20

поли

преди 12 години

Абе Странджа, ти не беше ли заклет гербаджия, как отскоро промени орентацията си?

19

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Мутрокомунистите от ГРОБ съвсем изтрещяха след като стигнаха до там да плагиатстват и името ми,дори и само във форума ! Това е добре,просто прекрасно ! Това говори че нервите им не издържат,че са в психическа криза,че ги боли,но не могат да променят фактите.....Нека ви боли ортодоксални комунисти от ГРОБ,края ви е съвсем- съвсем близко....А не 60 процента са против това крадливо,мутренско управление а точно 88 процента......12 процента все още ви подкрепят *** от ГРОБ

18

антиЕС

преди 12 години

Тиква ,ти кво ве да не се покайваш за стари грехове,а???

17

СТРАНДЖАТА-ГЕРБ

преди 12 години

До НФБ. След като знаеш това внимавай какво пишеш за нашата партия ! Ти да не мислиш че са *** или Костов още на власт ! Скривайте се в дупките си и се примирете ! Бойко ще управлява до 2025 год.България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА

16

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имам 1 въпрос към премиера антикомунист Борисов.......Кога е бил искрен ? 1990 год. когато отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите " За мен партията майка/ БКП/ която безрезервно обичам е по важна от моята служба" или когато преди няколко месеца каза " Те / БКП/ ми опорочиха детството,те ме караха насила да нося червена връзка"..... Кога бе искрен Борисов ? В един от случаите си излъгал нагло.......А това се нарича лицемерие,нагаждачество,сметкаджийство.......

15

Иван

преди 12 години

Бойко Борисов - уикипедиаКомунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП.Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз.Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя.По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.

14

aq

преди 12 години

Каква вяра бе Бойко, ти с некадърното си управление буташ Б-я към пропастта. Как да ти повярвам?

13

До 8

преди 12 години

Бе *** такъв, кажи ми област, в която ченгетата да не са се провалили или да са разкрили престъпление с необходимите за осъждане на виновния доказателства? Ще ми подслушват дедовия, та ченгетата не могат да четат - неграмотни са! Виж Боко и Цвъко и си представяй останалите по веригата надолу.

12

ЕЗИК МОЙ,ВРАГ МОЙ

преди 12 години

ВАЖНА Е, ВАЖНА Е. НО ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ, ДЯВОЛЪТ БОРИСОВ, ГОВОРИ ЗА ВЯРАТА. В КАКВО ВЯРВА СТАНАТА БОРИСОВ, ОСВЕН В ПАРИТЕ. И КОЛКОТО СА ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-СИЛНА Е ВЯРАТАМУ. ПАРИТЕ СА НЕГОВИЯ БОГ. НА ТЯХ СЕ КЛАНЯ МУТРАТА И МУТРОПОДОБНИТЕ МУ. ТАКА ЧЕ, ДА НЕ ОСКВЕРНЯВА С ЛИЦЕМЕРИЕТО СИ БОЖИИТЕ ДЕЛА.

11

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,от известно време не се търкаляш по улиците на страната с ножица в ръка......Бойко,пред надигащото се масово народно недоволство нещо ти спадна ентусиазма.......Бойко,докато бюджета на МВР е 2 милиарда,докато Българина блъска като вол за да издържа милион и 400 000 *** а те да ни крадат и убиват,да ни мачкат и присмиват......Положението в страната ще става все по- ужасяващо.......Бойко,в лични разговори съм ти казвал че приоритет в политиката на Герб трябва да бъде обикновения,трудещ се Българин........Бойко,ти често казваше "Силна полиция- силна държава"....Но от кой ще ви пази тази полиция - от протестиращите мирни граждани ли? Бойко,срамувам се че бях от Герб........Бойко,*** си с мир ? Бойко,не е нужно да предизвикаш с твоето антиБългарско управление нови,мащабни масови протести......Няма по голям провал от това управление,няма и да има......

10

чичо Тиквичка

преди 12 години

Боко, вие антихристите нещо станахте много набожни. То бива поза, празни приказки, нахалство и тъпигьозлък, но вашите са уникални, мутренски. А ти си на всяка манджа-мерудия. С теб лягаме, с теб ставаме, с теб си казваме молитвата. Кога ще те измете най-после историята ***!????

9

Анонимен

преди 12 години

Гледай ти, строителят на джамии и жилища за ***, другарят атеист Борисов (достоен син на БКП), сега взел да се прави на загрижен за църквите. Ей това е най-смешно, когато такива довчерашни *** като него, чиито предци са взривявали църкви, сега почват да се правят на много набожни и да плямпат за вярата. Ей, Борисов, богохулнико нагъл (помним простотията ти за 'шефа'), как не те е срам?!

8

СТРАНДЖАТА-ГЕРБ

преди 12 години

Внимавайте какво пишете за лидера на нашата Партия за Европейско Развитие на България че да не ви се стъжни *** !!!!! Да не мислете че още живеете при Костов,или Станишев ? ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ !МВР затяга хватката в интернет масово следи потребителите.Нараснали са исканията на МВР за трафични данни и телефонни разпечатки. На ден в съда се внасят хиляди молби за достъп до лична информация. Обикновено в едно заявление от МВР се искат данни за десетки лица разпечатки от телефонни разговори и IP адреси. Малка част от молбите на МВР са отхвърляни.От 2010 г. достъпът до лична информация се дава от районните съдилища. В първите месеци след нововъведението съдът буквално е затрупан от заявления 5121 г., като отказите са 1114. През 2011 г. молбите са достъп до трафични данни и обаждания са нараснали с близо 1800, но пък е спаднал броят на отхвърлените искания.Доставчиците пазят информацията за трафика през интернет една година.

7

Гогата

преди 12 години

България е една от страните с най-много църкви и манастири в света и всичките са в плачево състояние.Тиквата отново използва момента с трагедията там,да прави своя селски популизъм.По-добре създай работни места за тези хора,само с вяра няма да ги нахраниш.От както ГРОБ са власт безработицата се е увеличила повече от два пъти.

6

аре, бегай БОКО

преди 12 години

КОЛКОТО И ДА СЕ МАЗНИ НА ГОСПОД, И ГОСПОД ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ. МУТРАТА Е ПЪТНИК ОТВСЯКЪДЕ. "ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА, А МОТИКА" - ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ХОРАТА, А ТЕ ЩЕ БЛАГОДАРЯТ НА БОГА. НЕ КРАДЛИВАТА, ПРЕСТЪПНА МУТРА, КОЙТО В ЛЪЖЛИВАТА СИ БОГУУГОДНОСТ СЕ ПРАВИ НА ПО-ГОЛЯМ КАТОЛИК ОТ ПАПАТА.

5

Оп-са

преди 12 години

Цвръц!

4

Оп-са

преди 12 години

Абе спрете да пропагандирате за тая мутра, спрете, че не се издържа вече бе! Утре ще пишете, че този е разрешил на слънцето да изгрее, иначе няма да стане светло!Оф не мога повече, ще цвърцна!

3

Анонимен

преди 12 години

"И вярата е важна, смята Бойко Борисов"Прав е! Аз лично вярвам, че ГЕРБ ще таковат майката на България !

2

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Четох интервюто с Архонт Слави Бинев ! Личен приятел и един от най- уважаваните от Папата,приет от всички Европейски лидери ! Много точни думи казани на място . Борисов върви към окончателната си агония ! А Слави тези дни ще внесе в ЕК публично настояване за арест на Българския Премиер за незапомнени кражби в историята на страната,за спрените еврофондове,за поръчковите убийства по заповед на премиера,и за геноцида срещу собствения си народ. Давай Слави- България е с теб !

1

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 12 години

Интервю със Слави Бинев - Български депутат в Европейския Парламент........ Водещ: Е кой е този неясен център, който изпълва такива хора, които са некадърници?Слави Бинев: Ами, хайде Вие ми кажете! Да не съм го направил Бойко Борисов аз генерал? Да не съм дал аз банка на неговата приятелка? Да не съм му направил алибито? Той е абсолютно анонимен човек преди 2001 година, да стане главен секретар. Не знам. Вие ми кажете! Вие ми отговорете на въпроса кой го направи! Водещ: Един американски посланик беше казал Като знаем с кого си имаме работа, може би влага нещо друго! Водещ: И приключваме. Смятате ли, че това решение за Южния поток, удължава шансовете на Борисов за успешен втори мандат и ще промени ли в някаква степен пространството?Слави Бинев: Аз лично , според мен, тъй като Борисов винаги е участвал в уговорени мачове, той не може да участва в някакви други, аз смятам, че той ще отиде първо на предварителни избори, защото следващата година той може би ще бъде първата партия, която след като е управлявала, няма да може да влезе в парламента. Това е абсолютно сигурно и може би това ще бъде първият път, когато народът ще разбере, че не се допуска в Шенген, че му се спират фондовете от европейските институции, защото той трябва веднъж да се научи, да разбере, че властта над самия себе си не се решава в Страсбург влиянието или идеите за него, а се решават от самите българи. Те са в ръцете на българите. И те веднъж завинаги трябва да станат и да похлопат на вратите на хората, които си правят гавра с тях. Значи трябва да Ви кажа, че Борисов според мен в най-скоро време ще хвърли оставка, за да може евентуално да се скрие отново. Не за друго, а защото следващата зима той няма да изкара зимата. Няма как да я изкара. Просто няма как да я изкара физически, финансово, както искате го наречете. Той не може да изкара. Той ще трябва да си подреди някакъв мач, някакво спокойствие следващите години, за да може да отложи. Той винаги е бягал от това, което ще се случи, независимо дали се нарича полиция, независимо дали се нарича кметство, независимо дали се нарича държава той винаги ще бяга от това. И най-много го е яд, че не можа да избяга и да се скрие в президентския пост, защото не вярваше, че може наистина да стигнат до там фалшификациите на самите избори. Това е големият проблем. Значи не е втори мандат. Той, ако има втори мандат, тук няма да остане камък върху камък.