34

milata

преди 12 години

dobriy 4ovek vsi4ki go obi4at.jelay mu barzo ozdravyvane i uspeh.bog da mu pomaga.

33

Иво

преди 12 години

поне има пари, за лечение, а доста деца нямат и умират в калта като кучета

32

Секретарицата

преди 12 години

Стиляне, аз съм с теб и до теб ! Моля се на господ да те спаси. Вчера ходих на черква и запалих една свещ в твоя подкрепа. Надявам се да оздравееш бързо, само не зная дали събирате пари за лечението ти, ако да - то моля изпиши си сметката във фейсбука.

31

Лъч

преди 12 години

Стискаме палци!

30

Антикумонист

преди 12 години

Едно е футболисти,друго е публиката на идиотските Манчестър Юнайтед и Арсенал.Феновете на Арсенал скандираха за Адебайро цитирам "Да беше умрял в Того. А в мач между Юнайтед и Лийдс,феновете на двата отбора пяха за смърта на феновете им в миналото.Така че лумпелите са навсякаде.Те нямат цвят на кожата или футболна принадлежност,те са просто *** радващи се на чуждото нещастие

29

fuck off

преди 12 години

do tova ne6tastno sazdanie ALOV li e kakyv e tam...vij kakvo 6te ti kaja dano Bog prosti na teb.no kato gledam toi te e nakazal dostata4no.Stelian 6te se opravi i 6te jivee dalgo i palnocenno o6te mnogo godini dokato ti i takiva kato teb koito stavat vse pove4e v bg ste za malko tyk

28

Ani

преди 12 години

ДО СТИГА: Милионер, който си е изкарал парите сам, с труд, оценен е от футболния свят! Човек, който е пример и идол! Какво лошо има да го подкрепяме! България е отделно нещо и за мизерията тук не е отговорен той! За кой предлагаш да се интересуваме - за чалга певачките, дето се събличат и лягат само за да ги забележат?! Те какъв пример са? Като не искаш, не чети новини за Стан, но е глупаво да казваш, че всичко тук е зле, то няма общо с темата! Не пожелавам на никой това нещо!

27

Ani

преди 12 години

Стенли, бори се! Ти заслужаваш и ще успееш! За пръв път виждам навсякъде само положителни коментари - това говори едно - колко много хора те обичат и се молят заедно с теб и семейството ти! Сигурна съм, че огромната подкрепа на всички ни, ти помага по някакъв начин! Знам, че ще успееш, само имай търпение, сила и вяра! Обичаме те всички!

26

Анонимен

преди 12 години

Стенли, с теб сме! Стискам палци всичко да е ОК!

25

tedi

преди 12 години

Много готин във всякакво отношение! Успех му пожелавам и съм сигурна, че ще се пребори - жалко е, че толкова хора му завидяха на късмета и чудесния живот!

24

Анонимен

преди 12 години

Преди дни прочетох коментар, който ми хареса и ще го повторя:Англичаните са "извънземни" като нация.Няма лошо в това да признаеш превъзходството на другия.С болка в сърцето признавам, че англичаните са невероятна нация, с невероятно възпитание.Да се изправят всички на крака в знак на уважение към един достоен българин.Пожелавам си един ден и тук някой българин да се почувства така.

23

Анонимен

преди 12 години

***, той Бог ще го прости, но мен няма да ме прости защото ти пожелавам най-искрено да те хване рак я на кръвта, я на стомаха, я тумор в мозъка......впрочем последния го имаш образно. казано.

22

Алов

преди 12 години

Бог да го прости човека !

21

до 21

преди 12 години

Днес гледах клип от мача на Астън Вила с Челси и как футболистите и на двата отбора и цялата публика която стана на крака и заръкопляска при изписването на STAN..... на огромен дисплей на стадиона, а в същото време в Шотландия публиката на Селтик направи същото....и се просълзих! Затова са общество англичани, немци.....затова са НАции , а не ***.Представям си Гара Дембеле миналата година да съобщи че има левкемия..как цесекарчетата ще заявят "Да мре".

20

От чужбина

преди 12 години

Имам две желания. Първо, Стилиян да се оправи много скоро и да се върне в играта. Второ, българите да достигнат нивото на англичаните,да бъдат толерантни и да живеят в хармония с всички.

19

до 4

преди 12 години

Тъкмо щях да задам въпроса дали се лекува тази гадна болест рак на кръвта и ти ми отговори. Дано само Острата левкемия е хваната навреме. Не знам какво значи Остра, но е сериозна работата си мисля.

18

Анонимен

преди 12 години

Стенли, предстоящите ти ще ти сторят безкрайно дълги и объркани, до момента, в който не чуеш новината, че болестта е победена!!! Изпращам ти цялата си положителна мисъл и съм сигурна, че след известно време това ще бъде за теб само още една спечелена битка! Нека Господ да е с теб и семейството ти!

17

Ние сме с теб!

преди 12 години

Още на загрявката преди двубоя всички футболисти на двата отбора излязоха с фланелки с името на Стилиян Петров и 19 на гърба, на които отпред бе изписано "Мислите ни са с теб". ===================================================== Що ги няма дежурните коментари колко *** са англичаните.....ех таз пуста цивилизация все ни убягва на нас,,,, пък и все ни пречи...

16

анита

преди 12 години

КУРАЖ! ДАНО ГОСПОД Е С ТЕБ!

15

до 18

преди 12 години

*** си, чак си нямаш идея колко....