162

Анонимен

преди 12 години

prost narod maiko da gniete v ada dano tiq kadeto obijdat tova prekrasno slunce tozi ot gore gleda i nqma davinagi da pribira prekrasnite hora vreme e da po4ne da si pribira versiite zlobni hora ne6tastnici ne zabravqite 4e i vie vse nqkoga 6te imate deca ili moje bi imate gospod da pazi va6ite no neka gi opazi.........

161

Анонимен

преди 12 години

izrooooooooooooooooooood pri neq da otide6

160

Анонимен

преди 12 години

Хиляди коментари се изписаха, някои от тях ужасяващи /не им прави чест/, но за съжаление си е отишъл еднин КРАСИВ и ТАЛАНТЛИВ човек, който прослави отново нашата държава за пореден път по този злощастен начин. Защо сега трябваше да научим, че такива хора се раждат в България и отиват в Америка да им даде шанс да развият възможностите си. Това прекрасно дете е тръгнало от нашата държава за да го види целият свят, че макар родило се в малка държава има смелостта да докаже че МОЖЕ и е една страхотна балерина. За жалост не успяхме да видим нейният възход. Не и беше дадена тази възможност. Нека почива в мир и там където е сега има възмездие. Пожелавам много сили на милата и майка и цялото семейство, да се радват тези родители че са създали и възпитали човек с достойнство.

159

Момиче

преди 12 години

Моля АДМИНИСТРАТОРИТЕ да изтрият неуместните постове! РОДИТЕЛИТЕ ЧЕТАТ ТОВА! Подобни изказвания са ПРЕСТЪПНИ. След като има ***, които не могат да уважат нито паметта на едно прекрасно момиче, нито болката на близките, затворете темата!!!

158

Stan

преди 12 години

Chulev, Chulev ma si prost kato ***, kolko jalki i sme6ni sa stanali balgarite, kakvi prostoii samo se redqt tuk, a deteto go nqma. Zatova ste v Bulgariq i 6te si izgniiete tam !!!!!

157

den haag

преди 12 години

Имам чувство , че тези които пишат глупости са *** или ***, с цел да оплюят българите.

156

байо от село

преди 12 години

За писачите по-долу :Ей,нерези ,огънят гори далеч от дома ви ,затова знаете много да лаете.

155

Момиче

преди 12 години

Явно няма кой да спре лудите неосъществени мъже. Недостойни сте да я гледате дори, гнусни червеи! Това е гавра с паметта на момичето, изтрийте ги най-после тези постове и ако трябва затворете темата!Този свят не може да търпи съвършенство, може би затова Бог прибира ангелите при себе си.

154

Вал

преди 12 години

Не прави чест на журналистите да пишат , че родителите са взели решение да спрат поддържащтата дишането апаратура това не е вярно ! Аз бях там тя почина към 7 сутринта, пулса и спадна до 30 след което на монитора се показа права линия. Родителите са съкрушени и всички вие които пишете глупости си помислете как бихте се чъвствали ако това дете беше вашето ?Изключително талантливо , умно и красиво дете, бог да я прости!

153

Данчо

преди 12 години

Ей,***!Млада жена,Българка!Какви ги ръсите,*** недоносена!Жалко!!!!Мир на праха и.

152

еню

преди 12 години

дано *** мине с условна присъда, сигурно не му е харесало как духа и затова я е сгазил!

151

?

преди 12 години

Ако не си осъзнал глупостта си...то си поредния жалък "елемент"! МИР НА ПРАХА И!

150

Анонимен

преди 12 години

от къде е имала пари за ресторант?

149

nekoisi

преди 12 години

cheta tuka vikam si ebasimuchno mi e za Bulgaria iskam da se vurnano kato cheta tuka..............i vijdam kvo?zavistliv pluesht po tragediata na horata ***.....za jalost 80 % ot stranata e naselena s takuv tip boklukmalko dobri hora ostanahadam mai nema da se vurna

148

Хан Крум

преди 12 години

Жалко за красивото дете. Съчувствам на близките и. Като видях гнусната черна мутра на ***, който я е убил си помислих, че на маймуните не трябва да се дават каквито и да било права - дори и шофьорски. Трябваше да си останат роби.На плювалниците по доли ще кажа само, че това е бяло, красиво българско дете принудено от условията в България да търси препитание и реализация в чужбина. Жалко, че младежите ни ни напускат а тук остават само чалгари, мутри и ***.

147

Цонева

преди 12 години

Засрамете се,не завиждайте,дори и да е танцувала - какво от това-икарва пари за да учи.Не всички българки са ку.ви.А Вие големите български мъже къде сте да начертаете за кадърните жени по-друг,по-добър живот или само си чешете езиците и чакате жените да ви хранят,слогуват! Болно ми е ,че има такава злоба,завист и умраза към успелите,талантливи българи. вместо да пишете глупости,помислете за един угаснал млад живот и за родителите й.Почивай в мир мило дете,дано си в по добър свят и танцувай!

146

до Чулев

преди 12 години

Защо ? На колко си години ...не че има значение....

145

dindonkas

преди 12 години

smurt za izrodaaaaaaaaaaaaaaa

144

БГ-съдия

преди 12 години

Да идва да го съдя аз. Половин милион за мен и близките на сгазения плащат за потрошките на колата! и нещо за адвокати и следователи де... само бедните лежат по затворите

143

Freedom_People

преди 12 години

Защо не пишете в България как олигархията гази наред българските работници като Рая, милицията на Цецо Крадецо и Лумрен Петкоф Запалката има инструкции ако станат протести като в Сирия да се изкара цялата военна техника е българите да бъдат смачкани като рая. Време е да им потърсим сметката на олигарсите в България - с чия протекция и подкрепа се източва държавата - защо вдигнаха цените с над 30% за една зима цената на бензина за да може да се пълни джоба на Валентин Златен и кръга Си Банкя . Трябва референдум до НАТО и ЕС за военна намеса в България като основание финансов геноцид. Нека им дойде като гръм от ясно небе на заптиетата олигарси и техните марионетки като Бойко Тиквата от Си Банкя. Ако се направи такъв граждански инициаран референдум за военна намеса да им дадем само съдебната власт милицията и ВКР частично отказване от суверинитет в полза на демократичен алианс Англия,Франция и Германия. Гарантирано след няколко месеца бензина ще е 1 евро а заплатите от 1000 до 2000евро а цените ще бъдат намалени понеже спекулантите олигарси ще бъдат наказани и обесени като Садам Хюсеин и Кадафи!