29

Анонимен

преди 12 години

добре че незнаем при тяхното управление какви пари са вземали или хонорари както ги наричат не било едно и също????????

28

vking

преди 12 години

Г-н Местан през последните години се изявява като ментор и тръгва на нож да оправя проблемите на държавата, като най-вече лобира за етнически турци. С блестящия си български език и опакован в модни костюми, той налага погрешното впечатление за рутина и компетентност. Всъщност комуникира с отработени поръчкови, предварително наизустени фрази. Разбира се, Местан не е компетентен по нито един въпрос в дълбочина, освен вероятно по филилигия и партийно строителство.

27

kasata

преди 12 години

Вие какви пачки надиплихте бе Дпс Бсп Ндсв а така вадете си керливите ризки само , че по сериозно какви са тези смешни суми , дайте нещо за банковите сметки в чужбина......

26

простака

преди 12 години

Ако един новоназначен служител е взел 950 лева, а друг стар служител от същото министерство е взел 50 лева, това ще рече ли, че двамата са взели средно по 500 лева?

25

анонимен

преди 12 години

ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО С ДЯНКОВ УНИЩОЖИХА ВСИЧКИ ФИНАНСИ НА БЪЛГАРИЯ.ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛЮЯТ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА.ТЕЗИ ГОСПОДА ВЪОБЩЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЛИЧНИТЕ ОБЛАГОДИТЕЛСТВАНИЯ КОИТО СА ЗА СМЕТКА НА ДАНЪЦИТЕ ПЛРАТЕНИ ОТ ХОРАТА.БЪЛГАРИ,ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ И МНОГО ДОБРЕ МИСЛЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА СЕГА И В БЪДЕЩЕ.МНОГО ВНИМАВАЙТЕ!

24

Анонимен

преди 12 години

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ - ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА БОНУСПРЕДИ ТЪПАНАРИТЕ ПОЛИТИЦИ И *** ДРАСКАЧИ ДА ПИШАТ И ГОВОРЯТ ПО ВЪПРОСА ТРЯБВА ДА ПРОВЕРЯТ ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКА

23

НФБ

преди 12 години

поръчкова статия...целта е дон боко и компания да спрат ДМС на всички по веригата и да се получава една гола заплата от 3 те милиона балами!ако на 3 милиона балами спрат ДМс макар и по 500лв годишно/ месечно по 40лв / това прави 1.5 милиарда за бюджета на дон боко и неговите обръчи от фирми ! а стадото да духат супата и с тези и без тези 500лв ще са прошляци каза вицето дон цеко!

22

Ganji

преди 12 години

Какви 500лв. бе еййй мизерници кой ви дава тези данни по 150-200лв са взети АЛООООООООООООООООООООООООООО

21

Валент

преди 12 години

Защо в днес .бг се пишат статийки за несъщественни неща ? Защото това не пречи на властта, нали ? Има много по-големи проблеми от 500-те лева взети от някой държавен чиновник.Прах в очите на овчето стадо е това. А иначе Доган ефенди е недостижим.Аферим Догане !

20

Доган

преди 12 години

Плюйте,дрънкайте каквото щете,майната им дърпайте ,но факта си е факт от Доган ефенди по добър български политик макар и турчин във Балгарйя нямаме ! Посочете ми един който да е по добър от него,айде измислете го ако можете,някой който разбира от политика! Койни е крив,че такъв българин поне за сега няма! Когото и да изберем ще е продажник. Ако Доган беше във Катар,не измислени от Винету 100 мил. евро инвенстиции щяха да влязат във държавата а 10 пъти по 100 и ЕМИРА щеше да го приеме като ЦАР!!!

19

Комуна

преди 12 години

Браво на съратниците от ДПС, точно така приятели разкрийте ги.

18

М.К.Р.

преди 12 години

Ще ви изколям до 9то коляко !!!!!!!!!!

17

Капитан Петко Войвод

преди 12 години

Местанчо,бонусите ги раздавам АЗ...и такъв бонус съм ти нагласил,че ще ти държи влага докато до смърта ти...а тя не е далеко...

16

До 16

преди 12 години

Гледай да не те разбере Миро Ризата и личния му кмет на обшина Г.Оряховица че и тези 360 лв. ще загубиш...

15

Чиновник

преди 12 години

Ние бонуси сме взимали и ще продължаваме да взимаме. Имаме да контролираме тотално лумпенизиран народ, който непрекъснато върши глупости и затова ни се полага подобаващо заплащане. Народа може и да мрази властта, но трябва да знае, че и властта мрази народа, а това в по- важното. Ние сме по- силните и закона е винаги на наша страна.

14

мангу

преди 12 години

многу честен туй местана в опозиция бе, дайте пак да си го изберем, че да си крадне още.

13

до 20

преди 12 години

Намери си нещо по забавно от колкото да ръсиш простотии....всеки се спасява по единично от 20 години......

12

Ужас

преди 12 години

Хората спират да си плащат сметките и задълженията масово! Задлъжняват е меко казано! Все повече хора не ползват колите си! Това може и някой да ги радва, но това пряко означава, че хората нямат никакви средства! Не потребляват и не харчат! Всичко се завърта в една спирала! Държавата не се разплаща с фирмите, те не се разплащат помежду си, не плащат на служителите си! Лева отдавна губи ликвидност и от хиперинфлацията ни дели валутния борд! Положението наистина е критично! Не се лъжете от тв-тата

11

Анонимен

преди 12 години

В зартвора.

10

Анонимен

преди 12 години

Агент на ДС да говори за морал?Аре нема нужда.