеят в голям блок с много апартаменти и платиха над 240 лева за жилище около 60 квадрата. Въпрос на съседи ...

576

Анонимен

преди 12 години

Засега парното е най-евтиния вариант на отопление, но трябва да се плаща на кубатура.

575

До 644

преди 12 години

644 - немислещ,знаеш ли какво става с малкото, които са се отказали от парното? После драпат с зъби и нокти пак да са на парно. Неплащащи и отказали се са две коренно различни неща. Сега имаме много малко отказали се и много на брой, които твърдят, че са се отказали, но дупят парното на максимум и съседите им го плащат. Отказването от парно е както е по закона - провежда се общо събрание, на което се гласува това отказване и т.н. Ако се пънеш да живееш в блок с парно, значи го искаш.

574

КАРНОБАТ

преди 12 години

това ми звуч ще ви ритам в *** един път с обич

573

Анонимен

преди 12 години

И НА ЗДРАВНАТА МИНИСТЪРКА СЪЩО.ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНИ И БЕЗУМНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НЕОТГВАРЯЩИ НА ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА.

572

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКАТА МУ ДО ЧАС ПРИ Б.Б

571

Анонимен

преди 12 години

И аз да им ... мамата и аз!

570

dede

преди 12 години

Абсолютна диктатура изсмукване кръвта на народа без изключение, но така е като избрахте да се наричате "госпожи" и "господа".

569

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се занасяли, днес не е 1 април.

568

Мислещ

преди 12 години

Разбирачев, май си някой платен клакьор.НИКОЙ не може да накара гражданите да плащат за нещо морално остаряло и неработещо. Защо са се отказали много хора от парното? А сега с това се опитват да вържат хората да дават пари на предприятие, което бавно но НЕИЗБЕЖНО затъва.В 21 век сме, има решения за топлината, които да спестят пари на хората.