45

Анонимен

преди 12 години

Всичко това се раздува заради изборите.Саркузи прави всичко възможно да си удължи царуването.

44

Анонимен

преди 12 години

Май нещо изтерясват повече от необходимото. Нема нужда от триста статии на ден, докато полицията приключи един банален случай. Или това е идеята - повече паника да се всява.

43

Анонимен

преди 12 години

Тия са гола вода, пълна излагация, какво го чакат още и му се молят.

42

Биг Дийл

преди 12 години

Голяма работа станала, един *** утепал други седем! Всеки ден требе да има такива радостни новини !

41

Анонимен

преди 12 години

Берлин. Кой е човекът, който хладнокръвно отне живота на три деца? Какво е накарало един 23-годишен младеж да поиска да постави Франция на колене? Мохамед Мерах се смята за вероятен извършител на седем убийства в района на Тулуза. Хората, които го познават, го определят като приятелски настроен и великодушен, пише германският вестник Ди Велт.Мерах е бил религиозен, но не практикуващ мюсюлманин.Отбелязваше Рамадана, това е всичко, разказва негов приятел. Сарко се спука като стара гума..

40

.

преди 12 години

То се знае Хизбула каква организация е и зад чии интереси седи.

39

Анонимен

преди 12 години

до 48 Да,трагедията е голяма за семействата на загиналите,но не е ли по голяма трагедия ежедневното избиване на жени и деца в Палестина в продължение на години....Според теб Хизбула е благотворителна организация така ли.

38

до 36

преди 12 години

Чакай бе момче, че ще се мъчиш, ще се мъчиш, но защо сам се наричаш ***?

37

THE TRUTH

преди 12 години

Да,трагедията е голяма за семействата на загиналите,но не е ли по голяма трагедия ежедневното избиване на жени и деца в Палестина в продължение на години....защо медиите не акцентират върху този терор който се налага върху мюсюлманите???А психическия тероризъм,който всяко едно правителство в Европа упражнява върху народа си...той как ще се коментира??? И сега когато се появи Мохамед да ни напомни за случващото се днес...всички са обзети от паника и страх.Всичко това не е нормално и справедливо.

36

Айде стига бе!

преди 12 години

Актив на Ал Кайда = Актив на ЦРУ. Бил под наблюдение, пък после го оставили да гръмне сума ти народ... т.е. оставен е да "се покаже" що за зъл гений е. И после службите ще си измият ръцете, като го гръмнат и ще се надяват хората да са доволни!

35

bomb

преди 12 години

Тоя да го взривят !!!

34

Анонимен

преди 12 години

До Иран чакай малко разработва ли Иран програма за ядрено оръжие , по принцип Иран постоянно отрича , но прави ли го или не и срещу кого е насочено това оръжие , може и да са мюсулмани но едно е иранци друго араби трето Пакистан и чак 4 идва Израел , а да не говориме за среднозиатските бивши съветски републики които имат малцинства в Иран, възела е много сложен.

33

Анонимен

преди 12 години

сарко отепа кадафито сега парички няма за избори, та се налага да прави подобни изцепки:))

32

до AH-64 Apache

преди 12 години

тея вертолети за никъв х... не стават и струват една камара пари. американците купуват руски вертолети за там и тяхните пилоти разправят че се кефят на руските вертолети били безотказни и леки за управляване, пък и евтини.

31

до Петьо-Евреи

преди 12 години

Ти сарко ли имаш предвид?

30

Анонимен

преди 12 години

До Иран стратегийте ги разработвате вие , чисто и просто искате ислямската иранска револоюия да се разпростре сред елия ислямски свят и постепенно дда навлезе и в Европа и навсякъде на света , простичко е като замисъл но невъзможно като испълнение.

29

AH-64 Apache

преди 12 години

вижте какво мога, AH-64 Apache в действие:youtube/watch?feature=player_embedded&v=FguAOoUg3ZY

28

Петьо-Евреи

преди 12 години

Този *** ще се мъчи до края на днитеси!!

27

Кутевист

преди 12 години

Ако беше в БГ платените *** щяха да плюят цял ден за ПР акции на Цветанов.

26

Професора

преди 12 години

Не обичам американците,но признавам,че те щяха да го застрелят или обезвредят в рамките на час.Не се учудвам,че Германия е прегазила французите толкова лесно през войната.