7

не

преди 12 години

Честно казано, все ми е тая дали е преписал нещо безсмислено, каквито са обикновено дисертациите в спорта, но този човек издейства една жизнено важна резолюция за физическото възпитание и спорта, която БГ не иска да изпълнява и всевъзможни даскалици "преподават" физическо възпитание още от най=ранна детска възраст.

6

то е ясно

преди 12 години

То е ясно,че дори и да не подаде оставка този президент е така дискредитиран,че вече всеки ще се отдръпне от него. А за да подаде оставка ректора ...явно самозабравилото се правителство на Унгария..подобно на Нашия партагеносе ББ..командва със заплахи и незаконни средства.

5

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ПОРЕДНИЯ ***, ДЕТО И *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВО ОТ НЕГО, АМА ЗНАЕ ДА ЛЕЕ МОЗЪК И ДА УПРАВЛЯВА, НАГЪЛ, *** И ЛАКОМ, ПОДОБНО НА УПРАВНИЦИТЕ В РБЪЛГАРИЯ. ВКОПЧИЛ СЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА И НЯМА ПУСКАНЕ ДОКАТО НЕ ПУКНЕ! ПОРЕДНИЯ ТЪРТЕЙ!

4

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

2Като привърженик на марксическия реализъм - Гоцю не плагиатства дисертации, а краде нещо по-материално... - финикийски знаци...

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ректорът е един честен човек,който не се влияе от моментната политическата конюнктура в Унгария.Научният съвет на университета,изплющяха...гащите на президента за плагиатство,съвсем правилно и това им прави...чест.По това се различаваме ние тук в ъгъла на Европата,от тези хора;нашите умници при такъв...случай,щяха да си...замълчат,по...целесъобразност.

2

balgarka v ungariq

преди 12 години

zatova e nujno da podade ostavka, poneje sega s krav se potq da si napi6a disertaciqqta MOQTA!

1

Плагиат

преди 12 години

да напишат с Гоце докторска дисертация на тема "Взаимодействие на висшата политика с висшия бизнес и финансовата конюнктура на комунистическия преход"