51

Християнин

преди 12 години

до 56:тъжно ми е за тебе заблудени човече...

50

@ 57

преди 12 години

Истинската религия е Християнската , исляма е измислица, изградена върху основата на истинската религия, затова за Аллах няма да чуеш в Библията , но за Исус ще чуеш и в Библията и в Корана. До 17-ти век няма как да са по-напред арабеските или айде ще кажа мюсулманите (защото не са само араби) , защото 16-ти и 17-ти век са познати като Златните векове на Испания , една държава , която винаги е закъснявала в културно отношение в сравнение с другите европейски държави, това за което говориш е станало по-рано , наистина мюсулманите са донесли много знания в Европа , техни , обаче и не техни , тъй като завладяват огромни територии и така наследяват събираните с векове знания на древните европейски цивилизации (гърци и римляни). Много се отклонихме от религията, наистина в началото са били толерантни с населението и са не потъпкали религията им, докато самите християни не са опитали да се освободят от арабите (много приемат исляма) , тогава започват кланетата и бесенето. Това наистина е едно светло петно в историята на исляма , макар и малко. За добро християнските кралства се обединяват и успяват да си вземат обратно целия полуостров.

49

bg

преди 12 години

V Siriiskata Svobodna Armia ima 6000 kato tozi i *** Sarkozi gi podkrepja.

48

Анонимен

преди 12 години

До 56 Мохамед за разлика от Исус е войн завоевател , не случайно в класаията за най-великите личности го нареждат на първо място пред Исус, били са и толерантни но и са се налагали със сила , без сила не става , но христянството в епохара на Ренесанса и с разпространението на Протестанстсвото се реформира , връща се към дълбоко забравените ценности от епохата на класицизма и най-вече гръцката демокрация , това го няма при другите религии и общества с това сме по различни и по успешни.

47

Анонимен

преди 12 години

До 24 ало дежурнуия от иранското послство , вземи се скрий.

46

Анонимен

преди 12 години

До 51 прав си исляма е по млад със 600 години от християнството , спомни си каква е била Европа 14 век , сега мюсулманите преживяват нещо като пубертет , до голяма степен той се дължи и на ролята която имат страните от Персийския залив като източник на ресурси през последните 60 години , те бяха забравен регион последните 500 години след Великите географки открития и сега пак излязоха на дневен ред.

45

@ 52

преди 12 години

Освен това си досаден.

44

Анонимен

преди 12 години

До 50 нали си умен , напиши нещо умно , може и да го приема

43

.

преди 12 години

Основата на религиите е добра , не са виновни религиите , виновни са хората , както при идеологиите , комунизма като идея е най-хубавото нещо , което би могло да се случи на иначе капиталистическия дух на хората по рождение (аз искам да имам още и още , да съм по-силен , по-велик и т.н.) , но тази добра идея съсипа цяла източна Европа. Същото е с християнството, една религия , която е надживяла инквизициите и гоненията , които са все още актуални за исляма , но ако и се даде възможност отново ще го прави , отново ще убива и тероризира , но това не е религият , а цървката , а църквата са хората , хората са виновни , не религиите , РЕЛИГИЯТА ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА и тогава няма да има по-правилна доктрина от нейната.

42

@ 49

преди 12 години

Много си *** ... като клишетата , които използваш.

41

Анонимен

преди 12 години

Do 44 въпроса ми е риторичен , ясен си ми и ти и отговора ти.

40

kakvo znaete za islq

преди 12 години

PI6ETE BEZ DA ZNAETE NI6O ZA MUSLIMANITE!OT SAMOTO RAJDABE IM SE NABVA V TIKVITE, NE V GLAVITE ZA6TOTO NE MISLQT, 4E HRISTIQNITE SA NEVERNICI. I NE E PROBLEM DA SE IZBIVAT KUDETO DA E.A V OSNOVATA E FAKTA, 4E HRISTIQNSTVOTO NE SE NALAGA S PRINUDA I E SVOBODNA RELIGIQ. MUSLIMANITE TRETIRAT JENITE I DECATA SI KATO JIVOTNI.PULNO POD4INENIE. SLU6AT NA-STARIQ A NE NAI-UMNIQ. RAZBIRAT DOBRE, 4E HRISTIQNSKIQ SVQT SE RAZVIVA A TE SI STOQT NA EDNO MQSTO I O TUK IDVA OMRAZATA. RAZBIRAT PREVUZHODSTVOTO NI

39

Анонимен

преди 12 години

Тоя е 100% агент на Мосад!

38

до 41

преди 12 години

Разбираш от религии, колкото Яне от политика.

37

Анонимен

преди 12 години

Стига приказки празни.Нека да го хванат жив и да каже защо убива и то деца.Службите го раблюдавали дълго ,а не го хванаха за да няма 8 жертви.Тъжно ,много тъжно за убитите даца и млади хора.

36

@ 43

преди 12 години

Ако формулираш по-добре въпроса си може и да успея да ти отговоря. Не живея в лудница , в крайна сметка какво искаше да кажеш ? Можеше просто да оставиш празно пространство по-долу.

35

Анонимен

преди 12 години

do 42 ти в кой свят живееш , май в някакъв твой си , такъв затворен между четири бели тапицирани стене.

34

.

преди 12 години

Жалко , че никой не търси екзекуторите на хилядите убити , изнасилени , бити , изтезавани от "омиротворителите" , ***-американската сбирщина от военопрестъпници ... справедливост ...една монета с две страни.

33

Анонимен

преди 12 години

Религиите са тумор който трови човешките души, без значение коя религия. Всички са едни и същи и общо взето проповядват едно и също, "Да погубим неверника". За това когато чуя, че някой се кълне в бога ми настръхва косата. В името на бог са извършени такива зверства, че ако го имаше отдавна да ни е затрил от лицето на земята. И първите му жертви щяха да са набожните и свещениците от всички религии.

32

Анонимен

преди 12 години

до 31Това е вярно, но се отнася ако една мюсюлманска страна или общност бъде нападната първа!Що не кажете за инквизицията, дето е погубила милиони невинни хора в Европа, а се занимавате с Исляма? Никоя религия не учи на лошо, хората изопачават религиите за своя изгода, политическа или икономическа!