45

до 5

преди 12 години

Нищо чудно, че такъв като тоя ти е приятел. И двамата сте за психиятрията. ***.

44

ppancho

преди 12 години

Това само показва какъв хаос цари в здравеопазването.Преди седмица попаднах в Бърза помощ...оказа се че 1/2 от отделението е на "спешен център"каквото и да значи това.Имат си 2 бр началници.Понеже ми трябваше Очен кабинет(спешно,е хайде неотложно: )),след 2 часа висене между 2 кафеавтомата,една мед.сестра ме упъти към кабинет 3...Щастлив си изчаках реда(въпреки болките)и влязох за преглед...да ,ама не излезе белодробен кабинет,било 10.30,да съм изчакал до 12.30.Окото си се надуваше...

43

Анонимен

преди 12 години

Днес бг как можете да пишете 3 "трупа"??????Става, дума за абортни плодове!!!!

42

местен

преди 12 години

Е тука АБОРТО...

41

.

преди 12 години

Ембриони , просто слагат новородени за да привлекат внимание.

40

Анонимен

преди 12 години

Ембриони или новородени??? Кое е вярното?

39

marina

преди 12 години

Ne sudete horata, ne znaete kakvo moje da vi doide do glavata. Nikoi ne pravi abort ot hubavo. Ima iznasileni jeni i zabremeneli i kakvi li oshte ne sluchai.

38

@ 42

преди 12 години

Аз мисля , че облъчения мозък си ти. Туморите и органите не стават хора , най са ми интересни *** *** като тебе дето си мисля , че са открили света с раждането си , ако не уважаваме собствения си вид и не погребване собствените си деца ...ембриоми или мъртви бебета ,какви хора сме тогава ? Няма значение , че ембриома не е бебе , това е човешки зародиш и не е редно да се изхвърля в кофите и да го ядат кучетата.

37

Анонимен

преди 12 години

Offf егати облъчените мозъци сте . Абортът е право на избор до 3тия месец ,ембрионът не е човек , майката е човек , бащата е човек , ембрионът не е . На който му пука за тъй наречения живот - да помага на вече родените индивиди да живеят добре , да са образовани и осигурени ,за да не им се налага да правят аборти , а децата им да са желани и обичани. Относно това че се хвърлят в кофите - туморите също там се хвърлят , както и инфектираните отстранени органи , що не ревнете и за тях.

36

Анонимен

преди 12 години

Той Тулски съм го забелязал , че преди или след писането не мисли особено , не му е силна страна , така че простено му е !

35

TIKVATA

преди 12 години

МНОГО ЛОШ МАТРИЯЛ ЕЙ НЕМА ОПРАВИЯ Я ИМ ПРАИМ МАГИСТРАЛИ ОНИ МЕ ПЦУВАТ

34

konsa

преди 12 години

Цветанов е виновен.

33

до Тулски

преди 12 години

Яйцето няма нищо общо с плода в утробата на майката.Колкото човекът е кокошка, толкова и яйцето има общо с плода в утробата на майката.Първо мислете и после пишете.

32

,

преди 12 години

На мен са ми разправяли очевидци , които живеят до Исул , че кучета ядат изхвърлени ембриоми , може ли такова нещо бе , какви хора са тия *** ??? Да се уволни и осъди въпросния ***.

31

Do pisatelq v DnesBG

преди 12 години

Hello umniko Embrioni ili novorodeni sa bili ? Izkaral li si sredno pone da znaesh da pishesh? 4udq se i na shefovete ti kak ne gi vijdat tezi prosti daje elementarni greshki!!!! Sigurno i te sa tolkova umni Pfuuuu!

30

do 33

преди 12 години

na tebe sled pyrvoto

29

do 27

преди 12 години

А на *** тук за 10то по колко трябва да им даваме??!?Химическа кастрация за *** след второто и това е

28

Анонимен

преди 12 години

Ембрионът е неродено човешко същество.Ако не бъде убито детето ще се роди.Това, че не диша не го прави мъртво.Вътре в корема на майката, то се храни, развива и расте.

27

БГ мама

преди 12 години

Аборта е отвратително нещо.....превръща те директно в убиец. Подкрепям го само в случаи когато има някаква аномалия или тежка болест на ембриона.... В България има 250 хиляди бездетни двойки който правят всичко възможно да имат рожба а някой с лека ръка затриват живот....

26

До 5

преди 12 години

Абе, ходи да прочетеш малко АНАТОМИЯ,че тогава идвай да ни разплакваш!Приятелят ти е бил за ПСИХОТО!