8

Валя

преди 12 години

Леля ви Мадона винаги се е носела на вълната на скандалното (справка - статията горе), подкрепяна от силни продуценти. Иначе си е бездарна метла.Като я гледам как се кълчи до Авичи, току се смея, току я съжалявам.

7

до 6

преди 12 години

Точно защото няма глас Мадона ,затова е толкова години на върхът.Хахахахаха.Само с шоу без глас не става.тези дето правят само шоу и са бездарни са ЕДНОДНЕВКИ.Никой не ги помни-за разлика от Мадона която няма глас, а е толкова години на върхът.

6

Анонимен

преди 12 години

Свързването на електронната музика с наркотиците е глупав стереотип! Тя е от малкото стилове музика, в които НЕ СЕ пее за куч*и, наркотици, пиене, ролекси, мерцедеси и т.н.Всъщност, като се замислим, много по-често съвременните ПОП изпълнители са наркозависими (и от време на време ги намират мъртви във ваната след свръхдоза...).Не съм чул примерно Armin van Buuren, Tiesto, Paul van Dyk и т.н. да са наркомани. Между другото, право на автора на статията за добрите примери накрая :)А МЪдона да вземе да се пенсионира вече!

5

до 4

преди 12 години

O, я стига. Ще ми сравняваш Мадона с Иванова. Първата е шоумен, а не певица! Гласът и въобще няма да го коментирам.

4

Анонимен

преди 12 години

Дрътия вампир се опитва всячески да се докопа до внимание.Наистина, желанието и да бъде НА ВСЯКА ЦЕНА център на внимание е отблъскващ!

3

мим

преди 12 години

Може да се подигравате на Мадона и Лили Иванова, но не може да им се хвани никоя от съвременните певици на малкия пръст.За разлика от вашите млади любимки ТЕ пеят винаги на (а не на плейбек),и не им трепва гласа.Може да ги наричате мумии и каквото си щете.

2

КЛЯБУКО

преди 12 години

на таз мумия може само да и плюнеш под прозореца

1

саамо питам

преди 12 години

Таз мумия жива ли е още ?