120

Анонимен

преди 12 години

Да беше поразказал малко какво знае за религиите и после да строи храмове.Днес в българия много малко се знае за религиите. Освен една етност да настройва превържениците си срещу друга и да насажда омраза друго религиите не вършат. Равини,ходжи и попове играят посредническа манипулативна роля между Бог и човек,Който вярва в Бог си вярва и без посредници. Като дадеш на църква не значи че правиш добро. Помогни не на този който по цял ден стои и подава ръка а на този който превива гръб

119

мамма миа:)

преди 12 години

Аз пък взех да вярвам,че Господ обича негодниците:)

118

Анонимен

преди 12 години

Всички мафиоти като натрупат пари и грехове стават много набожни, правят дарения за църквата надявайки се откупят пред господ!Бойко не се отличава по нищо от тях, просто погледнете снимката - типична мутра .

117

неверващ

преди 12 години

Да вярата е важна. Тя е към Бога и светия дух.Но аз на теб ти изгубих вяра. Излезе един най-обикновен ....подобен на бай Миле и Маджо.

116

Българин

преди 12 години

За мен е по-важно да осигурим жилищата на тези хора, които загубиха собствеността си"Цветанов, ние знаем ,че жилищата са по-важни.Това го доказа със 6 -те си апартамента.Въпреки "адската " медийна пропаганда вече не вярваме на ГЕРБ.Вие сте най -обикновена банда лъжци начело с тартора Б.Б.

115

попче

преди 12 години

Ми те поповете са колеги на бб,ченгета как да не оправят вярата!

114

Анонимен

преди 12 години

И вярата ще оправим! Вярвайте в ГЕРБ!

113

Анонимен

преди 12 години

Виждам че предизборната работа Бойко изцяло я е поел върху себе си.Няма да стане и църквите няма да помогнат докато не разкара *** от България.Със закон спиране на всички социални помощи за бившото прогонено долнопробно индийско племе. Народа няма да работи за *** ! Това е престъпление на всички правителства признали равноправие между природно безсъвестни *** и трудолюбивя български народ

112

Анонимен

преди 12 години

вярата наистина е важна..вярата,че на другите избори ще сме прогледнали и Боко ще е политически труп..иначе тежко ни..

111

З.С.

преди 12 години

Браво Бойко,с теб сме

110

hagen

преди 12 години

До ДаЗащото всички комунисти бяхте атеисти едно време а сега се пъчите най-отпред при служба в църквата.Защото затрихте по-вечето църкви по ваше време и сега когато някой иска да ги поднови плюете по тях.Дарителските фондове да не би да са от някой друг джоб.Нали пак са наши пари.А Станишев защо не даде пари за ремонт.Защото религията е последното нещо за което мисли.

109

хасан

преди 12 години

Ей плоткоумници - при станишката по-добре ли ви беше бе? Харесвате нехаресвате, аз съм УБЕДЕН че на следващите избори герб ще събере повече гласове, защото резултатие са вече видими, а това че далаверите ви и измамите спряха, ще има да си мечтаете за времето на тройната коалиция и лапачката.

108

ДА!

преди 12 години

Боко Тиквата е новият,прероден Вълко Червенков! Той е навсякъде и вездесъщ,компетентен по всичко и готов да дава изявления по всеки един въпрос! Истински късмет е,че си имаме такъв премиер...И много обича да плаща с парите на данъкоплатците избирателно,все едно,че си ги дава от джоба!...АЗ платих това,АЗ отделих за онова,АЗ раздавам заплати (с чужди пари обаче,задълженията на мошеника Захариев,откъде накъде ще се плащат с държавни пари??!!)...Голяма работа е Боко Тиквата,ей!!....

107

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Поредният "пропуск" от страна на ***.Пак ли бе, мамин златен? Пак ли оставяш гнусните аватари на този ***?И *** е под защита пак, нали ченгенце недоклатено?

106

SOS

преди 12 години

ПРАВ СИ ВАГНЕР,В ЦЪРКВАТА СА ТАЙ-ДОЛНАТА ГМЕЖ И ЛЪЖЦИ.ИМА БОГ НО ТОВА НЕ СА ДС ***-ВЛАДИЦИ И ПОПОВЕ КОМУНИСТИ.

105

Вагнер

преди 12 години

Братя,вярата е за простолюдието.Църквата е мафия.. и то по целия свят е така.Ако има Бог,то той не е в църквата.Гаранция.В църквата са агентите на ДС.

104

Moder

преди 12 години

ДО ***:::::::::::::ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО Е "ИЗРИСУВАЛ 137" ДРАГИ ЦЕНЗУРИРАЩИ ПРОСТАЦИ...СПИРАТЕ МОИТЕ ПИСАНИЯ ,КОИТО СА ТОЧНИ И ВЯРНИ,НО ОСТАВАТЕ ГАДОСТИТЕ НА ***.НЯМА ТАКАВА *** *** В СВЕТА ОТ БЪЛГАРИНА.

103

Анонимен

преди 12 години

Gotina shapka. Mnogo mu otiva.

102

Анонимен

преди 12 години

Тиквата се е сетил покрай Великден! С парите от екскурзията до Катар и Тунис можеха да се построят няколко нови църкви!!! Тиквена работа е цялото управление на тиквената държава!

101

Анонимен

преди 12 години

Боко е нарицателно на алчност и нискочела наглост!