34

Анонимен

преди 12 години

Явно чичо Неделчо няма да си остави родата в опозиция.

33

49

преди 12 години

не напразно се казва че политиката е "*** дума". За съжаление мръсниците в Бг са твърде много.дсб с целия си файтон хора и 2 файтона избиратели явно отиват на "бунището" на комунистическата история. жалко е че много хора им повярваха и се надяваха че нещо на тази "територия"(защото държава е много силно казано) може да се промени. след управлението на костов емиграцията на млади хора нарастна двойно а може би и четворно. и това бяха хора които им вярваха. затова разочарованието беше огромно

32

до 40 Анонимен

преди 12 години

"Браво Ваньо...." А ти си ненормален и не знаеш, че Филчев е назначен от ВСС и от никой друг неможе .Целият ти коментар е на ненормален.

31

мислещ

преди 12 години

От просташките ви писания по адрес на Костов , разбирам какво е нивото ви . Може само да съжаляваме , че нямаме повече личности като Костов .

30

Анонимен

преди 12 години

костоооффф, ква стана тя сега, а? За нищо не ставате - декларации за етн. прочистване, за шист. газ ще правите! Въртите се като фурнаджийски лопати, чудите се как да си вдигнете рейтинга - бита карта сте!!!

29

Крум до palechka

преди 12 години

Ти защо забрави куфарчетата, пройзведените от Луканов милионери, кредитните милионери от ограбването на всички банки в Б-я, седем-годишното източване на държавните предприятиа и създаването на червената мафия, списъкът на Ж. Виденов с предприятията за ликвидиране, които бяха наречени "предприятия в изолация"-- защото са безнадеждни и държавата няма да харчи пари по тях. В този списък беше Балкан и Кремиковци, чиито живот Костов удължи с 10 години и хиляди работници не останаха на улицата. Лукоил

28

до 123 #34

преди 12 години

Да ти кажа, 300 хилки през 97-*** беха пари, колкото сега са 200 левчета някъде. Та явно не си бил роден тогава, а плюеш ли плюеш :))))

27

Анонимен

преди 12 години

Ти не разбра ли за Нефтохим, Балкан и Кремиковци?Щом не си разбрал си комунист или луд!

26

palechka

преди 12 години

Моля не забравяйте кой продаде на руснаците Нефтохим-Бергас , БГА-Балкан, Кремиковци и куп други предприятия за жълти стотинки.Той е основният виновник за разцеплението на СДС., затова си направи нова партия - пак да е начело. Целта му е до пенсиониране в Парламента. Хич не го интересуват националните интереси.

25

Анонимен

преди 12 години

Само сменят партиии .... политици и все същата работа. Направо ми писна от всички вас ***. Целиа парламент и техните замесници нарпаво сте за БЕСИЛОТО! Яд ме е само, че успяхте с вашия долен план. Да ни разделите и владеете. Яд ме е и на народа ми. Защото знае кво става седи и гледа и мълчи. Докато не го засегне лично него. Хора моля Ви !!! Нека се сплотим заради тези гадове.

24

Анонимен

преди 12 години

Неделчо Прошков му е чичо!

23

123

преди 12 години

Само това е достатъчно да не гласувам за ГЕРБ повече. Този *** се прави на голям експерт и как е работел в Германия забележете 1997г. гладните години в България, а точно неговият БАЩА Неделчо Прошков тогава бе шеф на Тото-то и колко пари е откраднал не е истина. Само за рекламата на Тото-то с снимка на един булдог ( неговият пес ) е взел 300 000лв. че са снимали кучето му и то е рекламно "лице"...А това е най-малката кражба. И в ГЕРБ няма начин да не знаят кой е ПРОШКО ....

22

Анонимен

преди 12 години

Борисов си купи 10 депутати от Атака, а сега взема и този. Само едно нещо трябва да знае, веднъж предател-цял живот предател! Забелязвате ли как ГЕРБ удрят по партиите , които са им опозиция-АТака и ДСб. Чудете се, защо не удря по ДПС...отговора е ясен..

21

адютант

преди 12 години

Прошков ще стане адютант на кметицата!

20

АЙДЕЕЕЕ!

преди 12 години

ДСБ+СК=1,9%,.......сЪС голям ЗОР!ТОВА СА ----"ДЕМОКРАТИТЕ" НА Бг-----ДАЛАВЕРАДЖИИ ----20г.!

19

Анонимен

преди 12 години

Спомнете си 1997 година какво завари Костов и какво остави 2001. Гласувайте си за комунистите и мутрите пак.

18

Жоро-бг

преди 12 години

ХахахахахахахаххахахаххахахахаххахахахахКъде са сектантите от ДСБ !?!?!?!

17

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТНИТЕ И РАЗУМНИТЕ ИСКАТ ДА СА В ГЕРБ.КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА.ЩОМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА САТЕЛИТИ НА БСП-МАФИЯТА.

16

Анонимен

преди 12 години

Не измествайте темата . Найден Зеленогорски е от СДС , а не от ДСБ . Разликата е огромна !

15

плевенчанин

преди 12 години

Психично болен съм и понякога забравям да си пия лекарствата!