61

Анонимен

преди 12 години

Щее вии сее, ама няяяма!!!Сорка *** и турци, но Атаката продължава ;)

60

Vazroditelen Prozes

преди 12 години

ako ne be6e Todor Jivkov nema6e da ima Vazroditelen Prozes

59

bai to6o

преди 12 години

Ataka sa Todor Jivkov v ''sega6no vreme''

58

Райна

преди 12 години

Имаме си нова тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-Сини! между другото, поздравявам Вон Сидеров за смелото решение! на вечни приятели, ни вечни врагове, има само вечни интерси. А интересите на България изискват вот на недоверие и в следващия мандат новото правителство да възстанови проекта АЕЦ "Белене"! Долните сини талибани стават смешни. Какви "руски работодатели" на Атака ви тресат, при положение, че Турция гради 3 ядрени централи, от които поне първата, АЕЦ Акую, е с 4 РУСКИ ядрени реактора?!

57

BG

преди 12 години

Strahlivcite vinagi napuskat boinoto pole,za tova i se nari4at dizertyori!

56

Анонимен

преди 12 години

В днешният български парламент ярко се очартават политическите лобита. БСП провежда проруска политика. СДС и ДСБ провеждат проамериканска. ГЕРБ и ДПС провеждат протурска . Единствено Атака провежда пробългарска. Но тя е тотално изолирана. Специално ГЕРБ, колко и парадоксално да звучи, води много по силна протурска и проислямска политика от ДПС. Убеден съм , че причина за това е американският натиск. На американците им е по лесно с послушният Бойко, отколкото с вироглавият Доган. Ето виждаме как страната все по настойчиво се ислямизира и турцизира с подкрепата на продалото се правителство. За съжаление българският народ не вижда докъде ще доведе подобна политика и все още подкрепя мъжкаря ББ, който нищо не му стува и фес да сложи, само и само да поостане на власт. А ако българина не се събуди, управлението на ББ ще му излезе през носа.

55

Абе Петков,

преди 12 години

ако си наистина Петков,а не някакъв Хасан или Ибрям то *** трябва да ти е изпила мозъка.

54

АНОНИМЕН

преди 12 години

Абе Воленцо, че то нищо не остана от "Атака"!

53

БГ работник

преди 12 години

Атака трябва да я има,за да спира малко поне скоростта,с която става турцизирането и циганизирането на България.

52

Търпелив

преди 12 години

Г-н Волен Сидеров и хората на АТАКА са единствените нормални в българската политика (хора извън матрицата на Българския враг) и ще ги подкрепяме до- край! АТАКА в същност е контраатака/ реакция- отбрана на България (цвета на народа). Атаката продължава. АТАКА - ПОБЕДА и всекиму своето..!

51

bgpobeda

преди 12 години

БЛАГОДАРЯ НА АТАКА ЗА СМЕЛАТА И ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ.От 2005 насам гласувам за АТАКА. Не се влияя от постановки като прословутият случай на АМ "Тракия". Това си беше активно мероприятие с цел дискредитиране на Сидеров,защото върхушката се уплаши от огромната му популярност в онзи период. След балотажа на Волен срещу Гоце (спечелен с "екскурзианти") кукловодите спешно сформираха ГЕРБ,за да неутрализират АТАКА. Последваха инцидентът пред джамията,ренегатите,приказките за вечери в ресторанти за по 2-3 бона и т.н. Що им е трън в очите толкова,а?!

50

.

преди 12 години

Пехливанов е свестен и принципен млад човек, единствен той наистина имаше идеята и желанието еврофондовете да допринесат пряка лична полза на гражданите, и те също да им станат бенефициенти, без това да минава през централизирани държавно-правителствени поръчки, но статуквото на политическите предизборни мърсотии не му позволи да реализира нещата в срок. Другият не го знам, но е факт, че отказът на двамата да подкрепят внасянето на вота, не е довело до фатална невъзможност за внасянето му.

49

Анонимен

преди 12 години

Слушайте, почнете да следите какво правят Атака, даже може и вестника да си купите и така ще ви се отворят очите и ущите и ще разберете абсолютната гавра, че с ваши кинти правителството купува медии, журналисти, агенции и др. за да манишулират вас, стига вече, събудете се. Аз съм лекар, имам самочувствието че мога малко самостоятелна мисъл да синтезирам и ви казвам отделете малко време като мен и си отворете очите най-накрая!! Волен за мен е голям пич и най-българския политик

48

Секира

преди 12 години

Ако бяха мажоритарно избрани, депутатите можеха да делят и сдружават, колкото искат. Когато са партийно избрани, пак могат да си гласуват както искат, но в рамките на партийна група. Няма да има преразпределение на субсидии, пазарлъци и гнусотии в най-важното място в републиката. Аз съм твърдо за мажоритарен избор и персонална отговорност за всяко действие. Ако искаш да си публична личност, трябва да си готов и за публична е..н!

47

Анонимен

преди 12 години

За коя България да продължава да се бори този ***? За неговата си явно, в която ходи по скъпи нвечери, хотели, разполага с такива пари, каквито преди няколко години не е и сънувал. Този е долен лъжец и измамник. Активен *** и за това завърши семинарията, като "лупаше" нежните преподаватели.

46

REAL

преди 12 години

погнусен съм от тия които се подиграват на волен сидеров. абе вие простаци невиждате ли накъде върви държавата ни и още повече искате тя да бъде на дъното.ВОЛЕН ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА УПОРИТАТА СИ БОРБА ЗА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ ОТ НОВО ТУРСКО И АМЕРИКАНСКО РОБСТВО. ВОЛЕНЕ, НИЕ СМЕ С ТЕБ !

45

мемфис

преди 12 години

Б.Сидеров де е патриот а ***.

44

член

преди 12 години

ББ е предател на бг интереси - служи на сащ. ВОЛЕН Е ИСТИНСКИ БГ ПАТРИОТ.ГЕРБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЕДИН ДЕН, ЗАЩОТО ТОЗИ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЪГАН БЕЗКРАЙНО. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЛУГУВАТЕ НА ББ - ПРЕСТЪПНИК ОТ НАЙ-ГОЛЯМА КЛАСА.ТОВА ГО КАЗАХА ЩАТИТЕ В СПЕЦИАЛЕН ДОКЛАД. ДОКОГА ТИ БЪЛГАРИНО НЕ ПРЕСТАНЕШ ДА ВОЮВАШ ЗА БГ НАРОД И ЗА БГ ИНТЕРЕСИ, А ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ВЯРВАШ И ДА ВЪРВИШ СЛЕД ЕДИН ПЕСТЪПНИК. ДОКОГА,ПИТАМ.

43

ф-1

преди 12 години

Няма я Капка и няма кой да му дава хапчетата.Тоя що не ходи да се удави някъде-ама като плъхошете, барабар със всичките си ***.

42

Дядо Гошо

преди 12 години

Сидеров щом се коалираш с БСП СИ СПОСОБЕН И С дпс . *** си бил и такъв си оставаш. КРАЙ НА ВИЖДАНИЯТА МИ ЗА "АТАКА"