316

Анонимен

преди 12 години

"Три PR агенции са взели огромни суми, за да тръбят наляво и надясно какво чудесно нещо е шистовият газ. Сумите са получени от компании, които се занимават с добив и имат огромен интерес да изкривят общественото мнение в своя полза."А ОВЧИЦИТЕ нека си пасат тревица то за тях полезно!

315

!!!!!

преди 12 години

Тия "комисионери" от народното събрание пак комисийки. Стига сте цоцали парите на народа за измислици и безсмислици!

314

Анонимен

преди 12 години

Докато не се създаде върховен административен съд няма да има баланс в тая държава !!

313

Рачо

преди 12 години

А иначе се правят на загрижени за природата - карат ни да плащаме найлоновите пликчета в магазините, защото замърсявали природата!Мамка им лицемерна!

312

Анонимен

преди 12 години

Според публикации в световните медии поне 40 големи енергийни компании търсят шистови газови находища всички големи са на този пазар и работят усилено. Освен британската BP, Royal Dutch Shell търси находища в Швеция и Украйна, Exxon Mobil в Унгария и Германия, а ConocoPhillips и Chevron са в Полша. Eurenergy Resource Corporation ще сондира в Южна Англия.Много компании очакват разрешения за сондажи във Франция. Според оценките на геолозите районът на Гренобъл и югоизточна Франция са интересни с това, че там находищата са много по-плитки, отколкото в Парижкия басейн.Китай също е заразен от шистовата лудост.

311

котис

преди 12 години

Тук не става въпрос за комунисти или за гербаджии а за престъпници които ще отровят земята Българска.

310

Анонимен

преди 12 години

И какво ще направите като сте против. ккккккк

309

Dogdeth

преди 12 години

Това се казва КОРУПЦИЯ!!!!! на високоло политическо ниво.Къде е ПРОКУРАТУРАТА?!Страните от БРИКС подписаха споразумение за отказ от долара и за търговия в регионална валутаzahariada.blog.bg/***/2012/04/03/stranite-ot-briks-podpisaha-sporazumenie-za-otkaz-ot-dolara-.933435Пак сме на губещата страна:(

308

Хектор

преди 12 години

***,заради вас скоро ще има гражданска война тука................Не разбирате ли че сме в ъгъла и имаме само един ход и той е право през вас..........

307

xristo botev

преди 12 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"

306

ринго

преди 12 години

ей това Боко и тайфата са били по вредни от еничарите по турско бе....тццццц.*** шайката продажници за гювеча са готови с костовисти *** и кви ли не други *** да се прегърнат и да продадат земята Българска .Хора няма по големи предатели в новата ни история от Костов *** и Боко Кофпомпов.Как успяхме да ги изберем тези *** направо се изяждам писна ми от предатели и *** във власта.Ама явно си го заслужаваме.Късопаметно и кьораво и лековерно племе сме.Пфу мамка им..

305

възмутен

преди 12 години

Долу ГЕРБ и сие! Национални предатели, сключили договори, правещи циркове пред хората! Шайка от т.н. политици, които освен да грабят, друго нищо не са направили за вече три години. Ако някой тук има да каже нещо положително, направено в тази държава за последните три години за хората и за подобряване на тяхното социално положение, ще му кажа браво! Само БСП!

304

хм....

преди 12 години

От 240 парчета ,107 гласували.........ще гласувам за този дето обещае промени в конституцията , 100 човека стигат да са на заплата 6 пъти минималната........а иначе колкото и да се напъват русосифилистиците и самите руснаци се интересуват живо от технологията фраклингТова е бъдещето плюс шистовия нефт

303

Анонимен

преди 12 години

Шеврон вън от България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вън!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нагли гадни алчни ***!!!!!!!!!!!!!!

302

Анонимен

преди 12 години

преди 20 години при бая ти тодара бяхме в първите 30 държави по качество на животно нямаше демокрация"И такъв *** се намери!ами ще се намерисега няма опашки погрижиха се хората да нямат достатъчно пари и стоки бол коя от коя по-*** да те е страх да купиш колбас или млечни изделияняма пари - няма опашкикато си толкова умно трубадурче надемакрацията *** им кажи на ония от щатите дето са правили изследването че не е хубаво да сме след куба може и да променят подреждането

301

Шеврон

преди 12 години

Следващият том.Разрушители на съвременна България.Нека някой си направи труда да види от сателит, какво представляват терените след добива.На Шеврон не им трябва най бедните щисти в Добруджа.Трябва им след това да се сее само ГМО там. Нали знаете който владее храната той е господаря.

300

Аз

преди 12 години

Гледайте GasLand, показаха и случаи на вода, която тече от чешмата и само при запалване на запалка до нея, започва да гори. Така че на Мери й го препоръчвам да го гледа и после да ми разправя, че 0,4% е нищо...изпускането на химикалитре не може да се контролира. Искрено се надявам в БГ никога да няма добив на газ, поне не и с технологията, която в момента съществува, това е абсурдно, тези не са хора...

299

Иван Нешев

преди 12 години

Ще видим резултата на т.нар."Временна комисия", в която няма нито един инженер, геолог, еколог или пък специалист, не дори по добива на газ, а дори на вода. Явно САЩ натискат нашите управляващи, които постепенно се навеждат и заемат типичната нашенска поза. Не се дръжте с нас като ***, че да не разбираме за какво става дума-за ПАРИ. Нито за САЩ и Шеврон-компания "подпомагала" изборите за президент в САЩ им пука за нас, те си гледат техните интереси, а те не съвпадат с нашите.! НЕ НА ШЕВРОН!

298

ТОТЮ

преди 12 години

нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!...

297

Анонимен

преди 12 години

И докато си спорите, да вметна: НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ ДНЕС, УТРЕ И ЗАВИНАГИ!!! Кампанията за изтощаване на обществото с безкрайни и изсмукани от пръстите аргументи няма да мине. Точка! Отровата мед няма да стане Ще си направят печалбите, а ние ще внасяме питейна вода и ще лекуваме раково болното си поколение и ще псуваме, къде сме били, докато е можело да ги спрем.