234

"Хер Флик и сие

преди 12 години

Не сме ги изхарчили ние а едни "наши фирми" ги " усвоиха" кризисно ... Сега ше теглим един юнашки заем та и децата на децата им да плащат.

233

Анонимен

преди 12 години

Трябват ни само две неща: държавническо мислене, но то не се изгражда за две или три години и стимулиране на икономиката, както и инвестиции в хората с потенциал. Просто е, но по върховете на тази държава са кратуни, мислещи само за себе си.

232

Анонимен

преди 12 години

В държавата парите са виртуални, те не са в резултат на някакво производство, производството въобще не се финансира. Всичко е схема по която се точат пари и то нереални пари. То при такава икономика какво очаквате. Като са толкова умни, защо даже и пазарна икономика няма? Един ден кранчето ще спре и тогава тежко на всички ни...може и за пенсии да няма пари. То както вдигат тази възраст....

231

Калоян Ненов

преди 12 години

Всички политици, участвали в управлението на страната по време на целия преход, трябва да бъдат съдени!

230

До van

преди 12 години

Само че при Жан Виденов все още не бяха продадени държавните производствени предприятия и другите държавни активи, с продажбите на които после се пълнеше държавната хазна.

229

van

преди 12 години

автора на статията нещо да си спомня за държавния резерв след управлението на жан виденов,май не-пълна амнезия-а за широката публика по онова време той беше спаднал под критичните и смешни 300 милиона $,много ви е къса паметта дараги ми другари и другарки !така ограбихте народа и го съдрахте през миналите 20 и кусур години....както турчин през 5 вековното робство не го е драл,"вашта мама докога" Антон Радичев

228

До 280

преди 12 години

Налапал си се със шаблони като *** .... знаеш с какво...Но да приемем, че си прав. Крали са такива пари, но оставаше и за хората.Тези сега крадат яко, а за хоратта няма нищо!Ето, това е съществената разлика - замразени пенсии, замразени заплати, половината население живее на "фотосинтеза" бере коприва ппо ливадите и се надява това управление да се махне!Нека дойде някой, който краде, но да върне икономиката и заплатите от времето, за което пишеш!Сега като ГЕРБ не краде, КЪДЕ СА ПАРИТЕ!?!

227

IQ 146

преди 12 години

100 милиона са 30 ПЪТИ ПО-МАЛКО от това, което твоите господари, КОМУНОИДИТЕ, КРАДЯХА от бюджетните излишъци ВСЯКА ГОДИНА!!!

226

И за награда - бонус

преди 12 години

И при така добре свършената работа, заслужено си раздадоха над 100 милиона бонуси над заплатите!Сигурно е много справедливо, особено като се има в предвид, че точно по това време всички нормални граждани и пенсионерите са със замразени доходи и *** повсеместно.Гарнтирано от ГЕРБ!Някой беше броил официалните обещания на Борисов и преди 2 години бяха някъде над 400 и всичките - неизпълнени. Колко ли са сега?

225

До 271

преди 12 години

Много си умен!Браво! Но не е лошо да се ограмотиш, преди да редиш пропагандни лозунги...Какво ще кажеш за Китай, Индия, Германия и Франция, които са в стретегически съюз с Русия? Добави Бразилия и ЮАР, а също Казахстан, които също са в стратегически съюз с Русия.Ха след това направи справка, кои страни, които са манипулирани от САЩ са прокопсали - почни от Латиннска Америка, мини през арабския свят (без шейховете с петрола), Африка и после плямпай глупости....

224

ода за ТИКВАТА

преди 12 години

ода за ТикватаБоко Тиквата ни газиродната полиция го пази,заедно крадат с *** и Пашатаи оставят във мизерия страната !!!Боко Тиквата е страшен лицемер,"мръсни комунисти" на Съселовите и Гоцевите вика,а той самият е отроче на същата тазикомунистическо номенклатурна клика !!!за Тиквата гласуват само *** крадат по селата и Шестака ги жали,държавата е станала мафиотско-*** гетоама Боко Тиквата го боли парчето.Боко Тиквата дерибейства,обрекъл е на глад хиляди семейства.но някой ден ще се събуди народаи Боко Тиквата ще гние в затвора.

223

До 274

преди 12 години

Имитираш логика, но имаш грешка в постановката на задачата!Тези разсъждения може да ги развиваш само за някого, който има собстевн акъл, чиста съвест и работи от гледна точка на своите интереси.Нито едно от тези неща не са присъщи на този, който прецака проекта за Белене!За образование не знам, за чиста съвест - има много въпроси в пресата, но е факт, че действа в угода на чужди интереси. САЩ явно го държат в шах с нещо и за това, каквото наредят, това парви, без значение дали му е полезно!

222

Анонимен

преди 12 години

"Минаха три пълни бюджетни години от началото на кризата (2009-2011) и данните са красноречиви. До преди кризата държавата имаше стабилни публични финанси (излишъци) и над 10 млрд. лв. резерви. През следващите 3 години държавата натрупа над 5 млрд. лв. в дефицит""И ето че стигаме до днешния ден бюджетът пак е на дефицит"--------------------------Тенкю, конгратулейшън Борисофф!Ура ***, които под девиза "мачкай Борисов", "смърт на ***" и др. подобни го избирате!Дупе да ви е яко!

221

IQ 146

преди 12 години

Можем ли да твърдим, че е корумпиран някой, ако СЕ ОТКАЗВА от проект, можещ да му донесе комисионни, не по-малки от 1млрд. на година, в продължение на 10-ина години? На всичкото отгоре, ако реализира проекта и открадне от народа си тези 10 млрд., ще бъде със сигурност избран за втори мандат, защото 70% от народа одобрява БелеНЕ! Това е задача с понижена трудност! Ако някой на нея не може да отговори, марш при 70-те % ***, които ГОЦЭ и Станишко искат да използват, за да реализират ДАЛАВЕРАТА БелеНЕ!!!

220

IQ 146

преди 12 години

Аз пък си мислех, че основното предназначение на резерва е да подкрепя фиска тогава, когато дойде невиждана по размера криза от Голямата депресия насам. Тоя *** да си хвърли дипломата и да отговори защо излишъците на тройната коалиция не са в резерва, а по сметките на тогавашните политици. Колко от тия пари са по неговата сметка?

219

Анонимен

преди 12 години

По бързо го махайте че ще изхарчи всичко

218

до 269

преди 12 години

Няма просперираща икономика, която да е в стратегически съюз с Русия

217

възмутен

преди 12 години

Това правителство трябва да е дадено на прокуратурата. Над 10 милиарда изхарчени без отчет, без нищо да има насреща! Да не говорим, че национализирането и харченето за други цели на над 1,5 милиарда лева здравен резерв е незаконно. Същото е и с пенсионните фондове на хората. Мислите ли, че ще минем само с този заем? Аз не! Ще докопат и Сребърния фонд! Тези нямат и най-малка представа от управление на държава,да не говорим за Дянков, който е в дъното на цялата некомпетентност и наглост! ДОЛУ ГЕРБ

216

Анонимен

преди 12 години

Излизане от Европейския съюз и връщане към Русия. Това е изхода и много го знаят но не си го признават. От като избягахме от Русия икономиката ни тръгна надолу и най- големия пазар Руския беше загубен. На запад само условия, в Русия всичко се купуваше и то на добри цени. На запад никой не ни пуска, но ние се натискаме. Пари има само в Русия и са готови да инвестират, само че ние се правим на отворковци. Тия които са родени след 1970 да не опонират.

215

Избирател

преди 12 години

Аз не съм харчил, и съм против да ставам поръчител на правителството.Който е папкал да връща...........мам"кави