27

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм съчувствал на тежкия живот на американските трудещи се, особенно на чернокожите в бруклин и тяхната справедлива борба за повече дрога и свобода.

26

ганьо

преди 12 години

абе щом е работа не ми я хвали

25

Човекът Евро

преди 12 години

Правя своите милиони, чрез моя ум и работоспособност. Колкото и да съм натоварен и стресирам от борсата, винаги намирам време да отскоча до Хайделберг за уикенда или да разпуснем с колегите и най-елитните немски про***тутки.

24

Човекът Долар

преди 12 години

Правя хиляди банкови операции и умели спекулации на борсата, наистина е натоварващо, много от колегите ми душат чичо Коко, за да смогнат на бързината и 14те часа работен ден. Аз само по партита с най-елитните манекенки на Ню Йорк прибягвам до белия прах.

23

Анонимен

преди 12 години

Edno mazno,goliamo,mirizlivo izprajnenie,izhojdam nad celia vi wall streer misleno!!!Takova gnusno,proizvedeno ot balkanite kato za vas,sled pianska vecher poliata s mnogo tvard alkohol i obilno iadene na liuti parjeni krilca ot kentucky,s koito e potushen pianskia glad predi liagane!!!Izprashtam vi celia tozi sutreshen material misleno,na vsichki vas,koito upravliavate tazi finansova mashina,koiato pogubi sveta!!!Aman ot vashite cifri,lihvi,smetki,krizi i t.n.DA JIVEE DOBRINATA I DUHOVNOTO!!!

22

Да бе!

преди 12 години

Ето защо Миленчо, Николайчо, Любка, Дянков изоставиха сладкия си живот там и дойдоха да се трудят за нашето добруване. Хвала им!

21

приятел

преди 12 години

хаххахахаахахах, ти като работиш на Wall Street, странно до тук ли стигна да пишеш в в този сайт, хахаххаххаа, ти вероятно имаш психически отклонения, ама това между нас, нали?

20

до 18 от Бг-студент

преди 12 години

Ако работеше на Wall Street,нямаше и да си чувал за новинарски сайтове,защото там нямат време да сънуват,камоли да четат новини.Който си мисли,че банкерчетата там не работят е в голяма грешка.Не съм ходил в Ню Йорк,но живея във Франкфурт.Офисите в небостъргачите често светят и до 23-24 часа,а понякога и до по-късно.Преди карах пици.В Германия в неделя много малко хора работят(магазините изобщо не си го и помислят).Късно вечерта в неделя съм доставял пица не веднъж на изстръпнали банкерчета...

19

муспи

преди 12 години

Паразита защитава честа си: - "Да, но само как работя, по 100 часа седмично". В тези 100 часа влизат и фитнесите, безплатната храна (богатия е такова същество, че ако трябва да избира между 3 часа за ресторант и 20 минути безплатен обед, ще избере безплатното), симпозиуми по банкови дела в скъпи курорти, и делови срещи с бизнес партньори в скъпи ресторанти - в този случай безплатни де, и недаване на никой информация къде се намира в момента и утре къде ще работи.

18

до 10

преди 12 години

Не е ли Nihil novi sub sole?

17

айде недей!

преди 12 години

То се вижда, Финансов Хончо, къде си цъфнал, щом висиш във форума :-))))

16

Финансов Хончо

преди 12 години

Аз работя на Wall Street и благодарение на личностните си качества съм преуспял, с триетажен апартамент в Ню Йорк, костюми и ризи по мярка.Стресът е за слабите и неможещите.

15

Анонимен

преди 12 години

Трябва да ги провесят по уличните лампи на Wall street да си починат малко.

14

Анонимен

преди 12 години

Дрън-дрън....решила тя да става медийна звезда и да си вади парите с "проучвания" и интервюта. То ако ставаше така тези от БАН щяха да се пионери в правенето на пари с "проучвания". Повярвайте ми, банкерите в повечето случаи само гледат едни екрани, докато решенията се вземат от компютри. Но нали за да вземаш много пари трябва да имаш вид на работещ и да изглеждаш съсипан. А и работата е повод да се ходи на партита, вместо да се върнеш при "милото" у дома. :-)

13

до 6

преди 12 години

Според мен статията не е за да им съчувстваме, а за да не им завиждаме! Да си поставяме истински приоритети - децата, семейството, приятелите.

12

Анонимен

преди 12 години

Горките мили банкери от WALL STREET - ако толкова им се скапва живота там, да ходат да берат ягоди в англия или да гледат овце у нас! - за здаве и берекет!Айбе бегайте с тая простотия бе!

11

до 5

преди 12 години

Не Кодекса на труда определя правата и задълженията на Инспекцията по труда... Много от нещата, за които говориш, са ясни. Но какво може да се направи по въпроса и защо това е така, е съвсем различна тема на разговор...

10

A

преди 12 години

Nil novi sub sole...

9

Анонимен

преди 12 години

"Има ли още...банки в Щатите,аз знам че някъде към 150...фалираха.Едно време ги...обираха каубоите,днес ги ликвидира...лакомията на банкерите."Фалираха неудобните. Прави се чистка, останалото е медиен цирк.

8

Анонимен

преди 12 години

"Т.нар. държава се прави, че не вижда цялото беззаконие, защото така е удобно.... Има един документ.... Нарича се Кодекс на труда... Хей, вие от Инспекция по труда, замислете се над думите ми...."Момент, мислим усилено!