48

до 65

преди 12 години

Защо е нужно да разбира ? Търси се за човек работа ,а не обратно

47

Анонимен

преди 12 години

ЯВНО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС - ПИШЕШТИТЕ КОМЕНТАРИ СА В НЕВРЪСТНА ВЪЗРАСТ СЛЕД КАТО НЕ СИ СПОМНЯТ НИЩО ЗА ГОСПОЖАТАТА ТЯ БЕШЕ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯА ВЕРОЯТНО НЕ СЕ ПОМНИ ЗАЩОТО НЕ Е ОТКРАДНАЛА И СТОРИЛА НИЩО ЛОШО

46

интересно

преди 12 години

Интересно, какво разбира Инджова от статистика, от икономия разбрахме.....

45

Анонимен

преди 12 години

тая същата дето беше изгонена от токуда, дето изля помия срещу сдс,ееееееее вожда и се отплати.

44

Д-р Хаусов

преди 12 години

ГЕРБ в страшна паника. Усещат мизерниците какво дърво ги чака много скоро и трескаво търсят с кого да поделят отговорността за провала си. Изкопаха Инджова от нафталина и се оглеждат за други. Ухажват Кунева и Орешарски, но там номера няма да мине. Пълни мизерници!

43

Познавам Ренета

преди 12 години

Работихме заедно в "Токуда". Някой я нарече алкохолик и беше освободена от болницата. Ренета пие като вол, но тя никога не е имала поведение на алкохолик. Изобщо не и личи, когато е изпила 700 - 800 млл. ракия. Пуши по 2-3 кутии цигари на ден, но това не може да бъде упрек. Не зная да се е лекувала от алкохолна зависимост. Тя е интелигентен човек, на никой лошо не е сторила, освен на себе си.бившия и съпруг Славейко, падаша възнак на 300 млл.ракия. За това тя го напусна.Несъвместимост !

42

ЕВРОСТАТ

преди 12 години

БЕЗРАБОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ КЪМ 31 12 2011 СА СТАНАЛИ 312 000 /ТРИСТА И ДВАНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ / ,КАТО 75% от тях са на възраст 25 години ,АЛОООООООООО ,,управниците,, НАКЪДЕ НИ ВОДИТЕ ОЩЕ ,мухала не върши работа ,само мирише и за това се забелязва .

41

от скрина с нафталин

преди 12 години

Гербавите започнаха да съживяват политически мумии.

40

от НСИ

преди 12 години

Честито на г-жа Инджова, и да не забрави като отиде в НСИ да направи един одит...

39

Анонимен

преди 12 години

В 100% гадост, дори и 0,01 процента анти-гадост има значение. Аз съм за госпожата, която е без къщи на Драгалевци, без хотели по плажовете и може би с някакви все още запазени мечти за демокрация. Иначе знам от студентите на Костов, че и тя не падала по далеч по гадост.

38

Анонимен

преди 12 години

тази жена-експерт от кой кръстопът е моля?

37

Анонимен

преди 12 години

Тя е като Пената.Викат го в ЦСКА когато няма кой да застане начело.Същото е и с нея.Лошо не сме видяли от тази жена.Беше служебен премиер за кратко и не съм чул да е откраднала.Значи става.

36

Анонимен

преди 12 години

Въпрос:Как наричаш жена пред пенсия? Отговор : БабаВъпрос:Как наричаш експерт който не може да си намери работа повече от една година?Отговор: Трайно безработенВъпрос: Кой подготви фалита през 1997 година на страната?Отговор: Ренета ИнджоваКакво е правила 10 години в Америка?Отговор : НЯМАИСТИНА ЛИ Е ЧЕ И ОСТАВАТ 2 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ?ИСТИНА Е !КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОЙКО МЪЛЧИ!

35

diavolcheto

преди 12 години

Просто ще отмина с презрение думата " бабето", с която наричаш Ренета Инджова!Имам една много подходяща за теб, римува се отлично с употребената от теб, но няма да я използувам, защото уважавам първо себе си и, после, жената от снимката.Но ще ти кажа само едно: ако всички политици бяха поне малко толкова родолюбци, отговорни, честни, знаещи, можещи и работещи, колкото Ренета Инджова го правеше ( и ще продължава да го прави, без значение къде е и какво работи ), то България отдавна щеше да бъде рай.

34

бим

преди 12 години

метеш входа - председател на нси ставаш, големи чудеса стават в тая държавица бре !

33

ГЕРБавия

преди 12 години

Леле-е-е-е-е........ УЖАС !!!!!! Ренета Инджова е по-луда, много повече луда, отколкото да разбира от някаква си статистика. С математиката е скарана - знае само да смята в екскурзии /например до Париж/ или в хиляди....... За такова ГЕРБаво правителство - гербава шефка !!! Горко на НСИ и хората там....

32

...?

преди 12 години

На тая ,поне дипломата и е ---редовна !

31

Историк

преди 12 години

Ренета Инджова и нейният финансов министър профукаха възможността в края на 1994 г. да намалят с няколко милиарда долара външния дълг на България. По това време поради кризата в Мексико, цената на брейдитата беше около 0,2 $ един долар дълг. Но пуста и некомпетентност у тази жалка женица ни излезе солено през носа. Вече близо 20 години няма отърване от тези брейдита

30

Анонимен

преди 12 години

НАМЕРИХА НА БАБЕТО КАК ДА СЕ ПЕНСИОНИРА 2 ГОДИНИ ОСТАВАТ ДО ФИНАЛА НА МАНДАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НСИ - А ЕТО ЧЕ И НА ИНДЖОВА И ТРЯБВАТ ТОЛКОВА ДО ПЕНСИЯ! КАКВА ИЗНЕНАДА! АКО МОЖЕ БОЙКО И НА ДРУГИТЕ ЖЕНИ НА КОИТО НЕ ИМ ДОСТИГАТ 2 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ СКЪПО ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА РАБОТА ДА НАМЕРИ!

29

МиТак

преди 12 години

Егати, тук е пълно с шизофреидни ***. Ще повърна от отврат. Егати българите- гадни и завистливи.