30

123

преди 12 години

Нали сте чували за гьобелсовата пропаганда провеждана от българското правителство - една лъжа повторена 1000 пъти се провръща в истина. А и защо се дърляте по форумите - по магазините има достатъчно модели домашни хлебопекарни, така че поне ще знаете какво ядете

29

Анонимен

преди 12 години

Стига сте лъгали! Хляба поскъпна и всички цени галопират нагоре!!! Като нямаме икономика и производство, така ще бъде. Затова пък олигарси, бандити, монополисти си гледат кефа.

28

Анонимен

преди 12 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ЦЕНИТЕ НА БЯЛ ХЛЯБ НАРЯЗАН ОТ " ЕЛИАЗ " ЗАЩОТО ГО КУПУВАМ ДОСТАОТДАВНА ДОРИ В НЯКОЙ СЛУЧАИ ПРИ РАЗЛИЧЕН ГРАМАЖ / 600 или 650 гр / цената е М/У 1,14 И 1,25 лв ПИТАМ - КОГА ЩЕ ПАДНЕ ЦЕНАТА - НА КУКОВО ЛЯТО

27

Анонимен

преди 12 години

Другари,Ние не бива да вярваме на вражеската империалистическа пропаганда, която приписва на другарите Станишев и Овчаров вината за растящите цени на горивата! Това са злостни клевети, другарки и другари. Ние всички помним какво изобилие и просперитет, какво второ Възраждане преживя България под вещото управление на синовете на Работническата класа - другарите Първанов и Станишев. Днес слугите на световния империализъм, враговете на ВОСР, всячески се опитват да омаловажат ръководната роля на Партията и да разклатят устоите на работническата класа. Ние няма да позволим това! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!(Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации! Спонтанни скандирания "Гоце - Сталин - Стани - шеф!". Парче от облицовката на залата се откъртва и пада върху главата набеззъб старец, скандиращ ентусиазирано от пътеката към аварийния изход. След като го полагат окървавен на носилката, той вдига ентусиазирано ръка, правейки знака на БСП. Другарят Станишев се просълзява!).

26

344

преди 12 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ХЛЯБА СИ Е С ВСЕ СЪЩАТА ЦЕНА. ДНЕС.БГ ЕНИЧАРИ ГНУСНИ , СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ

25

men

преди 12 години

кога и от колко на колко стотинки.... бензина скочи със 70 ст.а вие ми разправяте за поевтиняване .... та нали цената на горивата се калкулира във всичко....смешници я си скъсайте дипломите ако въобще имате такива, БългРИЯ ОТ специалисти като Вас е на това положение...безпричинно хлябя стана от 60 ст на 1.20 лв в рамките нанняколко дни и от тогава е 100% отгоре...

24

Да живей!

преди 12 години

Най- накрая император Борисян 1 лъвските мъда вкара римските порядки. Хляб и зрелища поданници и поданнички. Само дето малко е модернизирано, хляба го свалят само в медиите, а гладиаторите всеки ден се избиват пред баровете или по къщите за 5лева. Да живей императора!

23

ало,ало

преди 12 години

Предлагам който вдига цена на каквото и да е по време на криза ,веднага съответният министър да подава оставка,както и кмета и областния управител на съответния град или регион.Ако пък не,същият да предложи индексиране на доходите в съответния град или област.

22

Анонимен

преди 12 години

Ало,Кукушева ти ако си куку ние не сме! Има увеличение с толкова,а не намаление!

21

Анонимен

преди 12 години

И кой луд го съчини това? Някой май не яде хляб или си вади хляба с лъжи.

20

Анонимен

преди 12 години

Незнам тези откъде взимат тези данни но цената в магазина на хляба отдавна е над 1лв-1,10лв.Грамажа е между 650гр и 850гр.Може би имат предвид някаква цена на едро комбинирана със усреднената стойност на градовете с най-ниска цена на хляба.Както и да е де този хляб който е полезен и от него уж не се дебелее чак толкова много отдавна е над 3 лева за килограм.А "Добруджа" е просто някакъв боядисан бял хляб,често дори е с по-бял цвят от белия.Една малка земелка е 39 стотинки сигурно тежи 50 грама..

19

@

преди 12 години

СМЕШНИЦИ !СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДА!!!!!!!!НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ ЧЕ ВЕЧЕ Е МНОГОО ИЗТОМОЗЕН.БЕНЗИН ,ДИЗЕЛ ,ГАЗ ,ТОК ВСИЧКО Е НАГОРЕ ,БРАШНО СЪЩО ОТКЪДЕ ДА ДОЙДЕ НАМАЛЕНИЕ НА ХЛЯБА!!

18

joro

преди 12 години

Аз лично нямам спомен да съм купувал с 12ст. по евтин хляб...А може би съм проспал януари и февруари .Чудно...ако спя моля някой да ме събуди защото май е кошмар това в момента :)

17

...

преди 12 години

С миналогодишната реколта можем да караме и 10 години- в хляба има всичко, но не и пшеница!

16

!

преди 12 години

Хлебопроизодителите коментират, че такъв спад в търсенето на хляба не е имало до сега, ама да са свалили цената на хляба- за пръв път го чувам!

15

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

A PARNOTO SKOCHI....S 12 HLQBA....

14

Анонимен

преди 12 години

Значи април и май ще има увеличение!

13

?

преди 12 години

Хлябът поевтинял а народа не разбрал , що така?

12

optimist

преди 12 години

Браво! Но има цени и на други продукти и услуги, които трябва да паднат.

11

пачо

преди 12 години

Затова ли кюфтетата станаха по-евтини от яйцата,защото ги замесват с поевтинелия хляб!?