38

да да

преди 12 години

Ако присъдите са като доказателствата, значи присъди няма да има!!!!

37

архангел

преди 12 години

тая разплута мишка ми открадна колата преди 3 години. тъкмо започнах да го ухажвам и да го направя любовница,той взе,че се призна за виновен. нищо,аз ще го чакам да излезе....тъкмо ще са го разработили подобаващо!! п.п. а,какви сладки гърдички загатва из под тениската..

36

Анонимен

преди 12 години

hehehehehehehe cisti bulgaisa mafiyoti bulgarskamu rabota

35

УУУУу,боклуци!

преди 12 години

От 8 до 15? Тия да не са джебчии???!!!

34

Анонимен

преди 12 години

Бе тия нямаха ли и убийства ... егати и смешната държава

33

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да ги разстрелят , по 1 олово в тиквата и край. Такива *** никога няма да станат нормални хора , никога.

32

Живота в Бг е рай

преди 12 години

Прокурорът по делото поиска присъди от 8 до 15 години за подсъдимите!Все си мисля че тези ще се отървати след време ще започнат същия бизнес!

31

hah

преди 12 години

пича е с тениска SUCCESS is the best REVENGE :D :D :D

30

бъдещ юрист

преди 12 години

до 24: Продължавано престъпление е налице, когато две или повече деяния, които осъществяват по отделно един или различни състави на едно и също престъпление, са извършени през непродължителни периоди от време, при една и съща обстановка и при еднородност на вината. Продължаваното престъпление е само едно и за него по общо правило следва да се наложи само едно наказание. Същевременно то включва няколко деяния. Обяснявам ти защо не си прав. Относно другите престъпления, поглъщат се от по-голямото

29

Сотиров

преди 12 години

Добре де, само не разбрах, щом тия са отвличали и са си признали и т.н., какво стана с Вене Сотиров? Нито една медия не пише за него. Нещо май и власта има пръстче тук....

28

Анонимен

преди 12 години

Сега доказателствата няма да са достатъчни и ще ги пратят да си отвличат по живо,по здраво.Никой няма да им лепне по толкова години,макат,че и тези са малко.

27

Дежа вю

преди 12 години

Такива процеси ги гледахме преди повече от година. Трябваше да замажем очите на ЕК и осъдиха Мургина на цели 5 г.затвор, а Сашо Томов - на 7 г. Осъдиха ги, надуха фанфарите : вижте ни, съдим справедливо и въз основа на морала (???) и оттогава двете дела кабардисват на първа инстанция без перспективи да се придвижат до САС. Така ще изчакат да мине срока на давност и ето ти двамата осъдени вече чистички като ангели, готови за нови успехи, този път в сферата на бизнеса! Гарантирано от СГС и САС!

26

Завистлив

преди 12 години

Пак ще има ''бонуси'' за съдиите преди Великден....ние да му мислим

25

Мнение

преди 12 години

Не съм сигурен как ще завърши това дело. Базирам се на съдийката, която води съдебният процес - Вили Магдалинчева. Дано стане нещо накрая и да има осъдени на повечко години, ама надали! Да не говорим, че лелките от САС вече са в готовност, облекли са черните раса и чакат да се включат. Ако някой от обвиняемите бива осъден, не се бойте, братя зайци- лелките ще намалят присъдите наполовина, а може и да оправдаят подсъдимите. Зависи от паричния поток насреща!

24

кривосъдие

преди 12 години

Наглите" пред финал. Присъдите ясни на 2 април -и следва обжалване и след това условни присъди със парична гаранция и мнооого подаръци тук таме

23

до 21

преди 12 години

Не е лошо Бг съд. система да отиде в Бразилия ,за да се ПООБРАЗОВА !

22

до 21

преди 12 години

Извинявам се за намесата ,НО:Колко пъти Бойко ще подканя Съд. система ------САМИ ДА СИ НАПРАВЯТ ----РЕФОРМАТА...?Защо ,като 1-ва точка ВИНАГИ ФИГУРИРА в Евродоклада за Бг ...:"Слаба съдебна система"...?

21

Анонимен

преди 12 години

Доста цинично от твоя страна, никъде в закона не е казано , че ако отвлечеш 11 човека , могат да те осъдят на от 8 до 15 години, това е наказанието за всяко едно деяние, тоест ако бяхме правова държава, въпросните мискини трябва да получат 11 * 8 до 15 години и отделно да бъдат съдени за опит за отвличане, колкото за рязането на пръсти ... какво да ти кажа , много са гъзарите дет се правят на мъже, но когато ножът опре до кокала болшинството получават жълто-кафяв синдром.

20

До 21

преди 12 години

АБЕ ДА НЕ ТИ ОТВЛЕКАТ НЯКОЙ БЛИЗЪК,ЧЕ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ

19

до 20

преди 12 години

Освен да е ,....г-н *** ,други нема!