142

До Чулев

преди 12 години

Голям *** си. Ако можеш да се видиш отстрани - ще се намразиш.

141

Чулев

преди 12 години

Ivanova права си извинявам се!Може и да не е така като съм го написал, само предполагам.Наистина се извинявам беше гадно :(

140

Чулев

преди 12 години

Забравих да ви кажа-какво толкова се палите, че някакъв *** я прегазил! 100% си е лягала с *** за пари и със стари евреи!П.С.: нямам нищо против евреите за мен са нормални хора ,но просто нали на псевдо патриотите все те са им виновни и докато се плюят по форумите доста така наречени българки спят с тях за пари и после викате, че евреите са виновни за това, че били ***?!!!Патриот съм и има много свестни български момичета, но има и много ***, това е истината!

139

Чулев

преди 12 години

1. Колко и кои родители честни и работещи могат да си позволят децата им да учат в САЩ? Въпрос с повишена трудност нали така?2.На този свят случайни неща няма и най-често децата плащат за грешките на родителите си.3.Бог да го прости момичето, но нали се сещате с какво се е занимавал като танцьорка на частни партита. И вярвайте ми е правила много неща освен танците, поне по мои наблюдения с какво се занимават допълнително "частните танцьорки"!4.Сега ме псувайте колкото искате!

138

redordead

преди 12 години

Шефкет Чападжиев е най-успелият български бизнесмен в Америка. Преди повече от половин век пристига в САЩ със 75 цента в джоба. Работи като сервитьор, а по-късно успява да развие печатарски бизнес, с който изкарва първия си милион.има и други, няма сега да ги ровя вместо теб, това че е успял, не означава, че името му трябва да е известно...

137

Ils до 150

преди 12 години

Има такива хора, които се справят добре в САЩ. А що се отнася до престъпленията извършени от българи, нали ти е ясно че от потъващ кораб първо се изнасят мишките, така е с всяка страна, затова като дойдат чужденци тука и правят всякакви золуми.

136

Ils

преди 12 години

Така, че 145 запази си мнението за себе си. Момичето се е връщало след като е излязло с приятели на ресторант. Горкото момиче.

135

до 148

преди 12 години

ТИ знаеш ли колко успели българи има в америка, особено в софтуерния бизнес, знаеш ли колко българи работят в супер престижни университети и са ръководители на лаборатории?дай имена де !!! давай !май сте известни само с източването на банкомати ,фалшиви кредитни карти ,*** ,проституция ,пренасяне на наркотици от Бразили и все подобни неща . ще ме оспориш ли ?

134

Ils

преди 12 години

Не е задължително *** да имат белезникав цвят на кожата, съседите на село са ***, а едната им дъщеря даже има естествено рус цвят на косата - предполагам от повтарящи се еднакви гени т.е. роднинска връзка. Пък и като се спука презерватива по време на "работа" или още по-лошо като не се използва такъв, да не би да тръгне да търси бащата за издръжка ( ако можеше щяха ).

133

redordead

преди 12 години

кофти случка...Ден Хааг, абе ***, каква мечта бе? Да отидещ и да береш долари от дърветата ли искаш? ТИ знаеш ли колко успели българи има в америка, особено в софтуерния бизнес, знаеш ли колко българи работят в супер престижни университети и са ръководители на лаборатории?ТИ какво разбираш под мечта? Да живее в имение за 100 милиона долара и да кара кола със златни джанти ли?Бригадира ти каза право - има много по-голямшанс тук да те малтретират на рботното място, отколкото в щатите...

132

чужденец до 146

преди 12 години

защо тогава тука в Белгия проститутките българки са бели ? може би очите ми изневеряват или как става така

131

ДО 145

преди 12 години

Не , брад'чед ! Българските *** работят само като *** *** по чужбина .

130

чужденец

преди 12 години

а аз мислех че българките работят само като *** *** по чужбина ,имало значи кадърни личности . а иначе новината е много тъжна наистина

129

бивш бригадир

преди 12 години

Не разбирам какво ме питаш, какво разбираш под американска/българска мечта ? За едни мечтата е да осигурят комфорт и спокоен живот на семейството си, докато други мечтаят покоряват Холивуд например. Българи които са се уредили добре в САЩ със сигурност има, също така има и такива, които едвам кретат и не стават за нищо. В крайна сметка, ако човек е способен, то той ще се оправи и тук и там и обратното, това ти казвам.

128

Den Haag

преди 12 години

Znachi nepoznavach!Da, i az ne poznavam !Za tova stavache wapros. Krai na diskusiata.

127

бивш бригадир

преди 12 години

Какво разбираш под българска/американска мечта ? Има хора, които са живеят добре, уредили са си живота, докато други - не. Тук въобще не става въпрос конкретно за САЩ, навсякаде е така, има хора, които са работливи, пробивни и можещи - те се оправят, докато други по-мързеили, опитващи да минат между капките - те се провалят. В САЩ (и въобще навсякаде по света, вкл тук) няма нищо наготово, за да си постигнеш "мечтата" трябва да се бориш, това е. Въобще не става въпрос къде живееш, а какъв човек с

126

Den Haag do 139

преди 12 години

Zastoto pravich sravnenie s bulgarskite mutrodateli.pak pitam ?Poznavach li pone edin bulgarin v Amerika s sbudnata mechta.Zastoto az poznavam stotizi bulgari v Amerika koito ne sa.

125

бивш бригадир

преди 12 години

До Den Haag: И като американците не знаят къде е България, това автоматично означава, че отношението е лошо, така ли ? Нещо неориентирано ми звучиш. Аз интерес да мамя нямам, все едно ще спечеля нещо, ако говоря хубави неща за американците.Колкото до Европа, ами какво да ти кажа, определено съм се чувствал по-добре в САЩ, отношението е по-приятелско просто, за мен европейците (особено стане ли въпрос за източноевропейци) са си шовинисти.

124

Den Haag, do133

преди 12 години

Bil sum 4 puti v USA po 3 meseza, taka che govorq istinata.Pokajimi pone sdin bulgarin postignal mechtata si v Amerika.

123

Анонимен

преди 12 години

Всички "нисши" раси ***- ***. *** и т. н.