9

Den Haag

преди 12 години

Daaa, Medvedev pianizata pak e isral edno golqmo , dori v poslednite si dni na prezident.E tova ne e normalno da izostavich sauznizite si.

8

Ибн Булгар

преди 12 години

А, като "освободителната" армия на уахабистите финансирани от саудитците не иска да приеме мира какво правиме?сащ в момента разчиства задния двор на Иран за нападение. След няколко години като паднат Сирия и Иран и там се установят приятелски на сащ режими, обръча около Русия се затяга.После ПРО системи навсякъде и ХОП мойте деца ще растат по време на третата световна война.Това разбира се, ако не е много кратка ... :(

7

Анонимен

преди 12 години

демокрация в хуманитарни пратки, На Башар му вкараха гол.

6

Мери

преди 12 години

САЩ пак тръгнаха да изнасят демокрация: два самолетоносачи и обслужващи кораби се насочиха към Персийския залив. Сетне опозицията ще сформира Народоосвободителна армия (такава вече се формира в Турция), американски, английски и я италиянски, я испански командоси ще превземат Дамаск и на власт ще дойдат аятоласите.... Граждани на САЩ, кога ще махнете този афроамериканец и изберете човек, който не е на "ти" с арабските и африканските проблеми?

5

Анонимен

преди 12 години

Да, ама пък сега "опозицията" не иска да приема мирния план - на тях мир не им трябва, щото не знаят какво се прави по мирно време. Идете ги вижте как са си парцелирали Либия и си се бият помежду си поради липса на общ враг. Талибан - уахабит как точно живее в мир - някой знае ли? Ако няма по кого да стреля с калашника, го тръшва алцхаймер на младини

4

Ахмадинеджад

преди 12 години

Мачкай,Башар !

3

до 23

преди 12 години

на 4 крака ли ходиш?

2

Анонимен

преди 12 години

До 2 кошото е , че по всяка вероятност дори не си иранец а българин и ме отвращаваш като сънародник

1

Иран

преди 12 години

Башар трябва да е силен,да смачка тези микроби,хората не са глупави,и този път,американо-издраелският пакт няма да постигне долните си цели !!!!!