126

дядо

преди 12 години

незнамако беше жива цоласигурно днешните управляващи щяха дя ся с жълто на гащитено за съжаление в българия няма нито цола нито цолокойто можа избягаостанаха овцете и пенсионерите

125

slivko

преди 12 години

Тоѝ Боѝко си има за кастрене, но от тоя няма по голем *** като лъже бабите и мисли че, е успял да излъже останалите. Аз се чудя на тия неговите що не му биха пръта. Щом си се провалил навън казали хората, но не и комунистите. То бива бива нахалство но чак пък толкова къкво мусе вика.

124

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Ако Бойко Борисов спечели втори мандат,пак ще му е виновно предишното правителство!

123

тройна комбинация

преди 12 години

Тоя що не отива да се целува с Доганя бе?

122

belalov

преди 12 години

Борисов никога не е виновен! Може да са комунистите, ционистите, предишните, европейците, министрите, танкиститите, но никога Борисов! Да сравнява Борисов с Левски, може само *** чел единствено Винету, или някоя футболна дружка на премиера назначена в митницата, през която минава контрабандата, която пречи на правителството да върже бюджета.

121

анонимен

преди 12 години

Бойко, следващите министри ги вземи от някоя детска градина!

120

Цола Драгойчева

преди 12 години

Другари,Вие сами може да видите тук, на живо как коварната империалистическа пропаганда подлудява синовете и дъщерите на пролетарската революция. Прочетете несвързаните брътвежи на другаря monke wilhelm. Нима по времето на развитото социалистическо общество се срещаха подобни неориентирани, дори бих казала - тотално изключени от обективната реалност другари? Разбира се, че не. Под вещото крило на БКП в България растяха хармонични и всестранно развити личности, които се превръщаха в творци и строители на развития социализъм, в опорен стълб на ВОСР и в крайъгълни камъни на прогреса и цивилизацията. Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!

119

monke wilhelm

преди 12 години

Б.Б е кукла на конци. Държавата се управлява...пардон - обира, от шепа евреи, които пратиха тук истинския управник - симеон дянков. Освен това защо делите ГЕРБ от БКП. Само да се лае е тъпо и типично за представителите на чалга културата. 53 депутати от герб са комунисти. А и тези неща нямат вече значение. Толкова зле не сме били дори при Луканов. При Жан беше заговор пак на ***. Боко и главочите около него ги командва 1 щатска PR агенция. А всички ние сме овце на входа на кланицата!!!

118

Анонимен

преди 12 години

Moje li greshnik greshnika da sadi ?

117

Анонимен

преди 12 години

132 наред ли си с мозъка??!!

116

НБФ(НаБабатиФ-лото)

преди 12 години

132, не се прави, че не си НФБ, та да имитираш масовка, другарЬО :)))Не на нас тези евтинки партизански номерца!

115

НБФ(НаБабатиФ-лото)

преди 12 години

НФБ, доста трябва да са я закъсали на Позитано, за да се доверят на такъв един никакъв драскаш като тебе :) Живи да ги ожалим.

114

Анонимен

преди 12 години

Борисов е толкова зле, че вече виждам Станишев като спасител. А винаги съм мразила комунистите.

113

Цола Драгойчева

преди 12 години

Другари, Всички ние помним как при другаря Станишев всички цени летяха надолу, а заплатите и пенсиите - нагоре! Бяхме на път да надминем дори Германия по БВП на глава от населението, а цените ни гонеха тези в страните от третия свят. Не другарят Станишев и другарят Овчаров сключиха неизгодните за България договори, другари - това са злостните клевети на продажната империалистическа върхушка, която си е поставила за цел да пороби прогресивния български пролетариат. Ние не вярваме на подмолните опити на световния империализъм да подкопае устоите на Партията, публикувайки в западния печат клевети за изнесени от другаря Станишев милиони. Та нима ако това беше вярно, другарят Станишев не би излязъл да обясни? Нима има по-ярко доказателство за невинноста на другаря Станишев от неговото презрително мълчание пред класовия враг на българската работническа класа? Венсеремос, другари! Ние ще победим! Ура, другари и другарки!(Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации. Викове "Да живее другарката Драгойчева", "Долу буржоазията", "Смърт на богатите, свобода и хляб за народа")

112

НФБ

преди 12 години

задава се борисово лято с купонна система!Ще бъдат гарантирани само стоките от първа необходимост и то с предимство за малцинствата!обещано от Герб!

111

НФБ

преди 12 години

страна с най ниски доходи на глава от населението в Европа!Бензин 3лв за литър до лятото!30процента скок на тока!скок на парното!скок на цените за хранителни продуктинередовни заплати!Обещано от Герб!

110

Анонимен

преди 12 години

Тройната коалиция окрадоха държавата и сега викат че друг бил виновен.

109

АЗ

преди 12 години

Борисов попари надеждите на цяла България!Остави ни да ни управляват некадърници, който съвсем съсипаха и без това опоскана страна.Тежко и горко ни на всички нас.Най лошото е, че всички мълчим и търпим като стадо овци.Това е .

108

Анонимен

преди 12 години

Бойко не е виновен , че майката природа го е дарила с по малко сиво вещество. Той просто толкова си може, управлението на държава да не е футбол или тенис /то и там трябва акъл , но доста по-малко/.

107

Анонимен

преди 12 години

Борисов виновен, че сергей дал пари на моника, които по стар комунистически обичай минали за по-напряко през Виена.