129

Да е.а ибрикчиите

преди 12 години

Яне, Яне, пу..о овча помашко-македонска ***.............

128

belalov

преди 12 години

Яне Пинчера се изказа. Уволни Борисов, сега уволнява Първанов, после ще уволни Кристалина, докато накрая дойде жена му и го прибере у дома да не се излага!

127

Найденов

преди 12 години

Е наистина не разбирам защо медиите лансират един политически труп като този горе на снимката?????Ту с тези,ту с онези,ту за,ту против,ту боли ме,ту сърби ме!Това човече май си въобразява,че пак ще влезе в парламента !!!!

126

Аз

преди 12 години

Го*но

125

АНОНИМЕН

преди 12 години

Жалък клоун!

124

do 130

преди 12 години

Ей червен червей.Не маниполирай хората с твоите статистики.Безработицата започна още в началото на крадливия преход на комунистите.Помним Виденовата зима,когато нямаше бензин и хранителни продукти.Икономиката в момента е в ръцете на бившите комунисти и настоящи" бизнесмени".Именно тия "бизнесмени" с подарени им сгради,машини,червени куфарчета с по 1 000 000 долара какво направиха? Машините отидоха на скрап.Единствения им бизнес беше тоя,бизнес присъщ на ***.

123

ЕйййййЯнееееее

преди 12 години

Яне,Яне кресливо агне!Някоя червена петолъчка ли ти е избила, що ли. На зла круша ,зъл прът!

122

Анонимен

преди 12 години

Само преди месец,палачинката на тоя КРЕСЛЬО,беше съсвсем от различно тесто...*** СМОТАН,А НЕ ПОЛИТИК!

121

Анонимен

преди 12 години

Янке - МЛЪК!ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В РОДИНАТА МИ Е: - Увеличаваща се безработица...*))) - Намаляващ с бързи темпове износ... - Намаление на преките чуждестранни инвестиции... - Тревожно високо равнище на брутния външен дълг... - Значителен спад в промишленото производство... - Сериозно забавяне в ръста на кредитиране... - Ниска производителност...

120

Анонимен

преди 12 години

Alo , Jane, za Parvanov si prav, no za Traikov-ne!!!

119

Един Гет

преди 12 години

Браво на Яне!!!Не забравяйте народа и не се поддавай на манипулацийте на Боко..ще ти изиграе лоша шега..

118

Smurf

преди 12 години

За Янето има много кратко звучно и точно описание със звучната турска дума - ***

117

бай Иван

преди 12 години

Браво Яне.Не им обръщай внимание на плашипутарниците ***,които яростно защитават агент Гоце и неговите превилегии.За фашист и ком унист никакви привилегии.

116

дядо

преди 12 години

едно от лошите качества на българинакоето отнема част от енергията му да се връзва на всякакви глупостии по някога така се вживява да се пребориили да нормализира олигофренията че се отклонява от същественните нещавярно е че има заинтерисовани той да се занимава с подобни темино крайно време е да се съсредоточи върху реалните нещатогава от самосебеси подобни теми ще отпаднат

115

Распутин

преди 12 години

Яне, замълчи, че като почнеш да плюеш по Гоцэ, ще вземеш да му дигнеш рейтинга... Хубаво си плюеше по Борисов, я вземи пак да го уволняваш!

114

evgeni

преди 12 години

Господин Янев,убеден ли си в това което правиш ?! Когато защитаваш някаква теза или кауза,би тръбвало да знаеш дали е в услуга или срещу народа си относно "политиката" и "Лаврирането".Господин Янев,след като си толкова силен в доводите и фактите,с които излизаш медийно,би трябвало да знаеш ,че позицията с която защитаваш делото на Борисов е бъдеще с предвидим завършек.Не си човек безчувствен,нито глупав ,нито зъл човек и все пак в "схемата",която са те заблудили не е благоприятна за България.Ако ти кажа,че това е моята позиция относно последните събития и предходните,ще кажеш-въпрос на свободно изразяване на мнение,и все пак те моля да преразгледаш политиката си относно прилепването ти към една престъпна Структора,предвидена и изработена за ограбването и погубването на българския народ и наречена условно АБВ.Добър политик си ,също си предвидлив в следващите си политически ходове,но прости ми,ти бе брурално въвлечен по параграв: "Омаломощен и принуден",нещо подобно по начина по които бе елиминиран и Волен Сидеров,но с разлика на това,че спечелиха твоето благоразположение.И все пак това се слуцва колкото и неприятно да ти прозвучи -За продължаването на АБВ Енергийната мафия за която ти евентоално и не предполагаш..Преразгледай най-новата българска история след 89-та.Не учавствувай в политико-икономическия акт на ограбване на страната ни.Има и външни фактори,но ако българските политици се боят от Бога и обичат народа си,не би се получило това което е.Яне бъди патриот, но не бъди и ти ***.Така,.че преразгледай позицията си не с емозии,но аргументирани и логично,защото би могъл.Ако ти кажа ,че между българските политици има и птриоти,но не са от генномодифицирания ГЕРБ,но разчитам ,че ще откриеш вярното коалиране,което ще е в полза на българите,е все пак мое мнение,но виж и ти твоята сила за какво се използва ?!

113

Анонимен

преди 12 години

Яне, на теб ти трябват три жени: едната да те държи за ръцете, другата да те държи за ушите и третата да ти *** в устата, белким млъкнеш. Цяла България ти се смее. На времето имаше трима Тошовци дето разсмиват България: Тошо Колев, Тошо Козарев и Тошо Живков, сега си само ти. *** в цирка, не че народното не е цирк, ама по друго си е под купола.

112

protivore4ie

преди 12 години

това, което иска янето в момента, няма как да мине, защото влиза в противоречие с конституцията - не може да има закон с обратно действие - първанов вече е в "заварено положение". Но Янето трябва да си лае, лае... па белким някой се сети за него. Неговото си е болестно състояние. така че не му обръщайте внимание. Най-добре да си го прибират на 4ти километър.

111

pege

преди 12 години

Тоя само се пъне и дига пушилка, иначе нищо не става.Де се вика *** за каца не стая камоли нещо по-сериозно.

110

Анонимен

преди 12 години

нервиран гей - лоша работа! Скубе, плюе, драска...мани мани :)))