28

Анонимен

преди 12 години

ЕДНА УМНА ЖЕНА И СЪЩО ТОЛКОВА СМЕЛА!

27

Катара

преди 12 години

Коя е тая грозна катърица на снимката ууееееее тая луда ли еееее и за *** не става

26

Анонимен

преди 12 години

И какво е направила?

25

Анонимен

преди 12 години

Поредния човек на Доган, издигнат на висок пост от ГЕРБ.

24

АНОНИМЕН

преди 12 години

Тая кротка не може да стои. Готова е за веякакви постове и ги приема по всяко време. Болна кариеристка.

23

nemam nervi

преди 12 години

След плюнките по Костов и наградата не закъсня

22

Анонимен

преди 12 години

А БОРИСОВ ИНАЧЕ ГОЛЕМИ ГИ ХВЪРЛЯШЕ КАТО МУ ПРЕДЛАГАХА ДА ПРЕДЛОЖАТ ЕКСПЕРТИ , ТОЙ КАЗВАШЕ КАКВИ ЩЕ СА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ РАБОТА? А ЕТО КАК НА ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ ЕКСПЕРТ - ИЗГОНЕН ОТ ТОКУДА! 1 ГОДИНА СТОЯЛ НА ПОМОЩИ СЕ РЕАБИЛИТИРА ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ПРЕД ПЕНСИЯ ! БРАВО БОЙКО - ГОЛЯМ СИ ...ПОПУЛИСТ!

21

Анонимен

преди 12 години

НАМЕРИХА НА БАБЕТО КАК ДА СЕ ПЕНСИОНИРА 2 ГОДИНИ ОТАВАТ ДО ФИНАЛА НА МАНДАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НСИ - А ЕТО ЧЕ И НА ИНДЖОВА И ТРЯБВАТ ТОЛКОВА ДО ПЕНСИЯ! КАКВА ИЗНЕНАДА! АКО МОЖЕ БОЙКО И НА ДРУГИТЕ ЖЕНИ НА КОИТО НЕ ИМ ДОСТИГАТ 2 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ СКЪПО ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА РАБОТА ДА НАМЕРИ!

20

Анонимен

преди 12 години

*** твар е тая кобра! Многократно е продавала интересите на страната.

19

Реалист

преди 12 години

"Бившият служебен премиер и единствената до днес министър-председател на България Ренета Инджова поема председателското място в НСИ."Първото изречение направо кърти мивки. България има доста министър-председатели до днес - тя не е единствената. В друго е единствена - тя е единствената ЖЕНА, която е била министър-председател на България.

18

един лаф

преди 12 години

"Щом е политик ,...тури си го на оная работа ,за да не ходи пеш"....!

17

СЪБРАХА СЕ ...!

преди 12 години

Масларова,Инджова ,Кунева ......?

16

Друг

преди 12 години

Аха казваш оплаквала се е и като цитираш що не кажеш в кое точно предаване го е казала ... Щото и аз го гледах ама не каза май точно това :) Или само така да плямпаме ...*** такъв ....

15

Реалист

преди 12 години

Ренета Инджова завършва през 1975 ВИИ в София и остава като преподавател по ПОЛИТИКОНОМИЯ. След 1989-та, тя подобно на Иван Костов и Луджев, става икономически съветник на СДС, демек и тя с съветите си е спомогнала за съсипването на България. Помним и какво стана от октомври 1994 до януари 1995 - разсипията продължи с пълна сила.

14

до 15

преди 12 години

Има ли в Бг една жена в политиката със ---ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО,......щото аз не познавам такива ,а коват закони ?

13

е

преди 12 години

Друго си е твоите приятели да са на власт-от метачка в САЩ-директор с космична заплата в Токуда,после пак чистачка+соц. помощи-и пак висока администрация,с добри възможности за крадене...Явно някой нещо връща,по некадърност и алчност това управление направо постави междугалактически рекоди.Дано отцелеем до изборите,че с управленското безумие и космическите цени на всичко,ще ни уморят.

12

до 15

преди 12 години

Нали е честна бре...?

11

До 7

преди 12 години

Напротив, раждала е - има дъщеря, развела се е.

10

Анонимен

преди 12 години

Сещам се че преди около месец Инджова се оплакваше пред медиите че чистела входове за да се издържа и ето - чудо! Председател на НСИ. Не че не заслужава, но си мисля какви статистики могат да излязат оттам (в знак на благодарност към светия ББ). Ще расте благосъстоянието на българина (в синхрон с одобрението към светия).

9

само в Бг

преди 12 години

А младите да чааааакат,за работни места ...!Егати и бабичките ....,като Цола Драгойчева ще се влачат ,само и само да заемат ДЪРЖАВЕН ПОСТ!