9

Анонимен

преди 12 години

На тази дата се навършват и 10 години от смъртта на Layne Stanley вокала на Alice in Chains... заедно с Nirvana са едни от най- добрите гръндж групи на 90-те. Да и двамата са се друсали и това ги е погубило, но и за това музиката им е невероятно добра и носи свои уникален дух...този на 90-те години. Жалко че вече не са прави точно таква музика. На мен ми допада много.R.I.P. Layne Stanley..... R.I.P. Kurt Cobain

8

Анонимен

преди 12 години

Тоя бе един от онези дето почти убиха рока през 90-те! Като напечели пари и взе да се друса и си отиде бързо, бързо! Хубаво е, че напоследък рокът възкръсна.

7

Анонимен

преди 12 години

В последните 100 години самоубийци са идолите, пробутвани на овчето стадо.И овцете реват ли реват за разни умопомрачени нещастни душици дето, както каза 1, горят в пъклото.Медията се оказа мощна машина!

6

Анонимен

преди 12 години

Това е единствения сайт който се е сетил да отбележи тази дата, Браво. Колкото до Кърт той сам си го е казал, по-добре да изгориш, отколкото да избледнееш!

5

Анонимен

преди 12 години

до номер 1..ей ***..в пъклото ще гори целият ти *** род..

4

@Nord

преди 12 години

Ами тя като цяло е причината да започне да се друса. Той като цяло беше супер свит човек. На сцената беше друг човек. Но само на сцената...

3

до 1

преди 12 години

абе ***, като не те интересува новината какво идваш и тролваш? Заради такива като тебе сме на това дередже тука в България, само гледате да храните другите. ***!

2

ined

преди 12 години

1994г - една много лоша за музиката година - умря Кърт Кобейн и се роди Джъстин Бийбър.

1

Nord

преди 12 години

Велик е! но не мисля че Къртни трябва да бъде обвинявана.